About Last Week 3

Het is weer tijd voor mijn wekelijkse rubriek About Last Week. Dit keer heb ik niet zoveel foto’s, maar het was wel een hele leuke week én twee van de foto’s zijn foodfoto’s haha. Afgelopen week was onder andere mijn verjaardag. Kijk je mee naar About Last Week 3?

About Last Week 3…

Zoals ik al aangaf ben ik net jarig geweest. Op zondag werd ik alweer 25 jaar oud. Dit heb ik op de dag zelf gevierd met familie en dat was erg gezellig! Ik heb ook een heleboel superleuke cadeautjes gekregen en hier wil ik nog graag een video over opnemen. Dat doe ik eigenlijk altijd wel. Ik heb er alleen deze week nog geen tijd/energie voor gehad. Vanwege het bezoek hebben we wat spullen die in de weg lagen naar de filmkamer verplaatst en dat is niet zo handig, want die moet ik nu eerst gaan versjouwen voordat ik kan filmen. Hopelijk heb ik daar vrijdag nog tijd voor.

Verder stond deze week in het tegen van een LIO dag op uni, die zeker geslaagd was en daarnaast heb ik gewoon mijn lessen gegeven. Wel had ik veel toetsen en die moeten allemaal voor volgende week dinsdag nagekeken zijn, dus ik denk niet dat ik volgende week uit ga komen qua blogartikelen of video’s. Dit moet ik echt echt eerst doen. Ik blijf dat vervelend vinden, maar het is even niet anders. Hopelijk kom ik morgen al een heel eind.

About reading…

Qua lezen was dit niet mijn beste week ooit. Sterker nog: dit is één van mijn mindere weken van dit jaar. Nu is de rest van dit jaar ook wel echt een succes geweest, dus zo gek is het ook niet dat ik een keer wat minder lees. Ik las vorige week City of Ashes van Cassandra Clare uit en ben nu bezig in The Final Empire van Brandon Sanderson (een verjaardagscadeautje). Ik ben alleen erg druk geweest met toetsen nakijken (er waren ook wat problemen met één toets) en daarna was ik ‘s avonds vaak te moe om nog heel veel te lezen.

About blogging…

Daar heb ik maar weinig tijd voor kunnen maken deze week. Zoals ik al bij het lezen aangaf; ik was daar vaak al te moe voor en dat is nog niet zo’n actieve bezigheid. Wat betreft bloggen schaam ik mij voor hoe mijn mailbox er nu uitziet en ook reviews moeten nog geschreven worden en van sommige producten moet ik zelfs nog foto’s maken. Wat ik doe wil ik wél goed doen dus daarom gaat het even niet zo vlug. Mijn excuses dan ook!

Ik hoop dat ik in de aprilvakantie tijd krijg om wat meer vooruit te werken (nu werk ik een week vooruit over het algemeen), want dit is best lastig.

About food…

Normaal gesproken noem ik dit about random things… maar ik heb dit keer vooral heel veel over eten te vertellen haha.

Zo maakte ik afgelopen zaterdag dit heerlijke broodje met een pompoenburger erop voor lunch. Mochten jullie een recept willen, laat het dan zeker nog even weten! Ik weet zelf alvast dat ik dit nog vaker ga maken.

Op zondag had ik natuurlijk mijn verjaardag en daar hoorde ook het nodige eten bij, maar dat heb ik verder niet op de foto gezet. Daar had ik ook niet echt tijd voor verder.

Voor de rest van de week was mijn doel om weer een beetje normaal te gaan eten, aangezien ik na dat minder gezonde eten eigenlijk meteen last van buikpijn kreeg. Nu gaat het inmiddels weer helemaal goed.

Nu ik dit schrijf is het donderdag en heb ik net het bovenstaande ijs opgegeten. Het was erg lekker! Met het lekkere weer had ik ineens zin in ijs.

Hoe was jouw week?

You may also like

13 reacties

  1. Ik heb The Final Empire ook gelezen (en het tweede deel in deze trilogie ook), en vond ‘m onwijs tof! Helaas heb ik tegenwoordig ook minder tijd voor lezen; moet het echt beter plannen nu. Maar komt goed 🙂 Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *