About Last Week 24

Tja, ik tel maar even door vanaf de vorige editie, ook al zit er nu wat langer tussen. Deze week heb ik tot dit artikel nog niks kunnen posten en daar wil ik wel even een en ander over uitleggen. Daarnaast leek mij dit een mooi moment voor een About Last Week 24!

About Last Week 24

Het gaat eigenlijk heel goed, alleen ben ik erg druk geweest met werk. Combineer dat met een weekend kermis in Aalten en dan kom je tijd tekort. Daarnaast was ik deze week ook even niet zo lekker te pas, maar dat gaat nu al wat beter. Ik heb nog wel iets last van een doorkomende verstandskies en keelpijn. Gelukkig heb ik af en toe een tussenuur of een SO en dan hoef ik niet veel te spreken voor de klas haha. Ik denk dat een weekendje rustig aan doen mij wel van mijn keelpijn af moet helpen, dus heel druk maak ik mij er niet om.

About blogging

Tja, zo weinig posten vind ik helemaal niet fijn. Ik kan mij er echt voor schamen, maar dit keer kon het niet anders helaas. Dit vond ik trouwens echt jammer, want voor mijn gevoel had ik juist nét een beetje mijn blogritme teruggevonden. Of dat nu weer terug is zullen we zien. Ik heb er in ieder geval wel de intentie en motivatie voor.

Ik heb laatst een tweede softbox erbij gekocht en ik hoop dat de kwaliteit van mijn foto’s en video’s daarmee nog wat meer vooruit zal gaan. Voor mij kan zo’n vooruitgang echt heel motiverend werken en ik krijg dan meteen zin om aan de slag te gaan.

Ook heb ik het bovenstaande palette van tarte laatst besteld en ook nog iets anders van dit merk. Uiteraard wil ik deze producten gaan reviewen! Tarte had gratis verzending en dat maakte het voor mij heel aantrekkelijk om eindelijk eens iets te bestellen.

About reading

Dit is één van de weinige dingen waar het wat minder goed mee gaat. Alhoewel ik zeker niet mag klagen hoor. Maar voor mijn doen zit ik een beetje in een reading slump. Normaal lees ik best veel, maar de laatste tijd heb ik er minder concentratie voor. Als ik eenmaal goed in het verhaal zit, wil het wel. Vaak ben ik dan over de helft of al verder en dan gaat het ineens snel. Maar tot ik bij dat punt ben, wil het niet zo.

Op dit moment ben ik bezig in Red Queen van Victoria Aveyard. Die zul je ook zien in mijn TBR die pas volgende week online komt, waarvoor excuses! Wat ik verder al heb gelezen zal ik dan ook niet vertellen, maar het zijn nog maar twee boeken. Dat zou prima zijn als ze superdik waren, maar dat waren ze niet en dus is het voor mij niet zoveel. Ach ja, zolang ik maar bezig blijf. Red Queen vind ik tot nu toe wel fijn weglezen. Ik vind de schrijfstijl wel typisch, maar ik weet nog niet of ik dat nu juist leuk of niet leuk vind.

Hoe gaat het met jou?

You may also like

7 reacties

  1. Ik heb hetzelfde; als ik eenmaal een beetje in een boek zit, ga ik als een speer, maar die eerste paar hoofdstukken (meestal de eerste 50 tot 100 pagina’s) moet ik mezelf er echt even toe zetten. Xx

  2. Ik snap je helemaal. Ik heb zoveel inspiratie en genoeg artikelen die al half af zijn maar met twee kleintjes is het zo moeilijk plannen. Ik ben trouwe erg benieuwd naar je Tarte bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *