About Last Week 9

Afgelopen week was druk, maar tegelijkertijd had ook zo mijn momenten van rust gelukkig. De scholen zijn weer bezig, dus ik moet mijn lessen weer draaien, maar ook hadden we vorige week 5 mei en ging ik naar de opening van My Jewellery in Arnhem. Kijk je mee naar About Last Week 9?

About Last Week 9

Vorige week vrijdag was het 5 mei en toen ging ik samen met een vriendin naar de opening van My Jewellery in Arnhem. Het verslag daarvan staat inmiddels al online. Toen  ik ‘s avonds uiteindelijk thuiskwam ben ik begonnen met de serie Shadowhunters en hoewel ik mij heel erg irriteer aan de hoofdpersoon, heb ik toch aardig wat episodes gekeken haha. Verder hebben Jeff en ik dat weekend niet veel meer gedaan en maandag begon de week weer met uni. Dinsdag, woensdag en donderdag (vandaag nu ik dit schrijf) waren dagen waarop ik lesgaf en vrijdag moet ik nog naar uni. Een drukke week dus! Ik moet ook zeggen dat ik weer echt uitkijk naar het weekend.

About reading…

Met lezen ging het deze week eigenlijk niet eens zo slecht! Ik denk dat ik eindelijk een beetje uit mijn reading slump begin te komen. Ik las Clockwork Angel van Cassandra Clare uit en ben nu bezig in A Storm of Swords van George R.R. Martin. Dit boek heeft alleen wel bijna 1200 pagina’s, dus het is niet zo gek dat ik hem nog niet uit heb haha. Ik geniet er alleen wel heel erg van en wil elke keer als ik thuiskom het liefst meteen weer verder lezen. Dat is denk ik een goed teken.

About blogging…

Qua bloggen ben ik weer goed op dreef! Ik houd mijn to-do lists weer goed bij en ik merk dat ik daardoor al twee weken meer productief ben. (Niet alleen qua bloggen maar met alles.) Dat is dus heel fijn! Gisteren heb ik de artikelen en video’s voor volgende week kunnen inplannen (dit keer twee video’s ipv één!) en daar ben ik dan stiekem toch wel heel tevreden over.

Oh en op de foto hierboven zie je trouwens een kwast van Kiko die ik vorige week vrijdag kocht. Hij was zó zacht dat hij wel mee naar huis moest en ik wil hier zeker nog een artikel over gaan schrijven.

About other random things…

Oké, ik moet dus echt meer foto’s gaan maken voor dit artikel. Ik vergeet het elke keer weer, zo stom. Dat is dus even een voornemen voor de volgende keer.

Verder gaat het qua sporten nog steeds goed, alleen erger ik mij wel groen en geel aan de May Calendar van Blogilates; die is op PIIT gefocust. Op zich is dat niet erg, maar dat houdt wel in dat je vier keer dezelfde video achter elkaar moet doen en dat vind ik saai. En eigenlijk ook stom, omdat PIIT altijd wat cardio bevat en dat vind ik altijd het minst leuke onderdeel van mijn workout. Ik probeer de PIIT video nu elke keer één of twee keer te doen en er dan verder een paar leuke video’s bij te zoeken, maar dat haalt wel een beetje het fijne van de Calendar af. Hopelijk gaat Cassey voor juni weer voor het oude format. Zijn er meer mensen die bezig zijn met Blogilates trouwens?

Aankomend weekend hebben we de verjaardag van Jeff’s pa, dus dat wordt vast gezellig. Verder heb ik niet zoveel gepland nog, omdat ook volgende week weer een drukke week wordt. Ik moet twee dagen speaking exams afnemen en dat worden best lange dagen!

Hoe was jouw week?

You may also like

11 reacties

  1. Ohh bah ik heb ook echt een hekel aan vier keer dezelfde video moeten doen. Ik ”volg” een ander programma en daar doe ik nu ook al drie keer hetzelfde. Ik merk dan dat ik op de helft het gewoon echt saai vind waardoor ik het veel moeilijker uithoud. Ondanks dat het nog steeds moeilijk is, is het gewoon stom. Fijn dat het bloggen weer goed gaat! De foto van die kwast is heel mooi!

    1. Ah ik herken dat zo; ik vind er ook niks aan om elke keer hetzelfde te doen haha. Ik probeer er nu zelf maar een paar video’s bij te kiezen die goed zijn voor dezelfde spiergroepen. En dank je wel!

  2. haha ik herken dat van het vergeten foto’s te maken. Ik heb het precies zo! En die to do lijstjes zou ik ook eens moeten gaan doen want ik ben de laatste tijd ook niet echt productief 😉

  3. Fijn dat je overal weer een goed ritme in krijgt! Ik vergeet ook vaak foto,s te maken, waardoor ik (te) vaak gebruik maak van auteursrechtvrije afbeeldingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *