About Last Week 26

Afgelopen week had ik een weekje herfstvakantie maar helaas werd ik ziek en dat is ook de reden dat ik nog niet veel vooruit heb kunnen werken qua bloggen. Toch gebeurden er ook nog leuke dingen. Zo haalde ik onder andere mijn theorie en was er korting op MAC. Kijk je mee naar About Last Week 26?

About Last Week 26…

Even vooraf: ik post dit artikel op een maandag in plaats van een vrijdag, omdat dit even zo uitkomt. Hopelijk vinden jullie dat niet erg!

Ik vind het nooit zo leuk om negatief te moeten zijn in mijn weekoverzichten, maar mijn vakantie was helaas niet zo leuk. Nu ik dit schrijf heb ik ook nog mijn twijfels of ik volgende week in staat ben om te werken, maar ik hoop dat nog wat extra rust mij gaat helpen en ik gewoon weer aan de slag kan zonder dat ik mij ziek hoef te melden.

Mijn vakantie begon trouwens wel goed met eerst Vroeger Was Alles Beter en daarna haalde ik op maandag mijn autotheorie (eindelijk!). Ik geloof het nog niet helemaal, maar ik ben er heel blij mee.

Daarna begon mijn gezondheid een beetje roet in het eten te gooien en hoewel ik op momenten dacht dat het wel goed ging, kwam ik er na een middagje praten achter dat mijn stem half weg was. En die heb ik nu nog niet terug. Daarnaast ben ik nu ook verkouden en heb ik erge last van hoofdpijn waardoor ik niet zo goed achter een computer kan zitten. Tja, heel erg balen, maar laten we het maar als een voordeel zien dat ik in de vakantie ziek word. Nu maar snel beter worden zodat ik gewoon naar werk kan.

About blogging…

Ik ben deze week niet toegekomen aan mijn mail en heb ook niet zoveel vooruit kunnen werken voor mijn blog. Ik heb wel nog één video op weten te nemen hoewel ik daar waarschijnlijk wel een beetje ziek klink al. Het is een lange dus hopelijk ga ik het redden om die te bewerken en uploaden voor woensdag. En anders komt die wat later, ook al vind ik dat vervelend.

Oh, ja, misschien dat jullie ook wel hadden meegekregen dat bij Douglas er ook op MAC 20% korting was? Nou, ik heb dus twee lipsticks besteld haha. Daarvan komen uiteraard nog reviews. Ik blijf MAC toch wel het fijnste merk vinden qua lipsticks, vooral de matte variant vind ik heel fijn. Deze houden het bij mij vaak wel een werkdag vol en dat vind ik wel zo handig. Bij liquid lipsticks heb ik dat bijvoorbeeld niet.

About reading…

Ik dacht heel leuk A Dance with Dragons te lezen van George R.R. Martin (het vijfde deel in de Game of Thrones serie) deze week. Het was immers vakantie en meestal lees ik dan zo’n pil van 1000+ pagina’s zo uit. Dat valt mij tot nu toe nog een beetje tegen, omdat ik heel veel slaap en dus minder tijd heb om te lezen. Daarnaast heb ik op de dagen dat ik mij enigszins oké voelde ook geprobeerd om nog wat nakijkwerk te doen. Maar goed, dat is dus over mijn eigen tempo. Het boek zelf vind ik supergoed zoals ik gewend ben van George R.R. Martin. Ik hoop stiekem wel dat het volgende deel nu niet jaren op zich meer laat wachten.

Hoe is het met jou? Heb jij nog iets bij de Douglas besteld met de kortingsactie?

You may also like

7 reacties

  1. Gefeliciteerd met het behalen van je autotheorie! Wat balen dat je in je vakantie ziek bent geworden. Ik hoop dat je je snel weer beter zal voelen. Ik heb hier zelf al een hele tijd het eerste deel liggen van de Game of Thrones boeken, maar ben er nog steeds niet in begonnen haha.

  2. Gefeliciteerd met je theorie! daar mag je echt heel trots op zijn. Ik kon het destijds ook niet geloven, want theorie vond ik best lastig. Had altijd een vraag teveel fout. Vervelend dat je nu net in de vakantie ziek bent geworden. Hopelijk voel je je snel wat beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *