About Last Week

Het is weer een keer tijd voor een About Last Week. Afgelopen week had ik vakantie en daarom heb ik uiteraard de nodige leuke dingen gedaan. Zo zijn we naar Dominator geweest, probeerde ik weer een beetje in de leesflow te komen, zat ik op het terras en nog veel meer. Kijk je mee naar mijn overzicht?

About Last Week

Zoals ik al aangaf zijn we afgelopen weekend naar Dominator geweest. Voor degenen die het niet kennen: het is een hardcore festival. Dit was het derde jaar dat we er zijn geweest en het was weer top. Hierboven een paar foto’s om een impressie te geven van hoe het er uitzag. Het was wel echt bloedheet, maar gelukkig kon je op een aantal punten gratis water halen. Daar hebben we dan ook volop gebruik van gemaakt. Het enige minpuntje vond ik dat het superlang duurde voordat we thuis waren, omdat je bij de Kiss & Ride bijna niet kon worden opgehaald. Het was daar echt heel druk.

Vandaag (het is zondag wanneer ik dit schrijf) ben ik aardig moe nog van Dominator, maar het was leuk dus dat is fijn. Verder heb ik van mijn eerste vakantieweek geprobeerd te genieten. Vrijdag ben ik nog naar The White Smile Company geweest, omdat ik mijn tanden wilde laten bleken. Dit wilde ik altijd al, maar nu had ik tijd en ik was al een tijdje niet zo tevreden over de verkleuring van mijn tanden.

Hier zie je foto’s van het resultaat. Ik ben best tevreden! Ik heb niet meteen de heftigste behandeling gekozen, omdat het mij voor mij de eerste keer bij een echte salon/praktijk was. Je kunt altijd laten nog terugkomen denk ik dan maar. De behandeling zelf viel mij reuze mee. Het is niet comfortabel om met zo’n bitje in je mond te zitten, maar het deed geen pijn. Alleen in de loop van de dag werden mijn tanden wel iets gevoelig en kreeg ik dus wat pijn. Het moeilijkste vond ik nog wel om alleen maar witte dingen te mogen eten haha. Gelukkig mag ik inmiddels weer gewoon eten en duurde het maar een dagje.

About Reading

Tja, ik heb vakantie, dus wil ik weer lekker veel lezen! Ik zat vanaf juni een beetje een reading slump en nu lijkt het er eindelijk op dat ik er uit ga komen. Ik heb tot nu toe in juli drie boeken gelezen en hoewel dat voor mij niet heel veel is, is het al meer dan dat ik in juni in totaal las. Momenteel ben ik vooral bezig in The Sweet Far Thing van Libba Bray. Dit is het derde deel in de Gemma Doyle trilogie, waarvan je het eerste deel op de foto ziet. Het is een erg leuk boek en ik zit er goed in.

About food

Ik wil eigenlijk afsluiten met een vraag naar jullie: wat eten jullie zoal met het warme weer? Ik vind het toch best een uitdaging om elke keer avondeten te verzinnen dat én voedzaam is én waarvoor ik niet levend mee gekookt hoef te worden in de keuken. Het is hier momenteel al 29 graden in huis en met de weersvoorspellingen ben ik bang dat het nog wel veel warmer gaat woren. Ik ben dus benieuwd of jullie nog tips hebben! Laat het weten in de comments.

Hoe gaat het met jou?

You may also like

2 reacties

  1. Je tanden zien er inderdaad iets witter uit! Wel verstandig dat je niet meteen voor de heftigste behandeling bent gegaan! Met mij gaat het goed 🙂

    1. Fijn dat het goed met je gaat! En ja ik moet zeggen dat dat nog best een verleiding is om juist nog meer te willen, maar achteraf had ik wel gevoelige tanden, dus ik zou niet willen weten hoeveel erger dat was geweest als ik voor een heftigere behandeling was gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *