Barry M Silk Nail Paint Meadow

Eigenlijk ben ik in het najaar meer van de wat donkerdere nagellakjes, maar vandaag heb ik een uitzondering voor jullie. Ik kocht namelijk het Barry M Silk Nail Paint lakje in de kleur Meadow en die vond ik zo leuk dat ik hem meteen moest gaan testen. 

Misschien wist je het al, maar misschien ook niet: Meadow is mijn allereerste Barry M nagellakje. Ik heb nog niet eerder nagellak van dit merk geprobeerd en daardoor was ik dan ook extra benieuwd.

Barry M Silk Nail Paint Meadow

Het flesje waarin de lak zit vind ik er al erg schattig uitzien vanwege het strikje op de dop. De kleur scoort bij mij ook meteen punten.

Barry M Silk Paint Meadow label

De naam Meadow vind ik erg leuk bedacht, alleen moet ik eerlijk toegeven dat ik bij een meadow niet aan een blauwe kleur denk. Ik denk dan toch meer groen en gras.

Hieronder zie je swatches van de lak.

Barry M Silk Paint Meadow swatch

Deze foto is iets meer in close-up waardoor je de textuur van de lak goed kunt zien. Ik moet zeggen dat Meadow erg prettig lakt en ik snap wel dat dit lakje onderdeel is van de Silk collectie; hij voelt zijdeachtig aan. De subtiele glans vind ik ook erg mooi.

 

Barry M Silk Paint Meadow swatch 2

Deze swatchfoto is vanaf een wat grotere afstand gemaakt, waardoor je de structuur misschien wat minder goed ziet, maar de kleur komt er niet minder mooi om uit. Als je heel goed kijkt zie je mijn tips er nog iets doorheen, met name bij mijn ringvinger valt mij dit op. Ik heb voor dit resultaat twee laagjes aangebracht en zo op het blote oog lijkt dat volledig dekkend te zijn, maar voor écht perfecte dekking heb je dus wel een derde laagje nodig. Dat vind ik wel een klein beetje een bummer. Daarnaast blijft de lak bij mij maar 1-2 dagen zitten, wat ook niet superlang is voor een lakje van een merk waar ik zoveel goeds over had gehoord als Barry M. Toch ben ik wel erg blij met Meadow en ga ik in de toekomst vast en zeker nog meer Barry M nagellak aanschaffen.

Barry M Silk Paint Meadow package 2

 

Ik kocht Barry M Silk Paint Meadow in de sale bij The Make Up Spot voor maar €1,50 en nu ik op de site kijk is hij daar nog steeds te verkrijgen voor die prijs. Voor de originele prijs van meer dan €5,- zou ik hem misschien niet nog een keer aanschaffen, maar die €1,50 die ik ervoor betaald heb vind ik hem zeer zeker wel waard.

Wat vind jij van Barry M Silk Paint Meadow?

You may also like

46 reacties

  1. Wat een lief kleurtje, jammer dat er drie laagjes van nodig zijn. Ik heb andere varianten van Barry M nagellak die dekken gelukkig wel in twee laagjes, ik denk dat het een kwestie van uitproberen is.

  2. Mooie kleur, ben ook gek op dit soort zachte pastel tinten. Ik vind de lakjes van Barry M altijd wel fijn al heb ik meer textuur lakken hiervan.

  3. Oh, wauw, wat een zachte en romantische kleur. Dit is echt super meisjesachtig.. en voor €1,50.. inderdaad, waarom niet? Voor de originele prijs zou ik het ook niet zo snel doen.

    1. Ik weet niet of hij daarom zo goedkoop was, maar ik wil nu zeker nog andere lakjes van Barry M proberen, omdat die wel echt heel goed schijnen te zijn! Daarnaast ging het lakken wel heel fijn verder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *