About Last Week 12

De afgelopen week kan ik waarschijnlijk het beste als heftig beschrijven. Ik moet ook zeggen dat ik het lastig vind om About Last Week 12 in andere woorden te omschrijven. Wat er nu precies is gebeurd vertel ik je vandaag en natuurlijk laat ik je weer de gebruikelijke wekelijkse overzichten zien.

About Last Week 12…

Even vooraf: ik schrijf dit artikel op woensdag al voor zover dit nu volledig kan. Ik weet namelijk niet of ik morgen tijd ga hebben om About Last Week 12 te schrijven. Jeff’s oma is overleden en daarom gaat alles deze week iets anders dan anders. Wanneer dit artikel online komt is het de dag van de begrafenis. De avond ervoor is het condoleren en ik betwijfel of ik het na mijn lessen nog ga redden om een artikel te schrijven. Mijn excuses dan ook dat er niet veel foto’s in dit artikel zitten, maar mijn hoofd staat er op dit moment als ik heel eerlijk ben ook niet echt naar.

Verder heb ik deze week gewoon mijn volle rooster qua lessen. Er zijn teveel dingen die nog af moeten worden gerond, dus ik heb deze door laten gaan. Dit kon gelukkig ook. Wel was ik (hopelijk wanneer je dit leest niet meer) supermoe en op woensdag moet ik mijn eerste goede nachtrust van de week nog hebben. Slapen wilde echt niet deze week.

Dinsdag had ik een lesbezoek en ik kreeg echt leuke feedback terug, dus daar ben ik wel blij mee. Veel complimenten waar ik mij niet eens van bewust was. Het is dan ook heel fijn als je soms van een ander hoort dat het niet vanzelfsprekend is wat je doet.

About reading…

Qua lezen ging het deze week erg goed! Ik las The Well of Ascension uit van Brandon Sanderson en begon vervolgens in Sharp Objects van Gillian Flynn. Die had ik in een dag uitgelezen. Het was een thriller, wat niet meteen mijn genre is, maar het las vlot weg en de familieproblemen vond ik ook wel interessant. Vervolgens las ik Sarah’s Key van Tatiana de Rosnay. Hmm, die viel mij toch iets tegen. Je hebt het perspectief van zowel een joods meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog leeft als een modern perspectief van een journaliste. Als ik eerlijk moet zijn vond ik het perspectief van tijdens de oorlog veel sterker geschreven dan het moderne stuk. Ook Sarah’s Key had ik snel uit.

Het boek waar ik op dit moment in bezig ben is A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas. Ik hoorde al zoveel over haar boeken dat ik toch wel nieuwsgierig werd en deze maar heb besteld. Tot nu toe (ik ben nog maar 40 pagina’s ver ongeveer) weet ik nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. To be continued!

About blogging…

Ik zal maar heel eerlijk zijn: nu ik dit schrijf heb ik nog niks geschreven voor volgende week. (Ik heb wel een video opgenomen, maar die moet nog bewerkt worden en geupload.) Of het volgende allemaal gaat lukken durf ik ook nog niet te zeggen. Ik houd jullie op de hoogte.

Hoe gaat het met jou?

You may also like

11 reacties

  1. Aaah exciting, A Court of Thorns and Roses! Ik ben net begonnen in het derde boek! Ik vind het onwijs verslavende boeken. Zeker geen literatuurprijzen waard voor de schrijfstijl, maar zo ontzettend verslavend en origineel. I like it. Voelt bijna als een guilty pleasure. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *