About Last Week 27

Oké, het is al even geleden dat ik een About Last Week plaatste, maar om het nu de laatste maand en zoveel weken te noemen, vond ik ook niet klinken. De laatste tijd ben ik erg druk met werk, waardoor ik in combinatie met sociale afspraken niet of nauwelijks tijd had om te bloggen. Vandaag vond ik het wel tijd voor een update. Kijk je mee naar About Last Week 27?

About Last Week 27

De afgelopen tijd kan ik in één woord samenvatten: druk. Met name werk vroeg heel veel tijd en energie. Ik heb veel doorgewerkt in de avonden en weekenden en eerlijk gezegd is dat juist iets waar ik voor wil waken. Ik merk ook dat ik dan gewoon sneller ziek word, dus mijn rust wil ik meer gaan pakken de komende tijd.

Om mijzelf daarbij te helpen heb ik laatste een Productivity Planner aangeschaft. Hier mag je maximaal vijf to do’s per dag opschrijven en op die manier focus je echt op wat het meest belangrijk is op dat moment. Je mag maximaal 2,5 uur per dag bezig zijn met een taak en die meet je in pomodoro’s (stukjes van 25 minuten gefocust werken, waarna je een pauze van vijf minuten krijgt). Of ik de pomodoro’s fijn vind weet ik nog niet; ik houd niet zo van timers en werk eigenlijk vaak al zonder mij veel af te laten leiden. Maar we zullen het zien. Laat het even weten als er interesse is in een review!

About blogging…

Ik heb ontzettend veel zin om lekker veel te bloggen, maar helaas kom ik daar nauwelijks aan toe. Toch hoop ik met mijn nieuwe planner er wel meer tijd voor over te houden, omdat ik het als een prioriteit zie.

Qua beauty heb ik de afgelopen tijd best veel gekocht en ik heb ook het nodige gevraagd voor kerst (hihi). Hierboven zie je bijvoorbeeld de Panda’s Dream So Cool Eye Stick van Tony Moly die ik voor mijn ogen kocht. Deze wil ik alleen vanwege de verpakking al gaan reviewen haha.

About reading…

Qua lezen was november een ramp, maar december gaat al ietsje beter. Ik heb tot nu toe drie boeken uitgelezen en ben nu bezig in A Conjuring of Light. Daarnaast ben ik ook nog steeds bezig in It. Dat schiet nog niet zo op. Ik merk dat ik echt de tijd moet pakken om te lezen. Het is heel ontspannend én je bent even zonder blauw licht bezig.

Zo dit was even een nieuwe update in de vorm van About Last Week 27. Ik heb al ontzettend veel zin in de kerstdagen, jullie ook?

You may also like

4 reacties

  1. Ik ben nog steeds in dubio wat ik nu voor een planner wil in 2018! hahaha Ik kende deze planner nog niet maar hij lijkt me wel heel fijn als je het inderdaad MEGA druk hebt!

    Leuke blog heb je! Ik kende je nog niet! 🙂

    1. Deze vind ik tot nu toe wel heel fijn voor het opstellen van niet teveel to-do’s per dag, maar ik weet niet of dat is waar je naar op zoek bent.
      En dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *