About Last Week 28

Hopelijk hebben jullie allemaal een hele fijne kerst gehad! Ik ben even niet online geweest om kerst te vieren en moet eerlijk zeggen dat ik mij momenteel eigenlijk helemaal niet zo lekker voel, maar hopelijk trekt dat snel bij en kan ik weer volop bloggen. Kijk je mee naar About Last Week 28?

About Last Week 28

Afgelopen week was heel erg leuk met kerst. We hebben ons goed vermaakt en lekker gegeten, zonder dat het teveel was. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind drie gangen vaak al teveel haha dus als ik zelf kook houd ik daar altijd rekening mee. Tijdens kerstavond hebben we bij Jeff’s ouders gegeten en cadeautjes uitgewisseld met de familie en dat was erg gezellig. Verder heb ik ook nog Harry Potter and the Philosopher’s Stone gelezen met kerst en dat was heerlijk. (In de Illustrated Edition die ik van Jeff cadeau heb gekregen voor kerst.)

Helaas ben ik de laatste tijd supermoe en na mijn ontbijt heb ik eigenlijk de neiging om meteen weer te gaan slapen. Als ik nu heel laat naar bed zou gaan elke dag zou ik dat nog wel snappen, maar zo laat hebben we het niet eens gemaakt en ik slaap veel. Koffie helpt ook niks (en is eigenlijk ook niet zo goed, maar je probeert toch wat). Waardoor het precies komt durf ik niet te zeggen, maar vervelend vind ik het wel. Ik wil altijd graag het maximale uit mijn dag halen en veel dingen doen op een dag, maar op dit moment wil dat niet zo goed. Hopelijk komt dit niet als geklaag over, want ik zit hier eigenlijk gewoon best wel mee. In ieder geval speelt dit op het moment mee met bloggen, want ik heb verder wel lekker vrij van werk. Verder probeer ik een beetje gezond te eten nu tussen kerst en Oud & Nieuw, wie weet dat dat ook nog wat helpt (tot nu toe denk ik van wel). Sowieso was ik namelijk al best lang “bijna ziek” en elke ochtend heb ik nog steeds keelpijn.

About blogging

Tja, zoals ik net al aangaf; dat wil even niet zo omdat ik zo moe ben. Hopelijk trekt het snel een beetje bij en kan ik weer lekker veel bloggen. (En hopelijk vooruit werken voor na de vakantie!) Update: In ieder geval zijn er weer heel wat foto’s gemaakt!

About reading

Met lezen gaat het best prima. Ik heb A Conjuring of Light afgelopen week uitgelezen en daarna in een kleine dag Harry Potter and the Philosopher’s Stone in de Illustrated Edition gelezen. Verder probeer ik om voor het einde van het jaar de boeken waarin ik al bezig ben uit te lezen. Dan hoef ik ze niet mee te nemen naar het nieuwe jaar. Op dit moment staat alleen It nog op dat lijstje. Pff, dat is echt een dikke pil en dat blijf ik tijdens het lezen ook wel voelen. Meestal ben ik niet snel onder de indruk van de dikte van een boek, maar bij It dus wel.

Voor kerst heb ik trouwens lekker veel boeken gekregen, dus hopelijk kan ik daar binnenkort ook een post over maken!

Hoe is het met jou? Heb je fijne kerstdagen gehad?

You may also like

2 reacties

  1. Poeh, ik hoop dat het alweer wat beter gaat! Altijd zo moe zijn kan niet goed zijn… Inderdaad misschien nog een lage weerstand. Gezond eten en veel bewegen helpt mij ook altijd veel als ik me vermoeider voel, ook omdat het me een goed gevoel over mezelf geeft en een momentje voor mezelf gunt. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *