BE Creative Nagellak 005 Burgundy

Zoals jullie misschien al wel weten, was ik superblij met het feit dat ik na de Grazia Beautybloggers Masterclass een nagellakje vond ik de goodiebag van BE Creative Make Up. Ben ik er nu ik het lakje geprobeerd heb nog steeds zo blij mee? Dat vertel ik je vandaag! 

BE Creative heeft in totaal 21 kleuren nagellak die variëren van wit tot zwart en veel kleuren die er tussen inzitten. De kleur die ik kreeg, 005 Burgundy, is een mooie diepe rode kleur. Hieronder zie je een collage van de verpakking:

BE Creative Burgundy

Zoals je kunt zien verschilt het nogal per lichtinval hoe de kleur overkomt. Dit zie je ook terug op je nagels; in fel licht lijkt de nagellak een stuk lichter dan in “normaal” licht. Wat ik een leuk detail vind, is dat het flesje waar de nagellak inzit een soort taille heeft. Cute! 

Nu is het natuurlijk de vraag of dit lakje prettig lakt en goed dekt. Hieronder zie je foto’s van het resultaat:

BE Creative 005 nail

Ik vind het kleurtje ook op de nagels erg mooi! Wat ik wel jammer vind is dat hij met de twee laagjes die ik op de foto’s draag nog niet perfect dekt bij mijn vrij lange nagels. Ik zie het witte rand van mijn nagels er namelijk heel lichtjes doorheen nog. Voor mijn perfectionistische oog is dat niet te missen, maar ik wil best toegeven dat het niet heel erg opvalt.  Wat ik wel moet zeggen is  dat ik een kleurtje heb dat hier wel een beetje op lijkt van Beauty UK en die dekt ook nog niet perfect met twee lagen, zou dit een moeilijke kleur zijn? Als je korte nagels hebt zul je het lakje wel dekkend kunnen krijgen met twee lagen, maar bij iemand met langere nagels raad ik er drie aan. I know dat is veel werk, maar persoonlijk vind ik drie laagjes nog aanvaardbaar; pas als een lakje vier of meer lagen nodig heeft vind ik het echt niet meer te doen.

De droogtijd van dit lakje is trouwens gemiddeld. Hij blijft bij mijn nagels – en ik ben zo ongeveer the queen of chipping nailpolish – best lang zitten, namelijk toch zeker wel een dag of 4-5 als ik er een topcoat bij heb gebruikt.

Al met al ben ik best tevreden over Burgundy van BE Creative. De dekking kan naar mijn mening nog ietsje beter, maar de droogtijd is prima en hij blijft lekker lang goed zitten. Ja, ik vind dit een mooie toevoeging aan mijn stash!

BE Creative 005 Burgundy is voor €8,99  per 9 ml te koop bij Ici Paris XL. De andere 20 nagellakjes van BE Creative hebben dezelfde prijs.

Wat vind jij van dit nagellakje? Zou jij nagellak van BE Creative kopen?

You may also like

33 reacties

  1. Wow, ik vind het een hele mooie chique kleur! Ik vermoed ook dat het de soort kleur is die gewoon lastig dekkend te krijgen is, ik heb dat ook veel met burgundy lakjes.. wel apart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *