B-day Wishlist 2015

Het duurt misschien nog even, maar ik kon het weer eens niet laten om alvast een wishlist voor mijn verjaardag te maken. Op 26 maart is het  zover, dan ben ik jarig en word ik 23. Vandaag deel ik alvast mijn wishlist! Kijk je mee?

Even een soort disclaimer vooraf: ja, ik weet dat ik extreem veel en extreem dure dingen vraag voor mijn verjaardag, maar een wishlist heet niet voor niks zo toch? Het mag best een beetje extreem zijn. Ik begrijp ook heel goed dat ik echt niet mijn hele lijstje krijg, maar dat vind ik ook helemaal niet erg.

B-day Wishlist 2015 part 1

Hier het eerste deel van mijn wishlist. Ik heb alle items een nummer gegeven en zal hieronder erbij zetten wat het is, waar het vandaag komt en hoeveel het kost.

1) Benefit Dandelion Blush, €33,- bij Douglas.

Ik droom stiekem al een tijdje van de Benefit Dandelion Blush, omdat het mij een perfecte, subtiele blushkleur lijkt voor iemand met zo’n bleek huidje als ikzelf heb.

2) Het boek Love, Tanya van Tanya Burr, €13,99 bij bol.com.

Tanya is één van mijn favoriete Youtubers en dat ik haar boek graag wil lezen is dan ook geen verrassing.

3) Een Alex kast met negen lades, €99,95 bij Ikea.

Ik heb dringen meer opbergruimte nodig en ik vind het model van de Alex kast gewoon prachtig.

4) O.P.I. Hawaii Collection Mini Set, €18,95 bij Douglas.

Dit nagellaksetje laat mijn hartje sneller kloppen. Drie van de vier kleuren zijn ook precies de drie kleuren waarvan ik denk dat ik ze ook wel in het groot zou kopen.

5) Canon EOS 600D, €469,- bij bol.com.

Vorig jaar stond deze camera ook al op mijn wishlist, maar door omstandigheden heb ik hem zelf nog niet kunnen kopen helaas. Nu denk ik dat ik zodra ik werk hem al bijna meteen kan kopen, aangezien ik ook al wat geld opzij heb gelegd. Ik hoop het zo! Ik denk dat het mijn blog toch naar een hoger niveau zou tillen.

6) Burberry Blush in Peony, €37,- bij Douglas.

Deze blush is misschien ontzettend prijzig, maar hij heeft wel iets waardoor ik hem zo mooi vind dat ik hem toch wil hebben.

B-day Wishlist 2015 part 2

Hier is het tweede deel van mijn b-day wishlist, oeps!

7) Stila Shimmer Duo in Kitten, ongeveer €20,- bij Beautybay.

Een soort van onofficieel goed voornemen van mij is om mij dit jaar meer te verdiepen in highlighters en deze spreekt mij al een tijdje aan.

8) Stila In The Light Palette, ongeveer €33,- bij Beautybay.

Dit palette staat ook al erg lang op mijn wishlist, ik denk dat ik hier veel mooie en draagbare looks mee zou kunnen maken.

9) NARS blush in Sin, ongeveer €30,- bij Hqhair.

Ik heb nog niks van het merk NARS en aangezien ik Sin al in vele favorietenvideo’s voorbij heb zien komen, wil ik met dit product beginnen.

10) Toshiba Satellite L50-B-1HH, €699,99 bij bol.com.

Ik wil niet per se dit model laptop, maar ik wil wel heel graag een nieuwe laptop. Ik heb momenteel een laptop die al 1.5 uur moet renderen voor een video die tussen de 5-10 minuten lang is en gamen kan ook niet meer optimaal.

11) The Balm Mary-Lou Manizer, €21,50 bij The Make Up Spot.

Deze highlighter staat inmiddels al meer dan een jaar op mijn wishlist en ik geloof dat het eens tijd wordt dat ik hem aan mijn stash ga toevoegen.

12) The Balm Nude Dude Palette, €35,- bij The Make Up Spot.

Vorig jaar kreeg ik het The Balm Nude ‘tude Palette voor mijn verjaardag. Dit jaar is zijn opvolger al uit en die wil ik uiteraard ook bemachtigen.

En dit was hem dan, mijn extreme wishlist! Behalve de dingen die ik op mijn lijstje heb gezet, wil ik ook nog wel heel graag bezig met mijn rijbewijs, maar dat zal ik zelf betalen, aangezien dat al helemaal prijzig is. Je moet nu trouwens niet denken dat je bij mijn verjaardag alleen binnenkomt als je bergen cadeau’s meeneemt; ik vind het feit dat mensen aan mij denken eigenlijk al heel mooi. Zo weet ik bijvoorbeeld dat mijn vader voor het eerst in drie jaar (denk ik?) op mijn verjaardag kan komen en dat vind ik al een supermooi geschenk!

Wat staat er op jouw wishlist?

You may also like

44 reacties

 1. Wauw wat een mooie wishlist! Wat fijn dat je vader er dit jaar is met je verjaardag. Dat is het grootste cadeau. Heb je eigenlijk nog broers of zussen? Zomaar schoot deze vraag door m’n hoofd…

 2. Hahaha de eerste helft vond ik al prachtig. Maar de tweede helft maakt het helemaal af.
  En natuurlijk erg fijn dat je vader kan komen 🙂

 3. Mooie wishlist heb je, er zitten ook een aantal producten bij die ik op mijn wishlist heb staan. Ik hoop voor je dat je de camera snel kunt kopen!

 4. Wat een prachtige wishlist! De ladekast van Ikea ziet er prachtig én handig uit! Die zou ik ook graag willen hebben 😉 Helaas heb ik er de ruimte niet voor.

 5. Inderdaad een extreme wishlist, maar daar bestaan wishlist voor, nietwaar? (; Ik kan begrijpen dat je die camera wilt, een goede camera is altijd handig voor een blogger! Zelf stond deze ook op mijn b-day wishlist, en ik heb hem nog gekregen ook! Ik hoop dat je toch enkele stuks van deze lijst cadeau krijgt!

 6. Hele mooie items op je wishlist! Bij mij staan ook zeker een nieuwe camera en laptop erop en daar ben ik nu dan ook voor aan het sparen. Wat fijn ook dat je vader dit jaar op je verjaardag kan komen!

 7. Wat een boel mooie items heb je op je wishlist staan! Zo ben ik ook al een tijdje benieuwd naar dat Stila Highlighter Duo, vind het ook zo’n leuke verpakking, klein en simpel! Ik heb twee blushes van Benefit, eentje is op en de andere heeft een flinke pan – zo fijn vind ik ze!

 8. Ah hele leuke wishlist! Ik zou zo graag de Laguna bronzer willen van Nars die lijkt me ook onwijs mooi. Je hebt mooie spulletjes in je wishlist staan<3

 9. Mooie wishlist en daar zitten ook praktische dingen tussen! Ik hoop dat je dit jaar wel de camera kunt halen 🙂 succes nog met je sollicitatiegesprek!

 10. Wat een mooie wishlist en natuurlijk mogen er hier dure items op staan, heb ik ook altijd hihihi. Het is natuurlijk niet voor niets een wishlist :). Ik hoop dat je dit jaar de camera wel kunt halen :). Die Alex kast wil ik ook nog graag hebben, echt perfect om dingen in op te bergen :). En wat fijn dat je vader dit jaar er wel bij kan zijn, echt inderdaad een mooi geschenk!

 11. Jaa, die spiegelreflex staat ook al 100 jaar bij mij op het verlanglijstje!!
  Verder maak ik niet echt zo’n lijstje, ik vind het juist leuk dat mensen zelf wat bedenken. hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *