AVOYD Bikini Bliss

Een tijdje terug reviewde ik al AVOYD Original op mijn blog. Dit product zorgde inderdaad voor minder scheerirritatie, maar door de alcohol die erin zit, kon mijn huid er niet zo goed tegen helaas. Gelukkig werd er bij AVOYD met mij mee gedacht en kreeg ik de kans om AVOYD Bikini Bliss te testen; een product dat waarschijnlijk beter bij mijn huidtype zou passen.

Laten we beginnen met wat AVOYD Bikini Bliss voor werking heeft als product en waarvor je het kunt gebruiken. Zoals de naam al doet vermoeden richt Bikini Bliss zich met name op de hele gevoelige huid rondom de bikinilijn. Daarnaast is het product ook geschikt voor de oksels en benen. Het product is milder dan de Original variant en moet een helende werking hebben voor de gevoelige huid en zou bultjes en irritaties voorkomen.

AVOYD Bikini Bliss

Het is de bedoeling dat je het product na het scheren aanbrengt en het vervolgens in laat trekken. Na 1 á 2 dagen kun je dan eventueel overstappen op AVOYD Original en met een hele gevoelige huid kun je Bikini Bliss dagelijks blijven gebruiken.

AVOYD Bikini Bliss info

Informatie op de verpakking.

AVOYD Bikini Bliss ingredients

De ingrediënten van AVOYD Bikini Bliss. Mij valt het vooral op dat hier veel meer verzorgende en hydraterende ingrdiënten inzitten in vergelijking met de Original variant. Er zit wel alcohol in, alleen staat die ongeveer halverwege de lijst én gaat het om een vettige alcohol, wat toch wel een groot verschil maakt en de huid niet snel zal irriteren.

AVOYD Bikini Bliss packaging

Dit is hoe de verpakking waarin het product zit eruit ziet. Je kunt het product er zo met het pompje uitdrukken, wat ik wel zo hygiënisch vind.

AVOYD Bikini Bliss structure

En dit is hoe het product eruit ziet. Wat mij meteen opviel is dat het een beetje een minty geur heeft. Ik vind dit zelf wel lekker, maar vroeg mij wel af hoe dit op mijn huid uit zou pakken. Ik werd blij verrast, want ik had nergens last van en voor mijn gevoel geeft de crème meteen een verkoelend effect op de huid. Het enige wanneer je op moet letten is wanneer je je wel eens per ongeluk snijdt met het scheren; op wondjes prikt het namelijk wel een klein beetje, maar dat was te verwachten (ik heb dat bijv. ook al als ik niet oplet en body butter op een wondje smeer). Zolang je die niet hebt werkt AVOYD Bikini Bliss prima naar mijn mening. Mijn huid is niet meer zo lang rood na het scheren en ik heb er minder last van. Bikini Bliss heeft mij dus positief verrast.

AVOYD Bikini Bliss (en de andere varianten) zijn onder andere te koop bij DA en Dio en in de webshop van AVOYD. Bikini Bliss kost €24,95.

Heb jij AVOYD Bikini Bliss al eens geprobeerd?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

19 reacties

  1. Ik heb heel veel last van scheerirritaties na je vorige review wilde ik eigenlijk de original versie kopen maar ik denk dat deze variant beter is voor mijn huid!

  2. Ik heb dit soort producten nooit gebruikt en ik krijg zo vaak reactie ervan dat ik sindsdien niet meer in durf. haha. Wel ik heb ook een erg gevoelige huid. Fijn dat het bij jou positief heeft uitgepakt. Over je snijden door scheren, dat blijf ik ook regelmatig doen als ik even niet oplet.

  3. Dit klinkt wel erg fijn. Ik scheer zelf eigenlijk zonder product omdat ik het altijd heel snel doe, al merk ik ook wel eens dat mijn huid soms wat gevoeliger reageert!

  4. Ik heb een gevoelige huid en dat kan best wel vervelend zijn tijdens het scheren. Dit lijkt me dan een erg handig product. Had er nog nooit eerder van gehoord maar ga het zeker in mijn achterhoofd houden!

  5. Ik ben erg benieuwd naar dit product. Ik ken het merk niet. Ik heb altijd jeuk na het scheren maar misschien komt dat ook wel omdat ik scheerschuim gebruik van mijn man hihihi. Ik hoop dat dit product voor mij uitkomst biedt.

  6. Ik kende dit merk nog niet. Ik heb zelf niet echt last van irritatie na het scheren maar ik kan me voorstellen dat als je dat wel hebt dat dit een goede oplossing is!

  7. Ik ken dit merk en de producten niet. Nu scheer ik niet maar laat ik het harsen en mijn huid reageert hier soms ook op, misschien ga ik het wel proberen want het klinkt aardig.

  8. Wat een interessant product. Ik heb altijd last van bultjes en roodheid na het scheren. Als dit product mij ook zou werken, zou dit echt een verademing zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *