Barefaced Beauty Natural Lipgloss Cherry Blossom

Omdat ik het merk Barefaced Beauty nog niet kende en wel benieuwd was naar de kwaliteit van haar producten, bestelde ik laatst een lipgloss van dit merk in de kleur Cherry Blossom. Aangezien deze in de aanbieding was dacht ik dat dit een mooie kans was om een nieuw merk uit te proberen. Lees snel verder voor mijn review! Toen ik de gloss ontving had ik het niet meteen verwacht, maar hij is niet bepaald fotogeniek. De verpakking vind ik op zich niet lelijk; de zilveren dop spreekt me niet aan maar de kleur die je door het doorzichtige deel van de verpakking heen ziet vind ik wel heel mooi. Nee, de echte reden dat ik de verpakking niet fotogeniek vind is het plastic dat je op de foto hieronder nog ziet.

Barefaced Beauty Lipgloss Cherry Blossom

Omdat ik mij aan het plastic irriteerde besloot ik dat te verwijderen en op de foto hieronder zie je het resultaat.

Barefaced Beauty Lipgloss Cherry blossom open

In principe vind ik het een vooruitgang, maar helaas is nu de naam van de gloss, Cherry Blossom, met het plastic van de gloss afgetrokken. Niet echt handig als je wilt weten welke gloss je nu precies hebt gekocht. Op de rest van de lipgloss staat namelijk nergens een teken van de naam. Maar goed, genoeg gezeurd over de verpakking; laten we ons nu op het product zelf richten.

Barefaced Beauty Lipgloss Cherry Blossom applicator

Zodra ik de gloss open maak ruik ik een geur die ik nog herken van vroeger. Ik heb namelijk een tijdje geen toegevoegde suikers gegeten en toen kocht mijn moeder altijd speciale koeken waar dit niet inzat. Een van de soorten die ze vaak kocht was er één met appelsmaak. De lipgloss heeft precies de geur van die koeken. Ik vind het persoonlijk wel lekker, maar dat is vooral omdat ik die koeken ook best lekker vond. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier van zal houden.

Barefaced Beauty Lipgloss Cherry Blossom swatch

Swatch-time! Zoals je hierboven kunt zien geeft Cherry Blossom niet zoveel kleur af maar wel veel glitters.

Barefaced Beauty Lipgloss Cherry Blossom close-up

Een close-up van mijn lippen. Tja, het was te verwachten maar op mijn gepigmenteerde lippen zie je alleen glitter. Het kleine beetje kleur uit de swatch zie je eigenlijk niet terug.

Barefaced Beauty Lipgloss Cherry Blossom ullace

En hier een full-face foto waarop ik Cherry Blossom draag. Hoewel er maar weinig kleur van de gloss afkomt, vind ik het wel een leuk glossje. De glitters vind ik ook nog wel leuk. Zoals al te verwachten is met een lipgloss blijft hij niet heel lang zitten; een drankje overleven kan hij wil, maar een hapje wordt net iets teveel.

Op zich vind ik dit een leuk product, maar ik vind het niet echt een topper. Ik kocht deze lipgloss met de naam Cherry Blossom voor €4,50 bij The Make Up Spot in de aanbieding. Normaal gesproken betaal je €11,50 voor deze lipgloss en dat ik vind hem als ik heel eerlijk moet zijn niet waard. De prijs waarvoor ik hem kocht vind ik wel netjes voor wat je ervoor krijgt. Nu moet ik hier wel bij zeggen dat de aanbieding terwijl ik dit artikel schrijf nog geldig is!

Wat vind jij van Barefaced Beauty Natural Lipgloss Cherry Blossom?

You may also like

38 reacties

  1. Mooie gloss zeg. Laatst had je ook al zo’n subtiel kleurtje. Fijn dat je er aandacht aan besteedt, andere blogs hebben veel lipstick terwijl gloss bij mij geliefder is.

  2. De kleur vind ik best wel mooi ook al is het een gloss. Aan de ene kant heb je geluk met je gepigmenteerde lippen, en aan de andere kant weer niet. Want dan zie soms niet veel van een glossje terug hihi. Fijn review weer meis!
    liefs x

  3. Hij staat je heel mooi, ik vind subtiele glosses juist wel leuk! Het geeft net dat beetje extra en je hoeft niet bang te zijn dat je het verkeerd aanbrengt oid haha;) De geur die jij omschrijft klinkt trouwens lekker!

  4. Jammer dat er niet zoveel kleur vanaf komt! Zeker voor die 11,50 die ‘ie in de niet aanbieding kost is dat m niet waard. De glitters erin vind ik trouwens wel heel erg leuk zeg!

  5. Wauw, wat een geld voor dit glosje!
    Ik vind de glitters wel leuk erin.. De kleur doet me denken aan een elfje in een schattig pakje (rose kleur) en vleugeltjes (glittertjes).. !

  6. Jammer dat er niet zo heel veel kleur vanaf komt. Al vind ik het nog steeds wel een erg mooie lipgloss en vooral door de glittertje die erin zitten. Ik zou er alleen zelf ook niet de originele prijs voor over hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *