About Last Week 7 & 8

Zoals beloofd heb ik deze week dubbele About Last Week voor je! Vorige week had ik er geen tijd voor met alle festiviteiten rondom Koningsdag, maar deze week is de vakantie weer voorbij en moest ik er weer tegenaan. Kijk je mee naar mijn afgelopen weken, About Last Week 7 & 8?

About Last Week 7 & 8

De afgelopen twee weken waren wel een wereld van verschil! In de week van Koningsdag stonden feesten en drankjes en dansjes centraal. Met Koningsnacht zijn we in Arnhem geweest en de dag erna gingen we naar Kingsland in Amsterdam. Dit staat wel in contrast met de afgelopen week die weer in het teken stond van lesgeven en hard werken en goed plannen. Jammer genoeg werden Jeff en ik na Koningsdag ziek en hoewel ik van de week even dacht dat ik er vanaf was, merk ik dat ik mij vandaag (donderdag) toch weer niet lekker voel. Hopelijk komt dat snel goed!

About reading…

Qua lezen ging het in de week van Koningsdag nog niet zo heel lekker eigenlijk. Dit lag niet zozeer aan het niet willen, maar vooral aan een gebrek aan tijd. Ik heb die week bijna elke dag van alles afgesproken en eigenlijk alleen zondag hadden we echt niks. Maar toen waren we ook niet lekker te pas, dus hebben we veel geslapen.

Gelukkig las ik begin deze week wel City of Glass uit, wat al een lekker begin is van mei. Ik vond het een erg leuk boek. Zo leuk zelfs, dat ik meteen daarna ben begonnen in Clockwork Angel van dezelfde schrijfster. Meestal wissel ik het iets meer af, maar de boeken van Cassandra Clare lezen gewoon heel lekker weg en om echt goed uit mijn reading slump te komen lijkt het mij goed om te focussen op boeken waarvan ik weet dat ik ze leuk ga vinden. Hopelijk kan ik Clockwork Angel deze week nog uitlezen, we zullen het zien.

About blogging…

In de week van Koningsdag heb ik bijna geen tijd gehad om te bloggen, wat best frustrerend was; ik wilde namelijk in mijn vakantie goed vooruit werken! Wel heb ik afgelopen week nog een paar video’s op kunnen nemen, zodat ik die voor de komende weken in kan gaan plannen.

Verder ga ik deze week nog naar de opening van My Jewellery in Arnhem, zijn er meer bloggers die ik daar ga zien?

About health…

Tja, ziek zijn is dus niet echt positief wat betreft health, maar verder gaat het eigenlijk best goed. Het mealpreppen bevalt mij heel goed en ook met de feestdagen van de afgelopen tijd heb ik er dankbaar gebruik van gemaakt. Ik bereid altijd alleen lunch/ontbijt voor en avondeten maak ik wel elke avond vers.

Waarschijnlijk wil ik nog wel een artikel gaan schrijven over mealpreppen en hoe je dit het beste aanpakt naar mijn mening. Wat denken jullie daarvan?

En dat was het voor dit keer weer! Hoe was jullie week?

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *