Autumn Beauty Wish List

Het komt niet heel vaak voor dat ik dit soort artikelen schrijf, maar zo af en toe heb ik er gewoon behoefte aan om ze te delen; wish lists. En aangezien ik de behoefte voel om weer wat nieuwe beauty items aan mijn collectie toe te voegen, heb ik voor vandaag een Autumn Beauty Wish List gemaakt.

Even vooraf

Even vooraf: ik zit een beetje met About Last Week in mijn maag. Het gaat voor mij supermoeilijk worden om elke week met een vast ritme dat artikel online te krijgen. Het moet toch een beetje actueel zijn en dat gaat niet als je de dag ervoor nog tot laat op school bent. Ik denk ook dat ik het waarschijnlijk in een nieuw jasje moet gieten. Niet meer elke week een About Last Week, maar alleen een soortgelijk artikel wanneer ik daar de tijd en energie voor heb.

Je merkt het: ik probeer weer wat ritme terug te vinden en daar moet ik keuzes bij maken. Sowieso denk ik dat mijn blog de komende tijd nog wel enigszins zal veranderen. Niet zozeer qua onderwerpen, maar wel qua planning. Drie artikelen per week wil ik graag kunnen volhouden en ook mijn mail wil ik weer beter bij gaan houden. Hoe ik dat ga bereiken zullen we nog zien. En oh, ja: als er deze week geen video online komt is dat omdat ik wacht tot er een nieuwe softbox binnenkomt. Ik wil namelijk steeds wat betere kwaliteit en ik verwacht dat hij elk moment kan komen.

Laten we nu gaan kijken naar mijn wish list!

Autumn Beauty Wish List

Laten we beginnen met deze set van tarte; de Limited Edition tarteist Lip Wardrobe Volume II. Deze set kost slechts €9,- en hoewel het om een travel set gaat, vind ik dat nog steeds niet duur. Het merk tarte is jammer genoeg niet zo makkelijk te verkrijgen vanuit Nederland en je zit al snel met douanekosten, maar je mag dromen toch?

Update: ik heb ze besteld! Er was gratis verzending bij tarte en ik kon de verleiding niet weerstaan.

Het volgende product van tarte dat ik ook maar meteen heb besteld inmiddels is het Limited Edition Don’t Quit Your Day Dream Eyeshadow Palette. Hij kostte €18,- Ik heb nog geen oogschaduw van dit merk geprobeerd, maar ik ben hele erg benieuwd!

Laten we nu even gaan kijken naar producten die gewoon in Nederland besteld kunnen worden, zoals deze NYX Lip Lingerie in French Maid à €8,35 via Douglas. Misschien denk je nu: maar jij vond de NYX Lip Lingerie liquid lipsticks toch juist helemaal niet fijn? Nou dat dacht ik ook, maar inmiddels ben ik toch een beetje van mening veranderd. Met de juiste primer valt het namelijk heel erg mee hoe uitdrogend hij is en de houdbaarheid is wel top.

Het volgende product op mijn lijstje is het Too Faced Natural Love Palette. Deze kost €55,- via de Franse Sephora. Niet goedkoop, maar ik ben gek op de oogschaduws van Too Faced en weet ook zeker dat ik deze veel zou gebruiken. Zo is mijn Too Faced Natural Eyes Palette al deels op; ik heb daar pan geraakt in 3 van de 9 kleuren.

Ook van de Franse Sephora; deze Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in de kleur Lolita II. Voor €19,95 heb je deze kleur en ik ben er zelf heel benieuwd naar.

Dan gaan we weer naar de Douglas. Ik ben namelijk erg benieuwd naar Benefit Ka-Brow! Voor €27,04 kun je deze wenkbrauwgel bestellen. Normaal gesproken gebruik ik poeder, maar ik heb hier veel goeds over gehoord. Dus ik wil het wel proberen. De kleur 03 Medium zal het beste bij mij passen denk ik.

Dat was het voor nu

Eigenlijk lijkt deze wish list nog best wel mee te vallen. Ik wou het een keer realistisch houden haha. Van mijzelf mag ik deze producten in principe allemaal wel kopen. Twee heb ik zelfs al gekocht haha. Ik verwacht dat ik de komende tijd nog wel meer producten op mijn wish list ga zetten, zeker wanneer de kerstcollecties allemaal uitkomen. (Daar verheug ik mij stiekem al best wel op.)

Wat staat er nog op jouw beauty wish list?

You may also like

13 reacties

  1. Wat fijn dat je toch de Limited Edition tarteist Lip Wardrobe Volume II hebt bestelt! Ik koop eigenlijk nooit dingen uit het buitenland, het lijkt mij zo,n gedoe. Ik vind dat je een leuk lijstje heb gemaakt!

    1. Binnen Europa vind ik het eigenlijk supermakkelijk gaan, alleen buiten Europa moet je rekening houden met of je wel of niet extra kosten gaat krijgen. En daar is ook geen hele duidelijke informatie over qua sommige dingen spreken elkaar tegen, dus ik zou het alleen doen met gratis verzending.

  2. Hele leuke lijst! Ik ben ook aan het uitbreiden en de rest komt allemaal op mn kerst/sinterklaas lijstje denk ik. Dromen mag altijd dat doe ik ook. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *