Aquafresh Complete Care

Laatst kreeg ik een tandpasta met een tandenborstel erbij opgestuurd, namelijk de nieuwe Aquafresh Complete Care tandpasta in de Original variant. Aangezien ik mooie tanden zeker wel onder beauty vind vallen, besloot ik de tandpasta voor jullie te reviewen en vandaag is het zover!

Behalve de Original variant die ik heb is er ook nog een Gentle White en een Pure Breath variant van de Complete Care tandpasta verkrijgbaar. Al deze lijnen zijn geschikt voor het hele gezin.

Aquafresh Complete Care

Hierboven zie je de tandenborstel die ik ontving en de tandpasta. De borstel zal ik verder niet echt bespreken; dit is gewoon een prettige tandenborstel. Ik heb eigenlijk altijd tandenborstels van Aquafresh, omdat ik die qua kwaliteit erg prettig vind. We hebben een keer hele goedkope tandenborstels geprobeerd, maar dat was geen succes.

Aquafresh Complete Care closeup

De Aquafresh Complete Care tandpasta in Original heeft een zogenaamde Suikerzuur Bescherming; dit betekent de tandpasta je tanden beschermt tegen de suikers die in je dagelijkse voeding zitten en die een aanval op je tanden zijn. Klinkt goed! Verder beweert de tandpasta de volgende dingen:

– Bescherming tegen gaatjes

– Bestrijding van tandplak

– Gezond tandvlees

– Sterk tandglazuur

– Frisse adem

-Verwijdert vlekken

– Antibacterieel

– Geweldige smaak

Dit klinkt natuurlijk allemaal wel heel goed, maar eigenlijk verwacht ik op de smaak na dit van elke tandpasta. De smaak is trouwens wel echt wat lekkerder dan van sommige andere tandpasta’s die ik heb gebruikt. Het is een wat zachtere, maar alsnog wel minty smaak. Prima als je het mij vraagt.

Aquafresh Complete Care info and ingredients

Hierboven zie je nog even de instructies en ingrediënten. Ik zie niets geks eigenlijk als ik dit vergelijk met mijn andere tandpasta’s. Toen ik deze tandpasta binnen kreeg was ik bezig met een tandpasta met een whitening effect en daardoor waren mijn tanden lichtelijk gevoelig geworden. Zo voelde ik mijn tanden af en toe als ik warme thee dronk. Sinds ik de Aquafresh Complete Care tandpasta ben gaan gebruiken heb ik daar geen last meer van, dus deze tandpasta doet zeker wel wat voor mijn tanden! Of ik er ook echt minder gaatjes van zal krijgen durf ik niet te zeggen, aangezien ik überhaupt maar één gaatje heb gehad mijn hele leven. Wel voelen mijn tanden weer sterker en gezonder aan en dat vind ik erg prettig. Ook geeft de tandpasta mij een frisse adem. Het enige dat de tandpasta in vergelijking met de whitening tandpasta die ik gebruikte niet doet is dat hij mijn tanden superwit maakt. De aanslag die je door de dag op je tanden krijgt door het drinken van (in mijn geval) bijvoorbeeld thee verwijdert de tandpasta wel, maar voor dat hele witte effect alsof je je tanden hebt laten bleken is deze tandpasta niet bedoelt. Wellicht dat de Gentle White variant uit deze lijn daar meer voor doet, dat verwacht ik eigenlijk wel.

Al met al vind ik de Aquafresh Complete Care in de Original variant een erg prettige tandpasta die doet wat hij moet doen. Wat ik nog wel het grootste pluspunt vind is dat hij mijn tanden van hun gevoeligheid voor warm en koud heeft afgeholpen en daarom zal ik deze tandpasta zeker gaan onthouden voor als ik weer eens last van mijn tanden heb. De Aquafresh Complete Care tandpasta’s zijn te koop voor €2,99 voor 75 ml.

Heb jij de Aquafresh Complete Care lijn  al geprobeerd?

You may also like

20 reacties

  1. Ik gebruik zelf bijna altijd Aquafresh, dit vind ik zelf het fijnste merk als het op tandpasta aankomt, hetzelfde geldt voor de borstels, die vind ik ook erg fijn van dit merk.

  2. Ik snap niet wat er zo bijzonder moet zijn aan deze tandpasta, zoals je al zei belooft het niet veel meer dan wat je van een normale tandpasta verwacht. Volgens mij is het gewoon oude wijn in nieuwe zakken.

  3. Fijn dat het een stuk gevoeligheid weg neemt, mijn man gebruikt hiervoor Sensodyne en volgens mij is dit een goedkopere oplossing 😉

    Ik gebruik Oral B de laatste maanden en wissel af binnen het assortiment van Oral B.

  4. Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar deze tandpasta, want ik gebruik de laatste tijd eigenlijk alleen Colgate of Prodent. De tandenborstel wil ik ook zeker wel eens naar kijken. Ik heb er pasgeleden één bij de Hema gekocht, maar vind hem alles behalve fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *