About Last Week 22

Deze week heb ik voor mijn doen best veel foto’s, waarvan de helft foodfoto’s zijn. Zo ging ik uiteten met een vriendin bij de Mexicaan en tja, als je mij een beetje kent weet je dat ik gek ben op Mexicaans eten. Kijk je mee naar About Last Week 22?

About Last Week 22

Zoals ik al aangaf ging ik met een vriendin uiteten. Nu was dat niet het enige dat we deden die dag. We begonnen met een lunch.

En die aten we bij de Subway. Ik was daar al een hele tijd niet geweest, dus ik vond het wel weer een keer leuk om daar te eten. Ik ging voor een 15 cm sub met chicken teriyaki. Wat mij trouwens opviel is dat ze nu ineens ook spinazie als topping voor je broodje hebben. Brr, nou dat heb ik niet genomen.

Daarna gingen we nog even naar een boekhandel die ook Engelse boeken verkoopt. Ik nam er twee mee, waarvan je er één al in deze post kunt bewonderen en de andere kun je volgende week in mijn book haul zien! Boekhandels hier zijn wel iets duurder dan BookDepository, maar je hebt ze wel een stuk sneller, dus heel soms vind ik dat het mag.

Die middag doken we een terrasje op. Daarna gingen we eten bij een Mexicaan. Ik ging voor taco’s met kip. Het was heerlijk alleen wel heel veel. Ik kreeg mijn bord dan ook bij lange na niet leeg. Stiekem was ik achteraf ook heel blij dat ik niet voor een voorgerecht was gegaan, maar mij had beperkt tot een hoofdgerecht. (Toetjes vind ik sowieso niet zo lekker meestal, dus die eet ik bijna nooit.)

Al met al was het een leuke en gezellige dag! Die avond begon ik uiteraard meteen in één van de nieuwe boeken.

About blogging…

Jeff is straks vrij (als deze post online komt is het zover), dus ik probeer zo  min mogelijk achter de laptop te zitten om te bloggen. Zo vaak zijn wij niet samen vrij, dus daar willen we optimaal van genieten. Qua bloggen heb ik dus niet zoveel updates. Wel hoop ik dat ik niet meteen na mijn vakantie in de knoei kom qua planning, want ik heb niet zo heel veel meer vooruit ingepland staan.

About reading…

In Absolute Power ben ik begonnen toen Jeff nog nachtdienst had en ik moet zeggen dat ik nog niet zo goed weet of ik hem uit ga lezen. Het is mijn eerste boek van David Baldacci, maar ik heb er nog een stuk of 5-6 gekregen. Het punt is alleen dat 1) dit mijn genre niet zo is en 2) ik kreeg meteen moeite met slapen. Nu had Jeff ook nachtdienst, maar alsnog. Het is heel gek want ik kan bijvoorbeeld prima horror lezen voor het slapen gaan. Maar dit boek beschreef een inbraak en dan droom ik meteen dat er inbrekers komen. Meh. In mijn eentje ga ik deze ‘s avonds dus in ieder geval niet lezen. Het feit dat de moord ook al beschreven is vind ik ook niet zo leuk eigenlijk.

Omdat ik voor in de avond een ander boek wilde hebben, kocht ik onder andere Miss Jane. Deze ben ik gaan lezen en ik vond hem meteen heel interessant. De cover vind ik alleen ook al heel mooi. Het is een bijzonder boek over een onderwerp waar ik nog niet veel over heb gelezen. Miss Jane heb ik inmiddels al uit en vond ik prachtig. Daarna ben ik begonnen in Foxlowe van Eleanor Wasserberg en ook die is uit. Nu ben ik bezig in We Have Always Lived in the Castle van Shirley Jackson en ik denk dat ik nog bezig ga in A Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas en/of Salem’s Lot van Stephen King. Hebben jullie één van die twee toevallig gelezen?

En dat was hem voor dit keer!

Hoe was jouw week?

You may also like

4 reacties

  1. Hi! Nice post ! :))) Thank you for sharing this :))…I really liked to read this, as we are in a hotel natz schabs and I have some time to relax ! ;)….So have a nice weekend and best wishes, yours, Anja 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *