1 jaar Beautiliciousworld! Bedankt! ♥

Vandaag is het alweer een jaar geleden dat ik mijn allereerste artikel online zette voor Beautiliciousworld. Toen was mijn blog nog een wordpress.com site, maar dat heeft nog geen 1.5 maand geduurd; toen wilde ik echt een eigen domein. Vandaag wil ik jullie graag bedanken en laten zien wat ik het afgelopen jaar heb bereikt met mijn blog! Lees snel verder! 

Ik heb speciaal om jullie te bedanken een korte video opgenomen, die vind je onderaan dit artikel. Laten we nu eerst even gaan kijken wat één jaar Beautiliciousworld inhoudt!

Statistieken

Mijn statistieken van voordat ik mijn .nl kreeg heb ik helaas niet meer, maar wat ik wel zeker weet is dat mijn statistieken een enorme groeispurt kregen nadat ik mijn eigen domein kreeg. Hieronder vind je een overzicht van wat ik afgelopen maand had aan bezoekers. Gewoon meer dan 8000! Ik ben echt impressed, want ik had in de zomer juist minder bezoekers verwacht en pas weer een stijging vanaf september. Het mooie is dat mijn statistieken nu dus gewoon het hele jaar doorgroeien!  Supergaaf!  Wat ik ook leuk vind is dat ik in plaats van alleen maar nieuwe bezoekers nog veel meer visits heb, wat inhoud dat ik veel terugkerende bezoekers heb. Kijk dat mensen je vinden is leuk, maar dat mijn site blijkbaar leuk genoeg is om nog vaker te bezoeken vind ik een hele eer! Dank jullie wel! Van 0 naar meer dan 8000 bezoekers per maand in een jaar tijd voorspelt ook veel moois voor het volgende jaar.

Statistieken juli 2014

Volgers

Ook qua volgers heb ik veel bereikt in het afgelopen jaar. Waar ik vorig jaar nog geen eens meteen Bloglovin’ had, heb ik nu al meer dan 350 volgers via dat kanaal (nu ik kijk heb ik er 352), 215 Twitter followers, 150 Instagram followers en 113 Facebook likes. Ook heb ik inmiddels 129 Youtube abonnees, wat ik zeker als ik mijn eerste filmpje terugkijk een hele prestatie vind! Er staan nu 41 video’s online. Op mijn blog heb ik inmiddels op het moment van schrijven al 8.446 reacties gekregen en dit is het 345ste artikel dat ik online heb gezet. Al met al kan ik dus erg tevreden zijn!

Plezier

Ik heb ontzettend veel plezier in het bloggen en dat is dan ook de reden dat ik zeker niet wil stoppen! Vanaf mijn allereerste artikel Ovenschotel met gehakt, broccoli, witlof en aardappelschijfjes heb ik het geweldig gevonden om te bloggen en dat vind ik nog steeds. Ik merk wel dat ik grotendeels over beauty schrijf, maar ik ben nog steeds blij dat ik ervoor heb gekozen om zowel over de thema’s beauty, fashion, food en lifestyle te schrijven, omdat ik graag schrijf over de dingen die ik leuk vind en die mij interesseren. Ik probeer daarnaast ook een beetje te variëren, zodat er voor ieder wat leuks is om te lezen. Ik hoop dat jullie vinden dat mij dat dit afgelopen jaar is gelukt! In ieder geval ga ik het aankomende jaar weer mijn uiterste best doen om mijn blog zo goed mogelijk te verbeteren en om mijn blog zo leuk mogelijk te maken!

Tot slot wil ik jullie natuurlijk heel erg bedanken voor alles! Omdat ik dit gewoon graag persoonlijk wil zeggen heb ik daarom een korte video voor jullie gemaakt. Bekijk hem hieronder:

Bedankt! 

P.S. Later deze week zal er uiteraard ook een winactie online komen om mijn blogverjaardag te vieren! En eigenlijk is het dubbel feest want behalve mijn blogjubileum, heb ik dus ook de 350 volgers behaald!

You may also like

98 reacties

 1. Hieper de piep hoera!!!! Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan van je blog!!!

  Leuk om te zien dat het zo goed gaat met je blog! Ik volg je ook overal 😉 je hebt een mooie duidelijke blog, je artikelen zijn elke dag weer goed geschreven.

  Op naar een mooi 2e jaar!

 2. Zo! Gefeliciteerd. Wat een mijlpaal! Ben echt blij voor je . Je doet het super goed.Ik kijk graag op jou blog, vind het heel leuk om te doen. Op naar de twee jaar lieverd!

 3. Gefeliciteerd meis! Je hebt het dubbel en dwars verdiend, alles wat je in je blog stopt krijg je er ook weer voor terug! Ik kom altijd met veel plezier op je blog om je artikelen te lezen 🙂

 4. Wauw, van harte gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum! Mooie statistieken heb je ook. En inderdaad het belangrijkste blijft veel plezier in het bloggen houden <3

 5. Wauw, gefeliciteerd! Ik voel je enthousiasme in deze blogpost, heel erg leuk! Je statistieken liegen er ook niet om, je hebt gewoon een hele leuke blog <3

 6. Gefeliciteerd!! Wat gaaf dat je zo gegroeid bent in een jaar tijd, je hebt het ook echt verdient, want je blogt immers hartstikke leuk. Ik zal je trouw dagelijks blijven volgen 😉

  1. Dank je wel! 😀 En ik moet zeggen dat ik zelf ook een beetje verbaasd was door mijn statistieken haha, had al even niet gekeken en ineens zijn ze heel erg verbeterd! 😀

 7. wow!!! wat gaat het goed meis! en gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van Beautiliciousworld! zeker een blog waar je trots op mag zijn meis! Ik volg je met veel plezier! xxx

 8. Oh, super leuk! Gefeliciteerd met het 1jarig bestaan en de 350 volgers 😀 je hebt indrukwekkende bezoekersaantallen en zeker een mooie eerste jaar, dus nu naar een nog betere 2e jaar :D! xxx

 9. Zo leuk!!! Je blog is ook echt te gek om te lezen, en ik snap dat je het super vind om te bloggen, want dat is het ook echt! Zo onwijs leuk! Veel liefs, Florentine

 10. Aah gefeliciteerd lieve meid je verdient het! Je hebt een super leuke blog en je bent een super leuke meid. Ga vooral zo door, ik bezoek je blog dagelijks hihi. liefs x

 11. Wauw, wat gaaf dat je blog nu een jaar bestaat. Je hebt het echt verdiend, ik wens je nog super veel succes toe met jouw en je blog en ik ga nog van elk artikel die je schrijft genieten!

 12. Wat gaat de tijd snel! Gefeliciteerd met het 1 jarige besaan van je blog. Fijn dat je het bloggen nog steeds erg leuk vind en leuk dat het zo goed met je blog gaat. Nu op naar de volgende jaar!

 13. Gefeliciteerd lieve Kirsty! <3 Wat leuk dat je al een jaar blogt! En wat zijn je statistieken gegroeid zeg! Je mag ontzettend trots zijn op jezelf!

 14. awww gefeliciteerd, ik ben zo blij voor je!
  Ff een korte vraag: werk je met worldpress of blogger, omdat je het hebt over een eigen domeinnaam? Ik werk zelf met blogger maar overstappen is zo’n gedoe!

  xx julia

  1. Dank je wel! 😀 Ik werk met WordPress, daarmee kon ik ook vrij makkelijk een eigen domein aanvragen! Met blogger kan dit ook wel, maar dan moet je er goed opletten dat je een bedrijf hebt dat dit voor blogger aanbiedt, dat doen ze namelijk lang niet allemaal!

 15. Wow, wat een goede statistieken! Je doet het super meid en je blog is leuk om te volgen, dus dat zal ik zeker blijven doen. Op naar de volgende blogverjaardagen. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *