About Last Week 5

Woohoo ik heb vakantie! Helaas was de week daarvoor nog wel even druk, dus ik had donderdag geen artikel, maar ik hoop dat ik er volgende week wel gewoon aan toe kom. Ik wil nu in de vakantie wel wat vooruit gaan werken, maar daarnaast ben ik ook echt toe aan even niks moeten. Kijk je mee naar About Last Week 5?

About Last Week 5…

Zoals ik al aangaf was afgelopen week de laatste week voordat mijn Aprilvakantie begon. Ik heb nu ik dit schrijf nét officieel vakantie gekregen. Eerlijk is eerlijk: ik was er wel aan toe! Ik zal morgen (vandaag voor jullie) nog enige dingen afronden zodat ik straks na de vakantie weer goed verder kan en dan ga ik lekker genieten.

Ik hoop natuurlijk dat ik nu wel weer op mijn vaste dagen kan posten, want ik wil ook vooruit werken met bloggen in de vakantie. Hier zal ik eerlijk bij zeggen dat ik de laatste week (of twee) moeite heb met productief zijn. Waarschijnlijk komt dit doordat ik zo toe was aan vakantie. Af en toe zit er dan weer een dag bij waarop ik werk doe voor drie dagen, maar over het algemeen moet het echt uit mijn tenen komen nu. Wie weet dat een paar dagen rust wat dat betreft alweer wonderen gaat doen.

About reading…

Afgelopen week las ik Warcraft Chronicles Volume II vrij snel uit (over het weekend) en verder ben ik begonnen in The Night Circus van Erin Morgenstern. Ik had hier heel veel goeds over gehoord, maar ik moest eerlijk gezegd best wel inkomen. Of dat aan het boek ligt of puur aan mijn slechte concentratie de afgelopen weken durf ik niet te zeggen. Misschien wel dat tweede. Inmiddels ben ik namelijk al over de helft en ik begin het toch wel wat leuker te vinden.

Mijn tip bij The Night Circus is wel om in één keer vrij veel te lezen; ik merk dat ik er na een pagina of 70 goed inzit. De hoofdstukken zijn kort, dus het is verleidelijk even snel wat te lezen, maar ik vind dat zelf niet fijn. Ik kom er beter in als ik wat langer lees.

About blogging…

Ik kreeg vorige week dit bovenstaande pakketje van Etos binnen. Nu ben ik al druk aan het testen, maar ik ben bang dat ik niet alles volledig ga kunnen testen; voor sommige producten moet je namelijk vrij lang haar hebben op bijv. je benen en ik word al gek als ik één stoppel zie. Willen jullie alsnog van alles een review zien? Laat het weten in de comments!

Verder is mijn reviewstapel echt schandalig groot. Daar moet in de vakantie dus maar verandering in gaan komen.

About random things..

Nou ik heb een miskoop gedaan hoor. Het potloodje dat je hierboven ziet leek mij wel wat, dus die kocht ik. Aan deze foto kun je al zien dat ik hem eigenlijk wilde reviewen, want ik wilde eerst foto’s maken. Toen ik een swatch wilde maken viel de punt ineens helemaal uit het product en ik krijg er ook met geen mogelijkheid een nieuwe punt op. Ik weet niet of dit toevallig een slecht exemplaar was, maar voor mij is dit nu geen aanrader.

En dat was het voor deze week! Volgende week ga ik op voor mijn autotheorie, iemand nog tips? Ik heb geprobeerd om veel te leren, maar helaas heb ik daar al een tijdje niet genoeg tijd/energie voor gehad. Dus ik moet dan denk ik nog veel leren de komende dagen.

Hoe was jouw week?

You may also like

6 reacties

  1. Wat een fijne artikel meid.
    En een fjjne vakantie toe gewenst.

    Ik heb je ook op mijn blog genomineerd op One Lovely Blog Award dus kijk zeker eens een kijkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *