About Last Week 4

Ik schrijf dit artikel maar op de woensdag, maar aangezien ik niet denk dat ik voor morgen veel toe te voegen heb qua foto’s (ik heb een drukke dag voor de boeg), maakt dat denk ik ook niet echt iets uit. Afgelopen week was ik echt in een vakantiestemming, alleen had ik nog geen vakantie. Kijk je mee naar About Last Week 4?

About Last Week 4

Tja, opnieuw heb ik niet zo heel veel foto’s en ik moet ook zeggen dat ik er lang niet altijd aan denk. Zeker niet als ik druk ben. Nu moet ik ook zeggen dat ik ook geen hele lelijke foto’s wil toevoegen aan dit artikel, dus als ze mislukken komen ze automatisch niet in dit artikel.

Vorige week was op zich een prima week, alleen zat ik al een beetje in de vakantiestemming en daardoor was ik een beetje onrustig en kon ik mij slecht concentreren. Het enige dat ik eigenlijk wilde is in het zonnetje zitten met leuk gezelschap en een drankje haha. Dat kon helaas niet omdat ik een heleboel toetsen na moest kijken.

Eigenlijk heb ik nu nog steeds een vakantiestemming en het is maar goed dat ik na volgende week donderdag vakantie heb haha. Verder ben ik ook ziek geworden afgelopen weekend en nog steeds voel ik mij niet optimaal. Het lijkt er gelukkig wel op dat alleen mijn keel nu nog zeer doet en ik verder geen klachten meer heb.

About reading…

Waarschijnlijk zag je de bui al wel hangen toen je las over mijn slechte concentratie, maar ik ben niet zo heel veel opgeschoten qua lezen. Ik ben nog steeds bezig in The Final Empire. Gelukkig vind ik het wel een leuk boek en lukt het concentreren mij steeds weer iets beter.

About blogging…

Wat betreft bloggen heb ik niet stilgezeten afgelopen week. Zo ben ik momenteel bezig met het testen van de bovenstaande sieraden. (De Tony’s kreeg ik erbij, heel lief, die ging meteen naar Jeff natuurlijk.)

Verder nam ik dinsdag maar liefst 3 video’s op, omdat ik dacht dat ik weer beter was, maar dat was niet heel slim, want daarna kwam de keelpijn weer terug. In ieder geval heb ik nu materiaal mocht het helemaal mis gaan met mijn keel. Sowieso was dinsdag een superactieve dag voor mij en ik kreeg die dag heel veel gedaan, wat ik altijd wel zo fijn vind. Nu alleen al mijn mail nog wegwerken.

About health…

Ja, ik heb de naam van de derde categorie alwéér veranderd haha. Ik denk dat ik dat ook maar gewoon lekker blijf doen elke week als jullie het niet erg vinden. Het is maar net waar ik mij mee bezig houd. Health was deze week wel een thema voor mij. Ik ben namelijk weer fanatiek bezig met sporten. Jeff en ik willen dit allebei meer doen, omdat het festivalseizoen eraan komt en je het dan lang vol wil kunnen houden.

Nu was het sporten bij mij er de laatste tijd nogal bij ingeschoten. Ik was meestal te moe als ik thuis kwam na het lesgeven of uni. Maar ik ben nu weer goed bezig met de Blogilates Calendar. Ik moet ook zeggen dat ik het wel heb gemist.

Omdat ik weet dat ik als ik sport helemaal veel energie nodig heb en ik door drukte de neiging heb om te vergeten te eten heb ik deze week voor het eerst voor vijf dagen meal prepping gedaan voor ontbijt/lunch.

Hier zie je een salade met rijst die ik heb gemaakt voor deze week. Ik heb salades en wraps gemaakt. Deze op de foto is trouwens nog bevroren haha. Dat eet ik morgen lekker op.

Ik hoop echt dat dit mij helpt om mijn energie goed op peil te houden. Hopelijk krijg ik het ook weg in de korte pauzes die ik heb tussen de lessen door. Als jullie het leuk vinden kan ik binnenkort wel wat recepten/tips delen!

Hoe was jouw week?

You may also like

10 reacties

  1. Leuk om te lezen! Ik vind de sierraden super mooi. En HOE lekker, die Toney <33
    Ik ben nu helemaal into die met witte chocolade en knettersuiker 😛
    Veel liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *