About Last Week 20

Afgelopen week heb ik geprobeerd om het vrij rustig te houden (het is immers vakantie). Wel las ik heel veel en heb ik onder andere behoorlijk wat (online) geshopt. Oh en ik heb eindelijk een plan voor een zomerrooster. Lees snel verder voor About Last Week 20!

About Last Week 20

Het was eigenlijk een prima weekje, dus dat is wel fijn! Ik moet zeggen dat ik het vrij rustig aan heb gedaan, maar dat vind ik ook wel eens fijn in de vakantie. Wat ik wel stom vind, is dat ik graag alvast mijn huid aan de zon wil laten wennen vanwege de vakantie, maar dat de zon zich bijna niet laat zien. Hopelijk wordt het weer volgende week beter!

Qua bloggen heb ik trouwens een zomerrooster bedacht, maar daar vertel ik onder het kopje voor bloggen meer over! Voor aankomende week heb ik alweer een heleboel leuke afspraken op de planning staan, dus daar heb ik wel zin in.

About blogging

Zoals ik al aangaf: ik heb een zomerrooster bedacht! Ik wil namelijk niet teveel druk voelen om maar veel posts te maken tijdens de zomervakantie. Sowieso zijn veel mensen dan op vakantie en als ik dan zie dat ik minder reacties of bezoekers heb dan normaal, kan ik mij daar best wat van aantrekken.

Het rooster wordt als volgt:

  • Maandag: een artikel zoals altijd
  • Woensdag: een video zoals altijd
  • Vrijdag: óf een About Last Week óf een ander soort artikel/video

De donderdag haal ik er voor nu dus even uit. Ook weet ik niet of ik elke week tijd ga hebben om About Last Week te schrijven, dus daar wil ik mij ook niet teveel op vast moeten pinnen. Hopelijk geeft dit duidelijkheid voor jullie en voor mij een stukje extra rust!

About reading

Qua lezen gaat het lekker. Vorige week las ik A Feast for Crows uit in 5 dagen. Een boek van 1000 pagina’s. Ik was stiekem wel trots haha. Ook las ik A City of Fallen Angels van Cassandra Clare in een paar dagen tijd uit. Haar boeken lezen altijd heerlijk weg.

Momenteel ben ik bezig in Last Argument of Kings van Joe Abercrombie. Eerlijk is eerlijk: dat was misschien even iets teveel van het goede. Het is een boek van een kleine 700 pagina’s en ik kwam er maar niet goed in. De vorige twee delen in de trilogie waarvan dit boek de laatste is, vond ik een stuk leuker. Gelukkig heb ik hem inmiddels bijna uit.

About shopping

Ik heb gigantisch veel besteld de laatste tijd, dus verwacht de komende tijd veel nieuwe items. Zin om naar de fysieke winkels te gaan had ik niet zo, want het regende en met de sale ben ik altijd bang dat ik toch niet kan vinden wat ik zoek. Dus ik heb een bestelling geplaatst bij BookDepository en Forever21 en ook heb ik een docentenagenda besteld en nog een cadeautje voor Jeff’s broertje, want we vieren zijn verjaardag aankomend weekend. Hopelijk is alles wat ik besteld heb goed!

Hoe is het met jou? Heb jij ook al zo’n behoefte om (online) te shoppen?

You may also like

7 reacties

  1. Leuk dat je een rooster hebt gemaakt. Ik kijk er al naar uit om te horen over de boeken die je leest tijdens de vakantie. Er zitten vaak leuke tussen die ook wel mijn ding zijn. Geniet ervan!

  2. Fijn dat je voor jezelf een zomerrooster gemaakt hebt, inderdaad fijn om niet steeds de druk te hebben een artikel te moeten schrijven terwijl je van je vakantie geniet. Ik ben benieuwd naar je bestellingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *