A Good Drink

Laatst kreeg ik onverwachts een pakketje met daarin geen beauty zoals ik gewend ben, maar drinken. Drie smaken fris die gezonder zouden zijn dan gewone frisdrank, maar er qua smaak op zouden lijken. Ik testte ze voor je uit!

A Good Drink

De drankjes zitten verpakt in vrolijke flesjes en hebben een inhoud van 330 ml. Ze zijn voor nu exclusief bij de Action te koop voor slechts €0,29 per stuk. Zo’n prijs had ik er niet bij verwacht, zeker niet omdat het een verantwoorde(re) versie van frisdrank is. Daarnaast zien de flesjes er ook geen heel leuk uit en gedetailleerd uit. Ze zien er duurder uit dan dat ze zijn.

Er zijn drie smaken, namelijk:

  • Matcha Green Tea Watermelon Mint
  • Açai Pomegranate Blueberry
  • Orange Lemon Ginger

Dat klinkt al bijzonder toch?

Matcha Green Tea Watermelon Mint

Laten we beginnen met de variant die mij het minste aansprak; Matcha green Tea Watermelon Mint. Deze is niet helemaal naar mijn smaak. Het is een sprankelend drankje met bubbels erin en je proeft duidelijk de watermeloen terug. De basis is koolzuurhoudend water (net als bij de andere smaken). Er zit wel suiker in het drankje, maar bijvoorbeeld geen aspartaam, wat ik een groot pluspunt vind. Aspartaam is een E-nummer waar ik persoonlijk hoofdpijn van krijg. Ik heb dus liever gewoon suiker dan dat. Toch zit er niet zo heel veel in als ik kijk naar het aantal calorieën; in alle drie de smaken van A Good Drink zitten tussen de 17-19 calorieën per 100 ml.

Voor mij is dit geen favoriet omdat ik meloen niet zo heel lekker vind in mijn drinken.

Açai Pomegranate Blueberry

De volgende smaak is de zoetste van allemaal; Açai Pomegranate Blueberry. Hij smaakt zoet en je proeft alle drie de vruchten er goed in terug. Het is geen verkeerd drankje, maar ik vind hem persoonlijk wel wat aan de zoete kant. Tja, misschien ben ik ook gewoon moeilijk. Sowieso houd ik niet zo van frisdrank, ik houd het meestal bij water, thee of Spa Rood. Als je juist wel van wat zoeter houdt en moeite hebt met het laten staan van frisdrank, is dit wellicht juist wel jouw favoriet!

Orange Lemon Ginger

Voordat ik Orange Lemon Ginger had geproefd, had ik eigenlijk niet zulke hoge verwachtingen. Sinaasappel en citroen zijn best veelvoorkomende smaken in fris en tja, die gember leek mij nu niet echt een lekkere toevoeging. Achteraf ben ik juist over deze smaak het meest enthousiast! De gember waar ik aanhankelijk niet veel in zag, blijkt juist een heerlijke toevoeging te zijn. Hij maakt de redelijk zoete smaak iets pittiger. Erg lekker!

Conclusie

Ik vind A Good Drink een heel leuk initiatief. Niet alleen is dit gezonder dan gewone frisdrank, maar ook ziet het er leuk uit en zijn de smaken bijzonder. Orange Lemon Ginger vind ik het lekkerst, maar de andere smaken zijn afhankelijk van wat je lekker vind ook niet verkeerd. Natuurlijk moet je geen liters op een dag van A Good Drink gaan drinken; alles met mate, maar dat het beter is dan bijvoorbeeld een glas cola, is toch al prettig.

Persoonlijk ben ik geen grote fan van frisdrank, maar voor de prijs zou ik de smaak Orange Lemon Ginger nog best wel eens een keer willen halen, mocht ik bij de Action komen.

Ken jij A Good Drink al?

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

9 reacties

  1. Ik hoorde er nog niet over, maar mssn komt dit omdat ik van België afkomstig ben 😉 De flesjes zien er wel tof uit. Geef mij maar de zoete smaken, die zullen mij wel bekoren 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *