About Last Week 17

Sorry voor de vertraging van dit artikel! Ik heb er gister niet meer aan gedacht. Deze week was er één met heel veel nakijkwerk (maar dat is nu klaar!), terugblikken op dit schooljaar en alvast een vooruitblik naar het volgende schooljaar. Kijk je mee naar mijn week?

About Last Week 17

Eigenlijk was dit niet de meest spannende of interessante week ooit; ik heb heel veel zitten nakijken. Nu vind ik dat gelukkig geen vervelend werk. Wat ik wel vervelend vond deze week, is dat ik weer migraine heb gekregen. Ik stond donderdag ermee op en nu ik dit schrijf op vrijdagochtend is het nog steeds niet helemaal weg. Gelukkig is het wel erg afgezwakt. Ik denk dat het hormonaal is, aangezien ik er normaal eigenlijk nooit last van heb verder. Nu scheelt het dat het vaak wel helpt als ik het aan voel komen en dan al wat tegen inneem, maar heel soms zet het toch door. Gelukkig heb ik het meestal niet zo erg dat ik alleen thuis op bed of op de bank kan liggen, dus ik ben gewoon nog op pad geweest donderdag. Ik had nog een teruggave van toetsen op mijn huidige school en ben ook al op mijn school voor volgend jaar geweest om te vergaderen en nieuwe boeken op te halen. Zoals ik het nu in kan schatten ben ik wel heel tevreden met de klassen die ik krijg; het is een mix van niveau’s en jaarlagen en dat spreekt mij wel erg aan.

Voor dit weekend hebben we niet zoveel gepland staan nog, maar dat vind ik ook wel goed. Deze week ben ik vermoeider dan anders en ik slaap heel veel. (Waarschijnlijk door de migraine denk ik.) Wie weet dat we last minute nog iets gaan doen. Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit.

About blogging…

Tja, aan bloggen kom ik niet zoveel toe de laatste tijd. Ik heb wel video’s opgenomen vorige week, dus daar ben ik al heel blij mee. Ook heb ik gewoon weer een keer op de donderdag gepost.

Als ik heel eerlijk ben is er iets waar ik mee zit wat betreft het bloggen. Omdat ik weinig tijd heb (zowel om letterlijk te bloggen als om producten te testen), heb ik nu best een stapel nog te reviewen producten liggen en dat geeft mij onrust. Ik voel mij er heel schuldig om. Is dit herkenbaar? Hoe ga jij hiermee om?

About reading…

Qua lezen ging het deze week best goed. Nu moet ik ook zeggen dat ik wanneer ik hoofdpijn of migraine heb, ik ook geen schermen wil zien. Dan blijft lezen al snel over als iets dat ik dan wel wil doen. Op zondag las ik The Hero of Ages van Brandon Sanderson uit. Vervolgens begon ik in Cinder van Marissa Meyer. Ik moet zeggen dat deze mij wel erg aansprak! Het is geen hoogstaande literatuur, maar het leest lekker weg. Ik had dit boek op dinsdag alweer uit, terwijl ik eigenlijk maar weinig tijd had om te lezen met het nakijken. (Ik zei al: het leest lekker weg haha.)

Vervolgens ben ik begonnen in The Woman in White van Wilkie Collins. Dit is een 19e eeuwse classic en daar had ik wel een keer zin in. Het is wel een vrij dik boek van over de 700 pagina’s. Tot nu toe bevalt het mij echter goed! Ik houd wel van de schrijfstijl van Wilkie Collins en ik vind de mysteries die hij in zijn boeken verwerkt ook altijd interessant.

Mijn laptop begint nu warm te worden; ik zit in de zon te bloggen, dus ik maak maar snel een einde aan dit artikel. Aankomende week word een week met veel borrels, de afsluiting van het schooljaar én Dominator. I can’t wait!

Hoe was jouw week?

You may also like

2 reacties

  1. Ik weet niet goed wat ik van cinder moet vinden. Ik las de achterkant eens en vond het niet zo wauw. Maar ik hoor van vele mensen dat hij juist wel heel goed is.

    1. Ik moet zeggen dat het mij ook niet meteen aansprak; ik houd meestal niet zo van verhalen met robots en cyborgs erin haha, maar ik vond het heel fijn weglezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *