About Last Week 19

Het is weer tijd voor mijn wekelijkse overzicht. Deze week was het begin van mijn vakantie, maar het voelde nog niet echt zo. Wel deed ik veel leuke dingen; zo ging ik onder andere naar een vriendin in Groningen en gingen Jeff en ik zaterdag naar Dominator. Kijk je mee naar mijn week?

About Last Week 19

Zoals ik al zei heb ik nog niet echt een vakantiegevoel, dus daar ga ik deze week aan werken haha. Nu hielp het ook niet dat ik voor mijn theorie op moest (en ik die wéér met één fout teveel niet haalde) en ik daar dus veel voor bezig ben geweest. Echt leuk of ontspannend vind ik dat namelijk totaal niet.

Donderdag ging ik naar Groningen voor een gezellige dag met een vriendin.

We gingen samen lunchen en ik koos voor een broodje kipburger. Echt heel lekker vond ik het alleen niet, dus ik heb het niet helemaal opgegeten. Gelukkig lieten we ons humeur daar niet door verpesten en was het alsnog een leuke dag.

Afgelopen zaterdag gingen Jeff en ik naar Dominator en het was weer top! Als ik heel kritisch moet zijn vond ik de line-up van vorig jaar alleen wel wat beter, maar alsnog hebben wij ons prima vermaakt. Volgend jaar dus weer!

De rest van de week ben ik vooral bezig geweest met mijn theorie leren en oefenen, dus dat was helaas niet zo spectaculair.

About blogging

Ik ben deze week bezig geweest met het testen van de bovenstaande producten. Verder heb ik vanwege mijn theorie niet veel gedaan nog qua bloggen. Ik zit trouwens te denken om in de vakantie een paar weken geen About Last Week te doen, ook omdat we op vakantie gaan en ik niet weet of we daar wel internet hebben. Daar laat ik ter zijner tijd nog wel meer over weten.

About reading

Qua lezen gaat het best goed. Ik las Kafka on the Shore van Haruki Murakami uit op maandag. Daarna ging ik bezig met A Feast for Crows van George R.R. Martin en daar ben ik nu nog steeds in bezig. (Dat mag ook wel met 1000+ pagina’s.) Nu het nieuwe seizoen van Game of Thrones weer bezig is, had ik zin om ook bezig te zijn met één van de boeken. Want één aflevering per week is wel te weinig GoT in een week voor mij haha! Ik duik liever wat uitgebreider in die wereld.

Zo dat was het voor About Last Week 19! Voor aankomende week heb ik nog geen idee wat ik allemaal precies zal gaan doen, dus dat zul je volgende week wel zien.

Hoe was jouw week?

You may also like

8 reacties

  1. Dank je wel! Volgens mij is het ook wel echt geluk hebben, maar ik ben dat niet gewend bij toetsen (normaal haal ik eigenlijk altijd alles wel) dus ik baal er zo van!

 1. A Feast For Crows is één van mijn favo GOT boeken, vond ik echt heel gaaf. Ik kan ook neit wachten tot de nieuwe aflevering!! Xx

 2. Vond theorie ook echt een loterij. Heb er zelf 3x over gedaan en iedere keer had ik ook 1 foutje teveel. Volgende keer gaat het jou ook lukken!

  Ik heb dit jaar mijn blogs voorbereid voor de vakantie, maar eigenlijk gaf dat meer stress, want ik ging op vakantie alsnog mijn mail lezen en kijken op mijn blog. Ik weet niet of ik dat een volgende keer weer zo zou doen.

  1. Ik hoop het heel erg! Het is ook zo stom dat het elke keer één fout teveel is, dan is het ook niet alsof je niks weet 😛
   Vervelend dat je meer stress kreeg op vakantie terwijl je je blogs had voorbereid! Ik merk dat ik nu ook niet zo’n zin heb om vooruit te werken, maar ik wil ook niet dat er niks online komt als ik weg ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *