Australian Gold Premium Coverage Continuous Spray

Als je mij al wat langer volgt, weet je vast wel dat ik vrij snel verbrand en niet zo snel bruin word. Een goede zonnebrandcrème is voor mij daarom een must. Naar de Australian Gold Premium Coverage Continuous Spray was ik erg benieuwd omdat deze behalve bescherming ook iets een kleurtje geeft.

De spray die ik heb bevat SPF30 en dat heb ik in de zomer ook echt wel nodig.

Australian Gold Premium Coverage Continuous Spray

De verpakking vind ik er leuk en speels uitzien. Dat het een spray is vind ik handig en zeker een pluspunt.

Australian Gold Premium Coverage Continuous Spray ingredients

Informatie en ingrediënten op de verpakking. De geur van de spray is het eerste dat mij opvalt, want die is erg lekker! Meestal vind ik zonnebrandcrème niet zo lekker ruiken, maar dit heeft een zogenaamde cacoa dream geur en dat ruikt goed.

Australian Gold Premium Coverage Continuous Spray sample

Hier zie je het product op mijn hand. Het heeft een bruine kleur en je huid wordt er ook meteen een stukje bruiner van.

Australian Gold Premium Coverage Continuous Spray after

Na het maken van de foto’s probeerde ik het product weg te vegen, maar na enkele minuten was het al iets in mijn huid getrokken met een bruine plek op mijn hand tot gevolg. Je krijgt er dus écht een bruiner kleurtje door. Zelf wist ik niet dat dit zo direct werkte, dus de eerste keer schrok ik best wel en ik had na gebruik ook bruinige handen alsof ik met spray tan had gespeeld. Let daar dus op! In principe kun je de spray natuurlijk zo op je lichaam sprayen, maar persoonlijk vind ik dat niet fijn om te doen vlakbij mijn kleding. Op de verpakking staat niet aangegeven dat je handen er vlekkerig van kunnen worden, dus bij deze waarschuw ik maar even. Heel makkelijk was je het er namelijk niet af (de spray is water resistant). Een plastic handschoentje aandoen is een oplossing of je moet tijdens het smeren tussendoor je handen wassen voordat het product in de huid trekt. Als je hier zelf nog een fijne tip voor hebt, laat het dan zeker weten.

Op de vlekken op de handen na, ben ik positief over de Australian Gold Premium Coverage Continuous Bronze Spray SPF30. Dat mijn huid nét iets getinter lijkt vind ik een pluspunt, juist omdat ik niet zo snel bruin word en daarnaast doet de spray qua zonbescherming haar werk ook prima. Voor mij heeft de spray een beetje een gebruiksaanwijzing, maar verder is het een fijn product. De Australian Gold Premium Coverage Continous Bronze Spray kost normaal gesproken €20,95 maar nu €19,90 en is verkrijgbaar bij Drogistplein.

Kende jij Australian Gold al?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

13 reacties

  1. Wat een mooie extra, dat je er een kleurtje van krijgt! Alleen hoe doe je dat dan als je aan het zwembad ligt? Ik vind het ook wel makkelijk als ik niet na hoef te denken hoe ik me insmeer haha.

  2. Australian Gold is een van mijn favoriete merken. Ik gebruik het onder de zonnebank maar ook buiten. De meeste van hun zonnecrèmes hebben een bronzer maar dat vind ik wel een pluspunt!

  3. Ik was zoals je gelezen hebt even op vakantie, maar ik ben weer terug;) Producten van Australian gold vind ik altijd heel fijn. Deze heb ik nog niet gebruikt. Echt vervelend dat je wel altijd vlekken op je handen krijgt bij dit soort producten. Waar ik meestal op let is dat ik na het aanbrengen goed tussen mijn vingenrs weg was. Anders krijg je echt donkere oranje plekken.

  4. Het product ken ik niet, maar te fijn dat ie lekker ruikt. Die standaardproducten zijn inderdaad nooit echt fantastisch qua geur.

    Het feit dat ie wat kleur geeft is voor mij wel een afhaker, dit gaat bij mij altijd mis ;). Liefs.x

  5. Hij klinkt wel fijn maar zelf hou ik niet zo van bruiningproducten. Ik heb ook een keer iets geprobeerd maar toen had het op mijn benen zo gevlekt dat ik zeker een week voor gek heb gelopen haha. Ik laat dr zon wel gewoon zijn werk doen: )

    1. Als je bruin wordt is dat ook een optie inderdaad! Bij mij duurt dat altijd alleen heel lang, dus vind ik het wel fijn om dit soort producten te gebruiken voor een beetje extra kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *