15 Dingen Die Niemand Vraagt Tag

Een tijdje terug werd ik doorย Saskiaย getagd voor de 15 Dingen Die Niemand Vraagt Tag. Nogmaals hartstikke bedankt daarvoor! Omdat de tag mij erg aansprak heb ik besloten om hem ย nu te gaan. Lees snel verder!ย 

1: Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Allebei. Wij hebben onze kledingkast namelijk op onze tweede slaapkamer staan en daar slaap ik niet, dus voel ik ook niet de behoefte om de kast dicht te doen mocht hij open staan. Toen ik nog wel een kledingkast op mijn slaapkamer had moest hij wel altijd dicht voordat ik ging slapen!

2: Neem je mini-flesjes shampoo en zo mee uit hotels?

Eigenlijk niet, maar als ik het hele fijne producten zou vinden zou ik misschien een uitzondering maken.

3: Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee en ik ben ook echt iemand die, als ik met mensen zou zijn die dat wel willen, er wat van zou zeggen. Het is eigenlijk gewoon vandalisme en ik zie er het nut dan ook totaal niet van in. Als je dat bord zo mooi vindt, maak er dan gewoon een foto van en laat die op een canvas afdrukken ofzo.

4: Gebruik je to-do lijstjes?

Ja! Ik moet zeggen dat ik ze niet altijd gebruik, maar zodra ik meerdere dingen moet doen op een dag maak ik een weekplanning om het overzicht te behouden.

5: Heb je sproeten?

Ja. Ik heb er een aantal bij mijn neus, die je niet zo heel goed ziet (in de zomer worden dat er wel altijd meer) en ik heb sproetjes op mijn rug.

6: Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ja, als klein meisje heb ik geregeld in de bosjes geplast, zeker toen ik een blaasontsteking had tijdens een wandelvakantie in Duitsland.

7: Hoe groot is je/jullie bed?

Ik denk gewoon de standaardmaat van een tweepersoonsbed.

8: Ben je lui?

Soms wel. Vooral als het op het huishouden aankomt. Zolang het maar schoon is, is een beetje mijn motto daarmee, waardoor het (zeker doordat ik samenwoon met een vriend die ook lui is) nog wel eens rommelig kan zijn in huis. Uiteindelijk irriteer ik mij daar dan weer aan en ga ik toch maar opruimen. Als het op dingen aankomt die ik leuk vind ben ik juist weer totaal niet lui.

9: Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Nee eigenlijk niet en dat vind ik heel fijn! Ik irriteer me altijd aan mezelf als ik mij aan iets irriteer.

10: Kauw je op pennen en potloden?

Nee, ik heb het als kind wel eens geprobeerd maar dat beviel me niet dus heb ik het daarna niet meer gedaan. Ik maak wel altijd de clipjes die aan pennen zitten kapot.

11: Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee.

12: Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Heel soms. Ik vind tekenfilms ook al ben ik nu 22 nog steeds wel leuk, maar ik kijk ze niet zo snel. Sowieso kijk ik de laatste tijd wel erg weinig films, ik moet dat maar weer eens wat meer gaan doen!

13: Tel je de treden als je de trap op loopt?

Nee, ik ren eigenlijk altijd de trap op en houd me daar helemaal niet mee bezig.

14: Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Jazeker! Ik ben echt zo’n iemand die bijna de hele dag door haar huis heen danst, op de een of andere manier word ik daar heel vrolijk van.

15: Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Ik zou het niet weten. Gelukkig is mijn vriend degene met de auto hier, dus hoef ik het (nog) niet te weten!

Zo, dit waren de vragen alweer. Ik hoop dat je het leuk vond om deze tag te lezen. Neem hem gerust over als je dat leuk vindt!

Dans jij ook wel eens als er geen muziek te horen is?

You may also like

41 reacties

  1. Wat een leuke tag, ook erg leuk ingevuld! Dat dansen herken ik, haha! Ik mรณet altijd dansen, ook al is het maar รฉรฉn kleine move. En ja, soms vergeet ik in het openbaar wel eens dat ik zoiets beter niet kan doen, haha! ๐Ÿ™‚

  2. Wat een leuke vragen zitten er tussen ๐Ÿ™‚ Ik slaap altijd met de kledingkast deuren dicht, vanuit mijn bed kijk ik namelijk recht naar de kast. Niet prettig als je al die kleren aan gaat zien voor van die enge figuren. (Mijn logica)
    xx

    1. Haha dat was voor mij ook de reden om toen mijn kast nog op mijn slaapkamer stond hem altijd dicht te houden! Op de een of andere manier zie ik er ook van allerlei figuren in dan!

  3. Haha wat grappig, heb precies dezelfde tag een keer gedaan maar zitten dan toch weer hele andere vragen bij in.
    Sommige vragen komen wel overeen hhihi. blijf het een leuke tag vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *