About Last Week 14

De week is voorbij gevlogen! Ik schrijf dit artikel trouwens even iets eerder dan gebruikelijk (op woensdag), aangezien ik op donderdag daar geen tijd voor heb. De stapels met proefwerken die ik nog moet nakijken liepen deze week op, maar gelukkig leverde ik ook twee deadlines in. Kijk je mee naar About Last Week 14?

About Last Week 14

Het gaat gelukkig na vorige week alweer een stuk beter. Ik heb twee deadlines nu gehad, dus dat geeft al iets ademruimte. Wel moet ik zoals ik al aangaf nog een heleboel nakijken, maar op zich vind ik dat nog steeds best leuk om te doen. Alleen moet ik daardoor wel keuzes maken en is er op donderdag helaas geen artikel online gekomen. Mijn excuses daarvoor! Ik zou graag beloven dat het de komende weken weer beter zal gaan qua posten, maar ik heb mijn twijfels om heel eerlijk te zijn. Waarschijnlijk lukt het pas vanaf juli om weer consistent elke week vier keer iets te posten.

Deze week heb ik een sollicitatiegesprek (gehad wanneer je dit leest) en hopelijk is dat goed gegaan. Ook volgende week heb ik nog een sollicitatie, dus ik ben er maar druk mee.

About blogging…

Tja, eigenlijk hoef ik dit kopje al bijna niet te maken, aangezien ik al aan heb gegeven dat ik het nu erg druk heb. Wat trouwens wel heel leuk is: er loopt momenteel een winactie waarbij je één van de twee Kneipp Beauty Geheim Body Crèmes kunt winnen. Doe jij al mee?

About reading…

Ik las vorige week The Eight van Katherine Neville uit en ben inmiddels bezig in Clockwork Princess van Cassandra Clare. Het is weer een erg leuk boek om te lezen! Verder heb ik trouwens mijn stage gehaald en als reward ook een paar boeken voor mijzelf besteld. To be continued…

About health…

Hier gaat het eigenlijk wel prima mee. Ik ben druk en soms moe als ik daardoor niet zo goed slaap (of door vogels die tot diep in de nacht kabaal maken). Vorige week heb ik ondanks wat ik in About Last Week 13 vreesde toch nog drie keer weten te sporten, wat natuurlijk gewoon heel prima is. Deze week zit ik een beetje met hetzelfde verhaal, maar dat snap ik ook wel. Zolang ik maar genoeg in beweging blijf om mijn conditie niet achteruit te laten gaan voor Defqon, want dat is ook al bijna haha!

Het schooljaar duurt nog maar een paar weken, dus ik denk dat het wel goedkomt! Stiekem heb ik al wel zin in de vakantie, jullie ook?

Hoe was jouw week?

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *