AHAVA Time to Hydrate Essential Day Moisturizer

Toen ik dit product tegen kwam in de Grazia Goodiebag was ik meteen erg nieuwsgierig hoe hij me zou bevallen. Ik had nog niet eerder een product van AHAVA geprobeerd, maar ik had er genoeg goeds over gehoord om wat goeds van dit product te verwachten. Vandaag deel ik mijn bevindingen met jullie. 

AHAVA Time to Hydrate Essential Day Moisturizer is een hydraterende crème die geschikt is voor de normale tot droge huid. Nu heb ik zelf een gecombineerde huid met droge wangen en een vette kin en neus, dus ik was in eerste instantie vooral benieuwd of de crème geschikt zou zijn voor mijn huidtype. Wat een pluspunt is, is dat de crème volgens AHAVA geschikt is voor de gevoelige huid, wat bij mij vaak goed uitpakt, terwijl producten voor een vette huid voor mij nogal tricky zijn. Hier zie je de tube:

AHAVA Time to Hydrate Moisturizer

Ik kreeg een verpakking met 15 ml erin, dit is geen fullsize. Een fullsize bevat 50 ml. Op de foto hieronder zie je een fullsize-verpakking. De foto komt  van Beautybay.com, waar ze dit product ook verkopen:

Ahava Time To Hydrate Essential Day Moisturiser Normal To Dry Skin 50ml

Laten we even naar ingrediënten kijken:

AHAVA Time to Hydrate Essential Daily Moisturizer ingredients

Wat mij persoonlijk het meeste opvalt aan deze lijst is dat er wel siliconen inzitten, dat had ik niet verwacht. Wat wel een pluspunt is, is dat er geen parabenen in zitten en dat het product voordat het op de markt kwam is getest op allergieën. Daarnaast is de crème niet getest op dieren.

Ik gebruik de crème nu ongeveer een maand en ik moet zeggen dat ik enthousiast ben! Ik krijg in de winter vaak een erg droge huid, met name op mijn wangen hangen soms gewoon losse vellen als ik niet uit kijk. Deze crème voorkomt dit bij mij grotendeels en is daarnaast ook geschikt voor de vettere zones van mijn gezicht. Of hij genoeg gaat zijn voor mijn huid nu het kwik maar daalt en daalt, betwijfel ik eerlijk gezegd wel een beetje, aangezien ik laatst toch wat losse vellen ontdekte op één van mijn wangen. Ik denk daarom dat dit product voor iemand met mijn huidtype het best te gebruiken is in alle seizoenen behalve de winter. Gelukkig zag ik al dat ze ook een variant van deze moisturizer hebben voor de erg droge huid, dus wellicht is dat een optie. Voor mensen met een gecombineerde huid die net wat minder hydratatie nodig heeft, heeft AHAVA ook een moisturizer voor de gecombineerde huid.

AHAVA Time to Hydrate Essential Day Moisturizer voor de normale tot droge huid is onder andere te koop bij BeautyBay voor €34,50 voor 50 ml.

Kende jij de AHAVA Time to Hydrate Essential Day Moisturizer  al? Wat vind jij van de producten van AHAVA?

You may also like

13 reacties

  1. Ik vind hem wel erg goed klinken! Ik zal alleen denk ik toch wel voor de variant voor de erg droge huid moeten gaan voor de wintermaanden.

  2. Inderdaad een aardige prijs, maar als het product dan ook echt goed werkt voor je huid dan zou ik het er wel voor over hebben. En natuurlijk eerst een tester of proefsetje aanvragen zodat je niet met een hele tube of pot zit.

  3. Hij lijkt me wel fijn voor mijn huid. Ahava kun je ook kopen de duitse drogist en ik heb er al vaak bij staan te kwijlen haha. Maar mijn budget werkt niet zo mee;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *