About Last Week 18

Woohoo het is eindelijk zover; ik heb zomervakantie! Afgelopen week waren de laatste loodjes op school en haalde ik de laatste studiepunten voor mijn eerstegraads bevoegdheid als docent Engels. Wat ik nog meer heb meegemaakt en gedaan deze week? Kijk dan snel mee naar About Last Week 18!

About Last Week 18

Zoals ik eigenlijk in het kort al heb aangegeven, was dit best een vrolijke week. Ik ben heel blij dat ik mijn opleiding heb gehaald en dus volgend jaar gewoon als eerstegraads docent aan de slag kan. Het geeft een goed gevoel om al te weten dat ik na mijn opleiding meteen door kan met een baan. Zo ga ik met een heerlijk gevoel de vakantie in.

Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik de afgelopen week weer erg moe was. Ik heb heel veel geslapen, maar dat helpt nog niet heel veel. Ik denk dat alle vermoeidheid van het schooljaar er nu een beetje uitkomt in één keer, juist omdat ik nu tijd heb om moe te zijn. Net zoals je soms in de vakantie ziek wordt, omdat je er dan tijd voor hebt. Ik geef mijzelf maar even de tijd om uit te rusten, omdat ik het blijkbaar nodig heb.

Op donderdag ga ik naar een vriendin in Groningen voor een gezellige dag. (Vandaar ook dat ik dit artikel al op de woensdag type haha.) Jeff heeft een lang weekend, dus op vrijdag zijn we lekker allebei vrij. Dit weekend is Dominator en daar heb ik al veel zin in!

About… een zomerrooster?

Zoals je misschien hebt gemerkt is het mij nog niet gelukt om heel standvastig te posten. Ik probeer wel enige regelmaat erin te houden, maar ik beloof voor volgende week nog even niets. Ik ben namelijk bezig met het leren van mijn theorie voor de auto en die wil ik dit keer wel heel graag halen. Tussen alle leuke dingen door zal ik dus moeten leren.

Nu heeft dat nog niet zoveel van doen met een zomerrooster, maar ik wil wel wat gaan veranderen op mijn blog (en YouTube kanaal). Ik ben zoals het nu gaat niet zo tevreden en dat vind ik jammer. Wat mij dan precies niet aanstaat weet ik eigenlijk ook niet zo goed, dus daar wil ik mij in gaan verdiepen. In ieder geval probeer ik de komende tijd meer aandacht te geven aan wat mij energie geeft qua bloggen en YouTube. De afgelopen tijd heb ik het zo druk gehad dat ik nauwelijks daarbij stil heb kunnen staan.

Oké, genoeg daarover voor nu. Jullie weten nu in ieder geval dat er wat speelt en er komen vast nog wel meer updates over online. Laten we het over het zomerrooster gaan hebben. Een specifiek rooster heb ik nog niet in mijn hoofd, maar wel dat ik niet keihard wil werken tijdens mijn vakantie. Mijn excuses daarvoor. Het feit is alleen dat ik qua werk alles aan wil pakken en superenthousiast ben en om goed te beginnen moet ik natuurlijk wel goed uitrusten in de vakantie! Zodra ik meer specifieke ideeën heb qua een zomerrooster laat ik het weten. Voor nu denk ik dat ik eerst probeer om in juli nog wat vooruit te werken voor augustus en dan (wanneer Jeff ook vrij is) wil ik even helemaal niets doen aan de blog.

About reading…

Qua lezen gaat het best goed. En dat terwijl ik weer game time  heb voor World of Warcraft haha. Ik las deze week The Woman in White uit van Wilkie Collins. Vervolgens ging ik bezig in mijn eerste manga, namelijk Vampire Knight van Matsuri Hino en inmiddels ben ik bezig met Kafka on the Shore van Haruki Murakami. Veel Japanse boeken deze week dus, hoewel ik wel de Engelse vertalingen lees. Ik kan nog maar een paar woordjes Japans, dus een boek lezen in die taal is nog wat lastig. Maar het lijkt mij tof om het ooit wél te kunnen!

Hoe was jouw week? Heb jij ook al vakantie?

You may also like

13 reacties

  1. Eindelijk vakantie. Ik heb het me al afgevraagd, wanneer jij nou ook al weer vakantie zou hebben. Gelukkig is al het harde werken niet voor niets geweest. Eerst lekker bijkomen, dat heb je verdiend.

  2. Jammer dat je niet helemaal tevreden bent hoe alles nu gaat. Het liefst zou ik ook elke dag posten, maar wat niet gaat gaat niet. Daar moet je niet te hard voor jezelf in zijn!

  3. Gefeliciteerd met je opleiding! Ik kan me voorstellen dat de vakantie zo heerlijk voelt! Ik ben benieuwd wat je van Kafka on the Shore vindt! Ik heb ook nog een boek van Murakami op mijn plank staan, maar behalve A Strange Library heb ik nog niets van hem gelezen. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *