About Last Week 10

Happy Friday! Ben jij ook zo toe aan weekend? Ik in ieder geval wel. Afgelopen week moest ik onder andere mondelingen afnemen, had ik een verjaardag, kwam er een pakketje van ColourPop binnen en had ik de benodigde cafeïne nodig om wakker te blijven. Kijk je mee naar About Last Week 10?

About Last Week 10…

Vorig weekend gingen Jeff en ik naar de verjaardag van zijn vader en dat was weer erg gezellig. Een dag later gingen we ook nog bij Jeff’s opa en oma langs. Het weekend vloog echt voorbij!

Deze week moest ik mondelingen afnemen bij tweedejaars om te kijken hoe het met hun Engelse spreekvaardigheid zit. Dat waren twee lange dagen, maar op zich vind ik het nog best leuk om te doen. Wel heb ik de hele week slecht geslapen én veel te weinig, dus zelfs met koffie/energy op was ik nog moe. Dat merkte ik vooral bij het gewone lesgeven heel erg. Vooral woensdag was ik zo moe dat ik ‘s middags nog in slaap ben gevallen. Ik ben dan ook heel blij dat ik er morgen (vrijdag) niet zo vroeg uit hoef! Hopelijk kan ik dan wat bijslapen.

 

About reading…

Qua lezen ben ik niet ontevreden, want ik las afgelopen week A Storm of Swords uit à 1128 pagina’s. Inmiddels ga ik bezig met Clockwork Prince. Ik verwacht dat ik vanavond (donderdag) echt begin met lezen, tenminste als ik niet in slaap val.

About blogging…

Eindelijk kwam mijn ColourPop bestelling binnen! Alleen ben ik wel een beetje boos op de douane hier, want ik heb onterecht bij moeten betalen. Op de site van de belastingdienst staat dat je pakketje niet meer dan €22,- aan productwaarde mag bevatten exclusief verzending. Alleen de douane heeft die bij mij er dus bij opgeteld, waardoor ik nét een paar euro boven de €22,- uitkwam. Guess what? De prijs van mijn bestelling is gewoon bijna verdubbeld (voor €21,20 besteld en €18,87 extra kosten). Ik hoorde bij het postkantoor waar ik het ophaalde dat de douane de laatste tijd heel erg hier mee bezig is, dus ik wil iedereen die buiten de EU wil bestellen bij deze dus even waarschuwen!

Doordat de prijs bijna verdubbeld is, lijkt alles mij ook een beetje tegen te vallen. Ook zit er één verkeerde oogschaduw in mijn palette, maar ik heb al een reactie van de klantenservice van ColourPop en ik denk dat ze dit wel netjes op gaan lossen. To be continued.

About health…

Qua eten gaat het nog steeds aardig goed dankzij het mealpreppen. Ik eet soms nog wel iets te weinig als ik het druk heb, maar in ieder geval is wat ik binnenkrijg gezond. Zo had ik deze week een salade gemaakt met rijst en falafel, zoals je hierboven ziet.

Sporten gaat ook nog steeds prima, alleen wat mij deze week dus qua gezondheid een beetje tegenstaat is het feit dat ik gewoon veel te weinig heb kunnen slapen. En eerlijk is eerlijk: dan neem ik wel cafeïne, maar daar voel ik mij ook niet echt gezond bij. Morgen dus maar lekker tot 8 uur slapen in plaats van tot 5.50 uur!

About shopping…

De afgelopen week heb ik echt zin om te shoppen, maar ik heb mij tot nu toe nog aardig ingehouden. Ik heb de bovenstaande items wel gekocht, maar die zijn eigenlijk allemaal vrij nuttig. Naar de mascara ben ik trouwens wel benieuwd, want die heb ik nog niet eerder geprobeerd! De andere Lash Princess mascara’s vind ik op zich wel fijn. Mocht je een review willen zien, laat het dan even weten!

Ik denk dat ik zo nog even de Douglas webshop ga plunderen, of ik moet mij ineens in kunnen houden. To be continued dus haha.

Zo dat was het dan voor About Last Week 10!

Hoe was jouw week?

You may also like

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *