About Last Week 16

Sorry voor het gebrek aan posts deze week! Het was nog erg druk met name met het nakijken van toetsen. Volgende week is de deadline voor de cijfers en daarvoor komen er nog weer nieuwe toetsen bij, dus het was even nodig om mijn stapels weg te werken. Kijk je mee naar About Last Week 16?

About Last Week 16

Ik moet zeggen dat het eigenlijk supergoed gaat op het moment. Het is druk, maar verder is er veel leuks gebeurd de afgelopen week. Zo heb ik werk gevonden voor volgend schooljaar, pakte ik een terrasje met mijn schoonzusje en natuurlijk was het ook tijd voor Defqon!

Hier zie je een foto die ik maakte op Defqon. Jeff en ik zijn vooral veel bij de Magenta stage geweest, daar is het altijd leuk. Al met al: het gaat top!

About blogging…

Deze week heb ik niet veel kunnen bloggen, vanwege de drukte op school. Dat in combinatie met het feit dat ik vanaf vrijdag niks heb kunnen doen en maandag nog een mondeling had op de uni, maakten dat ik het maar even heb geaccepteerd. Lastig, maar wel verstandig denk ik. Hopelijk kunnen jullie dat begrijpen, maar van wat ik zo hoorde is er gelukkig begrip voor.

Stiekem ben ik doordat ik nu een baan heb op een middelbare school vanaf volgend schooljaar, ik ook na aan het denken over hoe ik het dan moet combineren. Aan de ene kant valt er wat tijd weg omdat ik dan geen uni meer heb, dus die tijd houd ik over. Aan de andere kant krijg ik wel een stuk meer uren. Het komt uiteindelijk vast goed, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd: zijn er hier bloggers die fulltime werken/werken in het onderwijs? Zo, ja, hoe combineren jullie dit?

About reading…

Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn review van maandag, heb ik The Circle uitgelezen. Voor mijn uitgebreide mening verwijs ik je ook graag naar dat artikel.

Nu ben ik bezig in The Hero of Ages, het derde deel in de Mistborn trilogy van Brandon Sanderson. De eerst twee delen vond ik al erg leuk en deze vind ik tot nu toe ook leuk. Superveel heb ik nog niet gelezen (ik ben op pagina 170 wanneer ik dit schrijf), maar ik kon mij niet zo goed concentreren deze week. Waarschijnlijk omdat ik nog tot laat bezig ben geweest met nakijken. Daarna heb ik vooral Royal Envoy gespeeld haha.

Hoe was jouw week?

You may also like

3 reacties

  1. Zelf heb ik lang fulltime gewerkt terwijl ik een blog had. Ik had twee dagen vrij. 1 dag besteedde ik dan aan bloggen en de andere dag van genieten en leuke dingen doen. Het ging prima, al werd het na een tijdje wel moeilijker.. Het is even uitvogelen wat goed voor je voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *