Badmode inspiratie

De laatste tijd ben ik weer steeds meer aan het kijken naar een bikini of badpak voor de komende zomer. Zeker nu het weer steeds mooier weer wordt, merk ik dat het eigenlijk wel een beetje een must word. Alleen ik ben dus heel erg kieskeurig. Herkenbaar? Vandaag deel ik wat badmode inspiratie met je!

Badmode inspiratie

Het is zo lastig om dé perfecte outfit te vinden voor als je gaat zwemmen of gewoon wanneer je op het strand wil liggen bakken. Zelf ben ik al vanaf maart opzoek, maar ik heb nog steeds niets gevonden. Zelf denk ik dat ik wel voor een bikini ga, aangezien ik graag ook op mijn buik bruin wil worden (voor zover ik dan bruin word). Om echter voor ieder iets wils in deze inspiratie post te stoppen, heb ik besloten om zowel badpakken als bikini’s te laten zien.

Badpakken

Tegenwoordig zijn badpakken een stuk populairder dan dat ze vroeger waren en er zijn ook best pikante varianten beschikbaar.

Hunkemöller Monokini Unveiling à €69,99.

Zo heb de monokini van hierboven; het is officieel nog een badpak, maar eigenlijk zie je net zoveel huid als bij een bikini.

Badpak links: €34,99 via Your Look For Less en badpak rechts: ook €34,99 via Your Look For Less.

Nu kan ik mij voorstellen dat een heel bloot badpak misschien niet meteen je intentie is als je voor een badpak gaat. Dan zijn de bovenstaande exemplaren misschien meer iets voor je. Je kunt ze terug vinden op de website van Your Look For Less. Vooral de details maken het helemaal af en wees eerlijk: it’s all about the details als het op mode aankomt toch?

Forever 21 Ladder Cut-Out One Piece Swimsuit à €22,-

Stiekem vind ik dit badpak van Forever 21 ook wel iets hebben door de cut-out aan de zijkant en het ritsje aan de voorkant. Alleen jammer van de lange mouwen, dat lijkt mij dan weer te warm in de zomer.

Bikini’s

Laten we nu eens gaan kijken wat er qua bikini’s allemaal mogelijk is. Ik denk dat je best veel kunt vinden, mits je niet teveel eisen hebt. (Lees: ik heb volgens mij dus teveel een ideaalplaatje in mijn hoofd.)

Forever 21 Strappy Waist Bikini Top à €15,- en High-Cut Bikini Bottoms à €13,-

Deze bikini heeft een opvallende kleur, waar een zongebruind huidje mooi bij afsteekt. Ondanks dat hij geen print of iets heeft, is het toch een opvallend exemplaar. Ik vind die iets hogere broekjes trouwens wel heel leuk; een soort van high-waisted, maar dan net anders. Ook de straps onder de top maken het geheel af.

Hunkemöller Doutzen Voorgevormde Bikini Top Ethnic Craft à €32,99 en Doutzen Brazilian Bikini Slip Ethnic Craft à €15,99.

Deze bikini vind ik er in ieder geval bij Doutzen prachtig uitzien! Op het andere model dat op de site staat vind ik met name de top toch wat minder mooi zitten. Ik denk dat dit een geval is dat je niet zo even online besteld, maar echt moet passen in de winkel.

Hunkemöller Push-up Bikinitop Babylon à €34,99 en fold over bikini slip à €17,99.

Bij deze bikini valt mij vooral de prachtige kleur erg op. De band die je hier bij het broekje ziet kan trouwens ook nog omhoog gedragen worden en dan heb je een high-waisted broekje. Nu vind ik zelf high-waisted vaak mooi bij mijzelf omdat ik een zandloperfiguur heb, maar ik denk dat dit bij bijna elk type figuur wel mooi is.

Hunkemöller Doutzen Bikinitop Earthed à €29,99 en Doutzen tanga bikinislip à €15,99.

Tot slot nog deze bikini. Door de print is deze toch weer heel anders dan de andere die je hier voorbij hebt kunnen zien komen.

En dat was mijn badmode inspiratie dan alweer! Als je zelf nog leuke aanraders hebt, laat het dan zeker weten. Ik twijfel zelf nog steeds een beetje qua welke ik nu precies wil gaan bestellen of gaan passen in de winkel.

Welk badpak/welke bikini spreekt jou het meest aan?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *