About Last Week 21

Het is alweer tijd voor About Last Week 21. Het was een leuke week, hoewel het weer wel wat tegenzat. Gelukkig stond daar tegenover dat ik onder andere met Jeff de stad in ging en kwamen er een aantal leuke pakketjes binnen. Kijk je mee naar mijn week?

About Last Week 21

Zoals ik al aangaf was het een leuke week. Alleen jammer van het weer, want ik had eigenlijk wel lekker in de zon willen zitten haha. Deze week hadden we de verjaardag van het broertje van Jeff en dat was gezellig. Ook zijn Jeff en ik nog de stad in geweest, wat wij eigenlijk niet zo heel vaak doen. Het was ook wel echt druk en daar houd ik niet zo van. Dan heb je iets nodig en dan moet je eerst door een berg mensen heen beuken en vervolgens is wat jij wil hebben er niet in jouw maat. Dat soort dingen. Gelukkig kon ik uiteindelijk wel vinden wat ik zocht.

About blogging…

Deze week heb ik geprobeerd om wat vooruit te werken voor wanneer Jeff en ik samen vrij zijn. Ik vind het dan namelijk wel zo fijn om niet verplicht aan de blog te moeten werken. Tot nu toe gaat het aardig goed, alleen heb ik nog geen video’s gemaakt.

In eerste instantie had ik naar aanleiding van een pakketje dat ik heb binnen gekregen willen filmen, maar eigenlijk is dat te weinig voor een shoplog denk ik. Wel komt er nog een book haul, hoewel er nog steeds boeken naar mij onderweg zijn. Stiekem hoop ik dat die er gewoon zijn wanneer ik wil filmen, maar anders splits ik het op in twee delen. Sommige boeken heb ik al gelezen én er staan al reviews in de planning, dus het wordt wel een keer tijd.

About reading…

Deze week dacht ik dat ik wel veilig mijn Reading Wrap Up op kon nemen op vrijdag, omdat ik niet verwachtte dat ik nog een volledig boek uit zou lezen voordat augustus begon. Ehm, nou wel dus. Ik las Three Dark Crowns op zaterdag al uit. Een erg leuk boek en de review heb ik al ingepland. Alleen is het nog even puzzelen wanneer die precies online gaat komen.

Daarna begon ik in I Know Why the Caged Bird Sings van Maya Angelou en ook deze is inmiddels uit. Dit boek vond ik erg indrukwekkend. Het is het eerste deel van de autobiografie van Maya Angelou (echte naam: Margueritte Johnson) en dat maakt het des te heftiger omdat iemand alles dus echt heeft meegemaakt. Ook hiervan heb ik een review geschreven en die komt ook nog online.

Zo dat was het alweer voor deze week.

Hoe was jouw week?

You may also like

8 reacties

  1. Heerlijk dat jullie het rustig aan doen. Fijn dat je toch lekker met een niet verplicht gevoel hebt kunnen schrijven. Ik ben benieuwd naar het boekreview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *