About Last Week Augustus

Vandaag laat ik je weer een kijkje nemen in mijn afgelopen week. Het was een hele bijzondere week, want Jeff en ik namen ons eerste huisdier in huis, namelijk een kitten genaamd Loki. Aangezien hij superschattig is zal ik uiteraard ook een foto (of foto’s) van hem aan dit artikel toevoegen. Kijk je mee naar mijn week?

About Last Week Augustus

Het was niet makkelijk om afgelopen week veel te bloggen. Als je mij op Twitter volgt heb je dat wellicht al wel meegekregen. Eerst hadden Jeff en ik een druk weekend met een verjaardag, een dag later zaten we bij een vriend (waar we ook ons katje vandaan hebben) én nog een dag later namen we Loki mee naar huis. Hij moest nog wel wennen in het begin, maar hij voelt zich inmiddels gelukkig helemaal thuis bij ons. Het is al heel lang een droom van mij om een katje in huis te hebben en het is best gek dat we er nu eentje in huis loopt.

Zo’n klein kitten is superleuk, maar kost ook veel tijd en energie. Loki heeft erg veel energie (als hij wakker is in ieder geval) en ik merk ook dat hij die echt kwijt moet. Verder kan ik nu al merken dat hij al zwaarder is geworden in de week dat hij bij ons is, wat best grappig is. Die groeit dus flink haha. Om hem goed te laten wennen zijn we deze week veel thuis geweest. Verder waren we gisteren naar Decibel en dat was top!

About blogging

Tja, zoals ik al aangaf heb ik niet zoveel tijd gehad om te bloggen helaas. Wanneer ik aan dit artikel begin (zondag) ben ik ook behoorlijk kapot van Decibel en ik weet nog niet zeker of ik hem maandagochtend al online heb staan. Het hangt er een beetje van af of ik niet weer in slaap val haha. Ik heb verder wel besteld bij Boozyshop laatst en daar heb je de eerste review al van kunnen zien (de OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Aries). Met de andere producten ben ik nog aan het testen. Verder lijkt het mij ook leuk om binnenkort weer eens recepten uit te bedenken.

About reading

Qua lezen heb ik de afgelopen week de laatste pagina’s van The Girl in the Tower van Katherine Arden uitgelezen. Verder ben ik begonnen in Hollow Pike van Juno Dawson en die vind ik tot nu toe erg leuk! Heel veel heb ik niet gelezen, omdat de nieuwe expansion van World of Warcraft: Battle for Azeroth uitkwam en ik daar ook heel benieuwd naar ben/was. En probeer maar serieus te gamen als er een kitten op je laptop gaat zitten haha. Nu ik dit schrijf ligt Loki naast mij te slapen, gelukkig niet op de laptop maar gewoon op de bank.

Al met al was dit een leuke week, maar ook wel weer vermoeiend. Morgen gaan Loki en ik naar de dierenarts om hem in te laten enten (hij heeft nog niet alle inentingen gehad) en hopelijk vind hij dat niet al te eng. We hebben zijn reismand/bench gewoon in de woonkamer laten staan en daar speelt hij in ieder geval graag in. Aankomende week hebben Jeff en ik nog vakantie en verder hebben we niet al teveel gepland. Ons kennende laten we ons wel verrassen met wat we gaan doen.

Hoe was jouw week?

You may also like

6 reacties

  1. Katten vinden de reismand vaak fijn totdat ze 1x bij de dokter zijn geweest, haha ik haal hem nu 3 dagen van te voren uit de kast, dan gaat Skoet zich een paar uur verstoppen en dan als het echt zover is kan ik haar pakken en erin stoppen maar het is een heel gevecht. Succes met je kleine uk, vooral heerlijk genieten, een kat is zo leuk.

    1. Haha ik ben heel benieuwd of Loki dat nu ook krijgt met zijn reismandje! Vandaag was hij gelukkig wel heel rustig bij de dierenarts en ook niet bang. En dank je wel! Ze zijn inderdaad superleuk <3

  2. Wat leuk om te lezen hoe je week eruit heeft gezien! Loki is echt zo onwijs schattig! En als het bloggen even niet lukt omdat je te moe bent is dat zeker niet erg! Je moet jezelf echt niet pushen want dan wordt het natuurlijk meer een moet dingetje. Maar ik kijk uiteraard wel uit naar al je blogposts die nog komen gaan hihi. Lekker uitrusten!

    1. Bedankt voor je begrip! Ik hoop de komende tijd in ieder geval het een beetje vol te kunnen houden om drie keer per week wat te posten, want het is nog steeds heel leuk om te doen, maar ik merk dat het qua vooruit werken nog niet echt goed gaat haha en dan kom je er met drukke dagen achter dat dat niet zo handig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *