About Last Week 13

Mijn excuses dat dit artikel pas op zaterdag online komt! Deze week was echt megadruk vanwege deadlines, waardoor ik al had besloten om een artikel minder te plaatsen, maar helaas is het mij ook niet gelukt om About Last Week 13 op de gebruikelijke dag te posten. Maar beter laat dan nooit toch?

About Last Week 13

Zoals ik in de intro al aangaf, ben ik erg druk geweest deze week. Op maandag heb ik twee grote deadlines (een zelfevaluatie à 1500 woorden en een portfolio dat zo’n 82 pagina’s lang is geworden). Deze heb ik op vrijdag afgerond en ingeleverd, aangezien ik dit niet mee wilde nemen mijn weekend in. Alleen kreeg ik op donderdag last van migrainehoofdpijn en toen ik vrijdag wakker werd was het er nog steeds en leek het wel erger geworden. Nu weet ik dat ik daar af en toe last van kan krijgen, maar het lukt mij eigenlijk altijd om het te onderdrukken met pillen voordat het echt doorzet.

Dit keer ging het echter mis en daardoor moest ik vrijdag mijn deadlines afronden met een bonkend hoofd. Ik hoop maar dat het gelukt is, het waren nog maar kleine dingetjes (bronnenlijst/spelling enzo), maar eigenlijk had ik beter meteen kunnen gaan liggen; na afloop was het een heel stuk erger geworden.

Gisteravond ben ik wel veel gaan liggen en ik heb ook gigantisch veel geslapen vannacht. Toch heb ik ook nu nog last, maar het is wel wat minder geworden al. En aangezien ik wel een About Last Week 13 had beloofd, wil ik ook dat die er komt.

About blogging…

Daar heb ik deze week vrij weinig tijd aan kunnen besteden helaas. Ik heb nog een aantal leuke artikelen en video’s die ik wil maken, maar daar heb ik geen tijd voor gehad nog. Als het enigszins gaat met mijn hoofdpijn wil ik dat vandaag nog gaan doen, maar ik beloof nog niks. Ik kijk echt even hoe het gaat.

About reading…

Ik ben nu bezig in The Eight van Katherine Neville. Dit kun je zien als een soort voorloper als boeken zoals The Da Vinci Code en The Historian. Als je daar van houdt zul je dit boek ook wel leuk vinden. Ik vind zelf het genre wel heel leuk, alleen moest ik bij deze toch wel even inkomen. Een deel speelt zich af in 1972 en een deel in 1790. Er komen heel veel historische personen voorbij (ook echt grote namen) en hoewel ik dat aan de ene kant leuk vind, maakt het mij aan de andere kant wat twijfelend over de geloofwaardigheid van het boek.

About health…

Door de combinatie van deadlines en migraine heb ik deze week tot nu toe nog maar één keer gesport. Normaal gesproken sport ik vier keer per week, maar ik mag van geluk spreken als ik deze week al twee of drie keer ga redden. Als ik migraine heb wordt dit door beweging erger, dus sporten zit er dan niet in. Hopelijk kan ik toch nog iets doen. Zo niet, dan is er volgende week weer een week. Het is echt niet erg als het een keer even niet lukt.

Hoe was jouw week?

You may also like

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *