About Last Week 15

Zo het is alweer tijd voor About Last Week 15! Nu ik dit schrijf is het eigenlijk veel te warm om achter de laptop te zitten, maar ik moet ook wat voor jullie over hebben toch? Deze week was nog druk, maar de meeste deadlines zijn inmiddels ingeleverd. Kijk je mee naar mijn week?

About Last Week 15

Op zich was afgelopen week een leuke week. Zo was Jeff jarig en hoewel ik gewoon les moest geven en daarnaast een sollicitatie had, hebben we er toch nog van kunnen genieten. Jammer genoeg was ik deze week ook niet zo lekker in orde. Ik had erge last van mijn buik. De details zal ik jullie besparen, maar ik kon daardoor bijna niets wegkrijgen qua eten. Inmiddels gaat het gelukkig weer wat beter nu ik dit schrijf (op donderdag), dus daar ben ik heel blij mee. Mooi op tijd ook, want morgen ga ik lunchen en terrassen en dit weekend is Defqon! Daar heb ik al veel zin in. Zijn er meer mensen die daar heen gaan?

About blogging…

Het geeft mij veel rust dat ik nu ik zo met de deadlines even het artikel op de donderdag heb kunnen laten zitten. Of ik volgende week dan alweer iets kan posten, durf ik nog niet te zeggen, maar ik ga mijn best doen natuurlijk. Voor het maken van een video voor volgende week moet ik ook nog even tijd zien te vinden; de enige dag dat ik verwacht dat het kan is maandag, maar dan heb ik ook nog een mondeling.

About reading…

Ik las afgelopen weekend Clockwork Princess uit en die vond ik leuk om te lezen. Daarna is het niet meer zo vlot gegaan. Ik begon in The Circle van Dave Eggers, maar eerlijk is eerlijk: ik heb mij tot nu toe door de eerste 88 pagina’s heen geworsteld.  En dat is niet omdat het nu per se een slecht boek is. Maar sommige dingen vind ik gewoon cringeworthy. Ik ben nog wel heel benieuwd hoe het verder gaat en of het beter word (dat laatste zou wel fijn zijn, aangezien het een boek van 500 pagina’s is haha).

Hoe was jouw week? Heb je nog een beetje kunnen genieten van het warme weer?

P.S. Doe jij al mee met de Kneipp Beauty Geheim Body Crème winactie?

You may also like

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *