About Last Week 23

Afgelopen week waren Jeff en ik een weekje weg. Qua posts heb je daar misschien niet eens wat van gemerkt, omdat ik vooruit had gewerkt. Vandaag vertel ik je meer over onze vakantie met onder andere een paar foto’s. Kijk je mee naar About Last Week 23?

About Last Week 23

Afgelopen week waren Jeff en ik op vakantie op Rhodos. Dit was onze eerste vakantie samen, ook al hebben we al bijna 5 jaar en wonen we al jaren samen haha. Daarvoor was het er gewoon nog niet toe gekomen. Het was een leuke week, alleen is het wat minder dat ik wanneer dit artikel online komt ik alweer een dag naar het werk moet. Dat is zo snel gegaan! We zijn ja net weer terug. Maar dat komt ook allemaal wel goed. Alleen weet ik nog niet of ik volgende week bepaalde dagen wel of niet post, aangezien ik dit weekend samen met Jeff toch nog wel wil gaan genieten.

Laten we nu nog even in de vakantiesferen blijven met een kleine terugblik!

About Rhodos…

Hier zie je onze kamer. Het was vrij eenvoudig en het bed was niet naar onze smaak, maar verder zag het er netjes uit.

Wat wel leuk was, is dat we er een balkon bij hadden en we hadden nog best wel een leuk uitzicht.

Naar dit hotel zullen we alleen niet zo snel teruggaan. Het was all inclusive maar dat hele principe is denk ik niet zo geschikt voor mensen zoals ons. Jeff lust niet alles en ik eet geen varkensvlees, dus dan is je keuze vrij beperkt. Wat ons dan wel weer beviel is dat je de hele dag door gewoon drinken kon halen. Ben jij wel eens all inclusive op vakantie geweest? Zo, ja, wat vond je ervan?

We zijn in totaal één dag naar het strand geweest en niet eens zo lang. We kwamen erachter dat we het zwembad bij het hotel toch leuker vinden dan het strand haha. (Dan hoef je niet zo op je spullen te letten.) Maar toch is het mooi dat we de blauwe zee nog wel even hebben gezien.

Het leukste aan de vakantie was toch wel het uiteten gaan en samen drankjes doen. Daar hebben we beiden goed van genoten. Vooral van de bovenstaande pizza’s. Ik had een pizza Mexicana en Jeff een pizza Hawaii. Er zat lekker veel kaas op de pizza en de bodem was dun en daar houden we wel van. Alleen waren ze wel gigantisch groot zoals je wel kunt zien; ik kreeg de mijne dan ook niet op.

Verder hebben we ook nog een aantal cocktails gedronken. Hierboven had ik de Zombie en Jeff de Melon Chi-Chi. Maar we hebben nog wel meer soorten gehad. Erg lekker en ook best goedkoop in vergelijking met de prijzen in Nederland. Sowieso viel het mij op dat drankjes goedkoop waren en dat als je wijn besteld je glas tot aan de rand toe gevuld is.

Al met al hebben we een leuke eerste vakantie gehad. Ik heb waarschijnlijk de helft van wat we hebben gedaan nog niet verteld, maar dit is een beetje wat erin mij opkomt aan de hand van de foto’s.

About blogging…

Ik heb de afgelopen week heel goed nog dingen online laten komen, maar ik heb verder niks gedaan. Ik verwacht ook dat ik pas weer wat doe (naast dit artikel dan) wanneer we weer aan het werk zijn allebei.

About reading…

Qua lezen had ik meer van mijzelf verwacht op vakantie. Ik las We Have Always Lived in the Castle van Shirley Jackson uit, wat een leuk boekje was. Verder begon ik in A Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas. Daar ben ik nu nog in bezig. Op een gegeven moment had ik op vakantie geen concentratie om te lezen en hebben we veel spelletjes gespeeld.

Hoe was jouw week? Is jouw vakantie ook al voorbij?

You may also like

14 reacties

  1. Aaah zo leuk! Ik was toevallig in juni op Rhodos, prachtig! We hadden ook all inclusive, maar het aanbod was ZO uitgebreid dat ik nauwelijks kon kiezen wat ik ging eten, ook al ben ik geen makkelijke eter.

    Het is echt prachtig daar!

    1. Wat grappig! Fijn ook dat jullie juist een heel uitgebreid aanbod hadden! Misschien zijn drie sterren ook gewoon te weinig voor all inclusive met een beetje veel keuze? Of hadden we net pech? Verder is het daar inderdaad heel mooi!

  2. Wat fijn dat jullie op vakantie zijn geweest, zeker als je al zolang samen bent. Zijn jullie nu van plan om vaker op vakantie te gaan? Ik heb nooit een all inclusieve vakantie gehad. Aan de ene kant lijkt het me best een keer leuk, aan de andere kant kook ik ook graag zelf en vind ik het juist leuk om in de supermarkt in een vreemd land boodschappen te doen.

  3. All inclusive vakanties zijn niet aan mij besteed. Sowieso geen vakantie waarbij ik naar een hotel/appartement ga op een populaire bestemming, hoor. Ik word daar toch een beetje ongelukkig van en reis liever rond met een backpack op mijn rug. De pizza ziet er goed uit trouwens.

  4. Jammer dat het hotel niet echt wat voor jullie was. Ik en mijn vriend kiezen het vaakst voor half-pension, vaak eten we met het ontbijt genoeg dus hebben we met de lunch nog niet zo een honger. Ook ben je dan niet zo gebonden aan het hotel en wij maken graag uitstapjes om alles wat te verkennen, wat soms wel een volledige dag kan duren.

    1. Ontbijt vind ik ook wel handig om erbij te hebben! Van de rest hebben we eigenlijk niet zoveel gebruik gemaakt, omdat we ook graag nog ergens heen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *