About Last Week 6

Oh, nee! Nu ik dit schrijf bedenk ik mij dat er alweer een week van mijn vakantie erop heb zitten. De tijd gaat echt te snel. Wel heb ik een leuke week gehad op één vervelend iets na. Zo vierden we onder andere Pasen met een vuur, ging ik naar Lifestyle Lab en las ik in een leuk boek. Kijk je mee naar mijn week?

About last week 6…

Vorige week begon mijn Aprilvakantie en ik ben daar lekker van aan het genieten. Zo zijn we met Pasen nog naar Jeff’s ouders en een vriend geweest en hebben we ook een eigen vuur gemaakt. Het werd natuurlijk veel te laat, dus maandag waren we behoorlijk moe. Dinsdag heb ik de hele dag geleerd voor een examen dat ik woensdag had, maar die heb ik vervolgens helaas niet gehaald. Ik baal er erg van en dat is dus meteen het vervelende iets dat er deze week gebeurde. Ik had er zelfs nachtmerries over die nacht, dus tja, dan zit je er wel mee. Nu probeer ik er verder maar even zo min mogelijk aan te denken, want anders vergeet ik te genieten van de vakantie.

Nu ik dit schrijf ben ik net thuis van een leuk event dat ik op donderdag had, namelijk Lifestyle Lab. Onder het kopje bloggen zal ik daar nog iets meer over vertellen zo.

About reading…

Ook deze week gaat het nog niet zo lekker met lezen. Ik heb bijna zes dagen over de eerste 100 bladzijdes van The Name of the Wind gedaan en pas gister de 100 aangetikt. Normaal lees ik zo 100 pagina’s op een dag. Nu zaten er een paar dagen tussen dat ik geen tijd heb gehad om te lezen met Pasen, maar toch schaam ik mij wel een beetje hoor. Gelukkig heb ik vandaag (donderdag) in de trein lekker veel gelezen en hopelijk gaat het nu weer de goede kant op. Het is in ieder geval wel echt een heel leuk boek, dus daar ligt het niet aan!

About blogging…

Zoals ik al aangaf; ik ben naar Lifestyle Lab geweest op donderdag. Het was erg leuk en hierboven zie je een sneak peek van de goodies. Door mijn drukke schema qua lesgeven op de middelbare school en daarnaast nog uni heb ik nog maar weinig tijd om naar events te gaan. Des te leuker is het dan ook dat ik er nu in mijn vakantie heen kan!

Ik vind het altijd heel interessant om met nieuwe merken kennis te maken en bekende merken beter te leren kennen. Binnenkort kun je een verslag met mini-reviews verwachten.

Verder heb ik trouwens qua bloggen deze week nog maar bijzonder weinig gedaan tot mijn grote schaamte. Ik wil heel graag vooruit werken, maar ik merk dat ik mijzelf even geen verplichtingen op moet gaan leggen en mijn rust moet pakken. De stress en vermoeidheid zat mij voor de vakantie behoorlijk hoog en daar wil ik nu vanaf. Hopelijk krijg ik door een paar dagen niks te moeten weer superveel zin om actief aan de slag te gaan. (Dat is bij mij meestal zo haha!) Ik twijfel nog of ik mijzelf zeg om ook niet per se wat te schrijven voor volgende week, want ik wil wel posten aan de ene kant, maar ik wil ook gewoon uitgerust zijn straks.

About other random things…

Qua sporten gaat het deze week weer supergoed; ik loop eigenlijk zelfs voor op mijn eigen bedachte schema qua hoeveel ik aan kan. Qua gezond eten gaat het op die dagen ook prima, zie mijn artikel over wat sporten met je doet.

Zoals je hierboven kunt zien heb ik wel een kipburger gehaald bij de Smullers haha! Maar dat was omdat ik ineens honger had na het event en eerlijk is eerlijk: ik vind dat zoiets gewoon moet kunnen. Het was in ieder geval weer als vanouds lekker en deed mij weer even denken aan vroeger toen ik bijna elke dag een kipburger haalde haha.

Dat is denk ik wel wat ik voor nu kwijt wil. Ik heb lang niet overal foto’s van gemaakt, maar ik merk dat ik dat ook vaak vergeet. Verder kijk ik zeker wel uit naar volgende week; dinsdag komt een vriendin voor een gezellige dag met onder andere wijn, woensdag is het koningsnacht en donderdag koningsdag.

Hebben jullie nog plannen voor die dagen?

You may also like

14 reacties

  1. Bloggen mag ooit als een verplichting voelen, zeker niet als je al zoveel verplichtingen hebt in het leven. Ik heb nog geen concrete plannen voor koningsdag. Ik heb wel alvast diepvriestompoezen gehaald. Dat moet ook kunnen dan toch?

  2. Ik ben heerlijk een paar dagen in Londen volgende week dus voor het eerst ‘niet thuis’ met koningsdag. Niet zo erg want ik geef er eerlijk gezegd niet zo heel veel om. Vind het in de meeste steden heel veel van hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *