Parfum Tag

Een tijdje terug werd ik getagd voor de Parfum Tag door Kelvin en Laura van Dagelijkse Hap. Dit vond ik superleuk en aangezien het alweer een hele tijd geleden is dat ik een tag heb gedaan, besloot ik hem te doen, alleen dan wel in videovorm in plaats van een artikel. Kijk je mee?

Heb jij veel parfum?

You may also like

13 reacties

  1. 11 flacons is een mooi getal vind ik. Als de test lekker is, wil ik ook nog wel net als jij de vol size parfum kopen. Ik ruik toch eerst graag voor ik iets geks koop. Je geur laten ontwikkelen op de huid om precies geur te krijgen, vind ik ook belangrijk. Ik ben wel benieuwd naar Jimmy Choo Man, hoe het ruikt? Je koos voor jezelf ook weer Jimmy Choo. Dan ben ik nog meer benieuwd naar dat merk.

    1. Ik vind hem zelf heel lekker ruiken, hij is wel goed aanwezig maar niet té en ik vind het een hele mannelijke geur. Ik heb de geurnoten even voor je opgezocht en dat zijn meloen, rode peper, ananasblad, lavendel, patchouli en suede. Zelf ruik ik het fruitige er eigenlijk niet zo goed in terug moet ik zeggen.

  2. Wow, 11 flacons vind ik best wat xD ik denk dat ik er iets minder heb. 8 misschien? Ik ben alleen niet zo’n parfum persoon, nouja.. ik ben er gewoon heel makkelijk in haha. Het is lekker, of niet. Simpel 😛

  3. Hé wat toevallig! Ik ben ook onlangs getagd haha, misschien moet ik maar eens beginnen haha. Zelf heb ik wel parfum maar ik vergeet het altijd op te doen haha. Ik vind dat je de vragen leuk hebt beantwoord! (Je hebt ook een super leuk blog!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *