B-day winactie: win een Urban Decay Lipstick!

Omdat ik vandaag jarig ben, heb ik een winactie voor jullie georganiseerd waarbij je een Urban Decay Revolution Lipstick kunt winnen in de kleur Fiend! Kijk snel de video om erachter te komen hoe je mee kunt doen om Fiend te winnen!

Voor als je benieuwd bent, heb ik hier nog even de link naar mijn review van Fiend.

Mocht de video iets te snel zijn gegaan voor je, dan heb ik hieronder nog de voorwaarden om mee te kunnen doen voor je:
– Abonneer op mijn Youtube kanaal (zorg dat dit zichtbaar is voor mij).
– Volg mij op Bloglovin’.
– Volg mij op Instagram.
– Laat een reactie achter onder deze video op Youtube of op mijn blog en laat daarin weten dat je mee doet en wat je hebt gedaan.

Ik zou het leuk vinden als je mij ook op mijn overige social media volgt, maar dit is niet verplicht. Ik heb verder nog:
– Een Facebookpagina.
Twitter.
– Snaptchat: kirstytenbos.

De winactie loopt vanaf vandaag t/m 9 april. Op 10 april maak ik de winnaar bekend via Instagram. Ik verwacht van de winnaar dat hij/zij mij binnen 5 dagen mailt hierna, zo niet, dan kies ik een andere winnaar uit.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

35 reacties

 1. Wauw een gelukkige verjaardag meid
  Juist een dagje voor mijne verjaardag echt leuk is dat.
  Ik doe heel graag mee met je winactie vind ik ontzettend leuk.
  ik volg je overal nu behalve twitter niet.

 2. Ik dacht dat je er niet van houdt om mee te doen met social media volgen als het om winactie gaat. 😉 Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Heel veel plezier en genieten, vandaag schijnt ook mooi de zon. Hele mooie winactie!

  1. Ik weet niet hoe je daarbij komt, want dat heb ik nog nooit gezegd 😛 Ik heb wel eens gezegd dat ik deelacties niet zo fijn vind, maar die doe ik daarom zelf ook niet zo heel vaak. Dank je wel!

 3. Happy birthday! Een gezellige dag gewenst ????

  Ik volg je op instagram als xxmirmzxx
  en ik ben geabonneerd op je YouTube kanaal

 4. Gefeliciteerd! Een fijne dag op deze zonnige dag! Ik doe graag mee en volg je al lang op YouTube, Instagram, Twitter en bloglovin. Ik vind het een mooie kleur. Dwnk dat ie me wel zou staan 🙂

 5. Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van: )
  Natuurlijk doe ik mee met deze winactie, prachtige kleur is het! Ik heb alle stappen gedaan (sommige had ik al gedaan haha)

 6. Gelukkige verjaardag! Wie jarig is trakteert :D, lief van je! Ik doe graag mee aan de winactie, ik vind het een toegankelijke kleur want ik durf nog niet vaak echt knallipstick dragen. Ik volgde je al op alle social media kanalen en nu ook op insta! groetjes

 7. Van harte gefeliciteerd!!! Wat een mooie winactie, ik doe heel graag mee. Ik was al overal volger (behalve snapchat), dus heb alleen gedeeld en getweet.

  (Instagram en Twitter @paramara1982, BL en YT Tamara TS, FB Tamara Mara Großmaul)

 8. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd!!

  Betreffende de winactie: ik ding heel graag mee. Geen idee wat Snaptchat inhoudt eerlijk gezegd. Maar aan alle overige acties die genoemd zijn, heb ik voldaan.

 9. Gefeliciteerd! Ik volgde je al op instagram (missbowtieblog) en volg je nu op bloglovin en youtube. Ik doe graag mee met je actie!

 10. Gefeliciteerd!!
  Ik doe graag mee aan je winactie heel leuk. volg je via youtube en instragram. Bloglovin ook maar ging net wat fout dus zo nog eens kijken hihi

 11. Ik doe graag mee!
  ik heb de volgende stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

  liefs, Zoë

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *