About Last Week 25

Ten eerste mijn excuses dat er deze week nog niks online is gekomen! Ik heb het superdruk gehad met mijn werk en daardoor had ik geen tijd of energie om te bloggen. Vandaag dus maar even een update in de vorm van About Last Week 25!

About Last Week 25

Tja, zoals ik al aangaf; ik heb het superdruk gehad. De afgelopen week hadden we bij mij op het werk een activiteitenweek en daarbij heb ik mij met name ingezet bij een filmproject. Dit was superleuk, maar nam wel heel veel tijd in beslag. Na een lange dag was ik te moe om te bloggen of moest ik nog andere dingen doen. En eerlijk? Ik ga geen artikel typen als mijn ogen bijna dichtvallen. Dat beïnvloedt de kwaliteit teveel en ik wil dat die wel goed blijft.

Normaal gesproken werk ik in het weekend wel vooruit, maar dat kon nu niet omdat het weekend ook bomvol gepland stond. Jammer maar helaas, dan dus maar even geen artikel.

Hoewel ik mij daar heel schuldig over kan voelen, maak ik mij meer druk om de gigantische stapel nakijkwerk die nog op mij ligt te wachten. Ik heb vandaag herfstvakantie gekregen, maar ik heb wel acht proefwerken om na te kijken. En ook dat kan ik niet wanneer ik moe ben. Of nou, ja… ik kan het wel, maar niet op een goede manier. Er sluipen dan fouten in en dat wil ik niet hebben. Natuurlijk kan ik wel eens een keer een telfout maken of iets dergelijks, maar dat voorkom ik liever door goed gefocust te werk te gaan.

About blogging…

Voor aankomende week heb ik nu dus ook nog niks kunnen schrijven of filmen. Ik hoop dat dit nog gaat lukken. Dit weekend is ook Vroeger Was Alles Beter en dan zijn we ook de hele dag weg. Daarnaast moet ik nog weer theorie leren, dus of ik voor maandag wat heb durf ik niet te zeggen. Mijn mail moet ook weer nodig gelezen worden. (Waarom stapelt dat zich altijd zo snel op? Dat motiveert totaal niet haha.) Verder heb ik volgende week dus wel herfstvakantie dus hopelijk kan ik dan nog wat bloggen.

About reading…

Daar gaat het wel ietsje beter mee inmiddels. Heel veel tijd heb ik niet gehad om te lezen, maar ik heb wel weer een paar hele leuke boeken gelezen, waardoor ik toch weer wat meer gemotiveerd ben om te lezen. Hopelijk kan ik aankomende week ook nog lekker veel lezen.

Hoe gaat het met jou?

You may also like

9 reacties

  1. Poeh, ik geloof best dat dat behoorlijk wat energie opvreet! Hopelijk toch in de herfstvakantie beetje bijkomen, ondanks het werk wat je nog hebt liggen. Succes! Xx

  2. Fijn dat de vakantie er bijna aankomt. Ik snap het ook wel met de drukte en geen fut meer hebben voor bloggen en dat mag denk ik af en toe ook wel als het echt niet anders kan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *