Beautygloss x Eylure Nepwimpers

Toen ik hoorde dat Mascha van Beautygloss in samenwerking met Eylure nepwimpers uit ging brengen, was ik al meteen erg nieuwsgierig. Jullie blijkbaar ook, want er werd meteen gevraagd om een review en vandaag is het zover en ga ik jullie vertellen wat ik van de Beautygloss x Eylure Nepwimpers vind!

De lijn bevat drie soorten wimpers, namelijk de Silky Lashes (à €6,99). de Pretty Lashes (à €7,99) en de Fluffy Lashes (à €8,99). Ik review ze vandaag alledrie, aangezien ik graag een zo volledig mogelijk beeld van de wimpers wil geven. Deze sets zijn trouwens inclusief lijm; dat is misschien wel handig om te weten, aangezien ze bij de Etos waar ik ze gehaald heb dachten dat ik de lijm er nog apart bij moest kopen.

Beautygloss x Eylure lashes

Hier zijn ze dan. Ik vind het wel ontzettend tof dat Mascha gewoon haar eigen nepwimpers heeft gemaakt. Dat lijkt mij toch wel echt een droom die uitkomt! De verpakkingen zijn geheel in Beautygloss-stijl met roze en hartjes en ook Mascha staat erop.

Beautygloss x Eylure Silky Nepwimpers

Beautygloss x Eylure Silky lashes

We beginnen met de Silky wimpers, die zogenaamd het meest neutraal zijn. Het is dat ik een volledige review wilde geven en hem daarom ook maar meenam, want deze spraken mij persoonlijk zo op het oog het minst aan. Voor een subtiele look lijken deze wimpers namelijk aardig lang. Wel is de band vrij dun, wat aanbrengen, naar mijn mening, makkelijker maakt.

Beautygloss Eylure Silky Lashes back

Op de achterkant van de verpakking staat duidelijke informatie en wat ik zelf heel tof vind; een foto van Mascha mét de wimpers, zodat je in de winkel al een idee krijgt van wat je kan verwachten. Hoewel ik steeds meer into the lashes ben, vind ik het nog steeds lastig om aan de hand van een wimper het resultaat al in te schatten, dus zo’n foto met het resultaat erop is erg handig.

Beautygloss Eylure Silky Lashes detail

Ik zal bij de andere twee soorten niet zo ingaan op de verpakking, maar die ziet er werkelijk perfect uit. Aan élk detail is gedacht, zoals je hier ook kunt zien.

Beautygloss Eylure Silky Lashes contents

Zelfs lijm zit er al bij. Dit is wel erg handig voor als je nog niet zo van de nepwimpers bent, maar toch graag een paar wil proberen.

Beautygloss Eylure Silky Lashes fullface

Wauw! Ik ben aangenaam verrast door de Silky Lashes. Ze zijn subtieler dan ik had gedacht, maar toch zijn ze wel aanwezig genoeg om je een mooie oogopslag te geven. Ik houd wel van nepwimpers die vrij natuurlijk ogen, dus deze zijn wat mij betreft zeker goedgekeurd.

Beautygloss x Eylure Pretty Nepwimpers

Beautygloss Eylure Pretty Lashes

Dan gaan we nu kijken naar de Pretty Lashes. Deze leken mij in de winkel het mooist, omdat ze iets meer nadruk leggen op de buitenkant van je oog, wat voor een sexy oogopslag kan zorgen.

Beautygloss Eylure Pretty Lashes back

De achterkant van de verpakking.

Beautygloss Eylure Pretty Lashes packaging

De Pretty Lashes vind ik eigenlijk net als de Silky Lashes vrij eenvoudig aan te brengen. Wel moet ik zeggen dat ik de lijm die bij de wimpers geleverd wordt, niet superfijn vind; ik vind de lijm die ik nog van mijn Tanya Burr wimpers heb fijner werken, omdat die de wimpers net wat steviger laat zitten op mijn ogen. Waar dat aan ligt, weet ik niet, maar ik wilde het toch even gezegd hebben.

Beautygloss Eylure pretty lash

Hier zie je mij met de Pretty wimpers op. Zoals je kunt zien, zit de nadruk van de wimpers zeker op de buitenkant van je ogen, wat mijn vrij ronde ogen wat meer amandelvormig laat lijken. (Let trouwens niet op de iets te donkere foundation, ik was er voor het eerst één aan het testen en dat is dus duidelijk geen succes.) De Pretty Lashes vind ik ook wel erg mooi moet ik zeggen!

Beautygloss x Eylure Fluffy Nepwimpers

Beautygloss Eylure Fluffy Lashes

De laatste nepwimpers uit deze Beautygloss x Eylure Nepwimpers review, zijn de Fluffy Lashes, die geschikt moeten zijn voor een party look.

Beautygloss Eylure Fluffy Lashes back

Ook hier zie je op de achterkant al het resultaat bij Mascha.

Beautygloss Eylure Fluffy Lashes packaging

De Fluffy Lashes hebben duidelijk een dikkere band dan de andere nepwimpers. Dit kan ze lastiger maken om aan te brengen en daar was ik dan ook bang voor, maar in de praktijk viel dat reuze mee. De truc is om de wimper strak te houden zodat hij op je oogvorm past.

Beautygloss Eylure Fluffy Lashes fullface

De Fluffy Lashes vind ik om eerlijk te zijn niet zo mooi bij mij staan. De volheid van de wimpers in combinatie met de relatief korte wimperhaartjes, laat mijn crease groter lijken dan bij de andere nepwimpers en voor mijn gevoel zie ik er daardoor wat vermoeid uit. Nu denk ik dat ze afhankelijk van je oogvorm juist wel mooi bij je kunnen staan. Wat vind jij; kan ik de Fluffy Lashes hebben of niet? Misschien dat ze wat beter staan als ik er een hele smokey eye look bij maak.

Al met al ben ik tevreden met de Beautygloss x Eylure Nepwimpers. Vooral de Silky en Pretty varianten spreken mij erg aan, omdat ik het mooi vind als nepwimpers er niet te nep uitzien. Fluffy staat mij naar mijn idee wat minder goed. De nepwimpers zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Welk paar spreekt jou het meest aan?

You may also like

50 reacties

 1. Wat fijn dat jij al een review van deze producten online hebt gezet. Ik zag ze afgelopen weekend voor het eerst en heb ze uiteindelijk toch maar niet gekocht. Ik vind Silky wel heel erg mooi!

 2. Dat lijm er al bij zit is zeker handig Als ik ooit aan nepwimpers ga beginnen, sla ik deze zeker niet over en ik begin met Silky en Pretty. Ik denk dat hoe de nepwimpers bij personen staan hangt ook veel af van de oogvorm idd. Zo te lezen lijkt het mij echt simpel en makkelijk in gebruik.

 3. Ik was heel benieuwd hoe de wimpers bij jou zouden staan, ik vind pretty natuurlijker staan bij jou dan bij mij haha. Ik wil alleen Silky nog hebben, maar hij is helaas telkens uitverkocht 🙁

 4. Waauw wat een diverse wimpers zijn het allemaal. Silke vind ik het mooist bij je staan. Zelf heb ik niks met nepwimpers omdat ik een bril draag. Ik durf het niet eens, bang dat het in mijn oog komt 🙂

 5. Woohoo eindelijk een review met ze alle drie 🙂 Leuk!
  Misschien voor de volgende keer, een close-up van 1 oog zou ook handig zijn voor de review. Leuk dat ik via deze weg kennis maak met je blog!

 6. Hoe gaaf is dat voor haar, dat je gewoon je eigen wimpersets hebt? Ik vind die laatste ook niet helemaal het einde maar vind de anderen wel heel mooi!

 7. Ik vind de eerste ‘Pretty’ het leukst op je staan die tweede is een beetje 2 much, maar is wel leuk voor een keertje extra glamour 😀 Die laatste ben ik ook geen fan van.

 8. Erg leuk dat Marscha eigen nep wimpers lijn heeft. Zo op de foto vind ik ze alle 3 er wel mooi uitzien maar toch denk ik dat de laatste niet echt iets voor mij zou zijn.

 9. Fijn dat je zo een complete review maakt met goede aanbeelden van alle wimpers, top review! IK ben enthousiast over de wimpers, maar woon helaas in België

 10. Ik heb hetzelfde gevoel bij de laatste wimpers. Ik vind het wel stomme namen trouwens. Maar misschien ga ik toch een keer die Silky halen, want ik houd wel van natuurlijke nepwimpers 😛

 11. Fijn dat je er een uitgebreide review van hebt gemaakt en je ze alle drie laat zien. Silky vind ik het mooist staan, al kun je Fluffy ook wel goed hebben!

 12. Wauw de wimpers zien er echt heel erg goed uit en de verpakkingen zijn ook zo perfect! Ik vind Silky de mooiste van de drie! Maar de andere twee zijn ook zeker niet verkeerd.

 13. Leuke review ik ben zelf into eyelashes als het op een feestje neer komt toch kies ik dan vaak voor meer neutrale wimpers. Zelf heb ik binnenkort de bruiloft van mijn zus en dan worden er natuurlijk veel foto’s gemaakt nu heb ik de meeste al getest maar ben nog niet helemaal tevreden. Deze heb ik nog niet getest eveneens als die van Tanya Burr wat zou je voor zoiets aan raden? Tanya of Mascha.

  1. Ik denk dat het afhangt van wat je zelf mooi vindt, persoonlijk vind ik de Date Night Lashes van Tanya Burr erg mooi en niet too much naar mijn mening, dus ik zou daar denk ik zelf voor gaan, maar de Silky lashes van Mascha zijn ook een goede optie als je niet van té opvallende nepwimpers houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *