About Last Month

De laatste tijd lukt het mij helaas niet meer om zoveel te posten als ik zou willen, maar ik hoop dat dit in ieder geval het tweede artikel van deze week gaat worden. Vandaag vertel ik je hoe mijn maand is verlopen en hoe het verder met mij gaat. Lees je mee?

About Last Month

De afgelopen maand was er één met een aantal mooie hoogtepunten. Zo kocht ik begin maart mijn allereerste auto en daar ben ik erg blij mee. In het begin vond ik het wel even wennen, maar om op werk te komen moet ik al best een stuk rijden en daardoor ben ik snel gewend geraakt aan mijn auto.

Qua werk was het weer een drukke maand. Er waren weer ouderavonden en wanneer ik dit schrijf zitten we nog volop in de mondelingen voor de examenklassen. Ik merk wel dat ik het lastig vind om veel te bloggen nu en doordeweeks red ik het ook niet, omdat ik toch probeer niet te laat naar bed te gaan. Mijn wekker gaat namelijk elke dag om 6.05 uur. In de weekenden probeer ik om tijd te pakken om te bloggen, maar als ik dan afspraken heb staan, lukt dat vaak ook niet. In ieder geval probeer ik om er enige regelmaat in te houden. Mijn doel is om één tot drie artikelen per week te posten.

About reading

Qua lezen gaat het nog steeds goed. Nu moet ik ook zeggen dat ik er een gewoonte van maak. Doordeweeks moet ik al vroeg naar bed als avondmens zijnde en alleen door te lezen lukt het mij dan om in slaap te komen. Tot nu toe staat de teller op 20 gelezen boeken voor 2018. In de maand maart heb ik er tot nu toe vijf gelezen. Het merendeel is wel fantasy moet ik zeggen. Ook lees ik nu iets vaker een graphic novel omdat die heerlijk in één zit kunnen worden gelezen.

About beauty

Hoewel ik niet zoveel heb kunnen posten de laatste tijd, ben ik toch best veel met beauty bezig geweest. Zo kocht ik pas nog de bovenstaande lipkleur van Too Faced. Het is de kleur Sell Out en er komt uiteraard een review van online. Ik zocht nog een nieuwe tint voor mijn verjaardag (de 26ste was ik jarig) en deze leek mij wel heel mooi.

Zo dit was hem dan; About Last Month. Ik hoop dat je het leuk vond om weer een persoonlijke update te lezen.

Hoe gaat het met jou?

You may also like

4 reacties

  1. Wat een prachtige lipkleur <3. Ik ben zelf de laatste tijd ook mega druk en door onregelmatig werken heb ik soms ook geen tijd voor mijn blog, zo zonde eigenlijk maarja het blijft een hobby en je leven en gezondheid gaat voor.

  2. Herkenbaar, wat betreft het bloggen. Ook mijn wekker gaat elke dag vrij vroeg (tussen 5:30 en 6:00), dus doordeweeks blog ik sowieso niet meer. Dus inderdaad, dan moet er in het weekend wel tíjd zijn (en ik moet ook meer moeite doen die tijd te maken/pakken) om het bloggen dan te doen.
    Mooi lipkleurtje! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *