Beauty Bakerie Lip Whip Liquid Lipstick Gingersnap

Het is weer tijd voor een review van één van de producten die ik bij Boozyshop heb besteld! Dit keer is het de beurt aan de Beauty Bakerie Lip Whip Liquid Lipstick Gingersnap. Deze kleur sprak mij meteen aan voor de herfst. Ik las dat visagisten de Lip Whips van Beauty Bakerie soms gebruiken om bruidjes mee op te maken, dus ik was vol hoop dat Gingersnap heel lang zou blijven zitten. Kijk snel mee naar mijn review!

Beauty Bakerie Lip Whip Liquid Lipstick Gingersnap

De verpakking ziet er alweer erg leuk uit,  zoals ik inmiddels ook wel gewend ben van Beauty Bakerie.

Het product zelf is heel leuk maar ook chic verpakt. De kleur zie je door de verpakking heen. Persoonlijk vind ik dit superhandig, aangezien ik veel lipproducten heb en anders veel langer moet zoeken naar de goede kleur. Zo kan ik bij mijn flinke collectie MAC lipsticks altijd gaan kijken welke kleur ik vast heb en uiteraard pak je de goede kleur dan pas nadat je er al tien in je handen hebt gehad.

De applicator van de Lip Whip ziet er prima uit. Net ietsje anders dan bij de meeste liquid lipsticks.

Hierboven zie je een swatch van Gingersnap. Ik was meteen verliefd op deze mooie warme tint. Naar mijn mening schreeuwt deze kleur bijna “herfst.”

En hier een close-up van mijn lippen. Ik wil daar trouwens nog even wat over zeggen, want de foto’s van mij met het product heb ik dit keer gemaakt met behulp van mijn nieuwe ringlamp in plaats van mijn softboxen. Wat vind je ervan? Ik denk dat de foto’s er een stuk scherper van worden én iets echter. Wel moet ik nog echt oefenen, want ik heb hem vandaag pas binnen gekregen. De juiste afstand van de camera tot de ringlamp is bijvoorbeeld nog wel een dingetje. Ik heb elke keer de ringlamp in beeld en dat is niet de bedoeling. Tips zijn welkom! De camera kan zowel op het statief met de ringlamp als op een los statief. Het liefst wil ik wel mijn klapschermpje blijven zien.

Back to the review. Hier zie je mij met Gingersnap op. Ik vind het een erg mooie tint, zoals ik al aangaf. Hij kan je tanden wel een tikkeltje minder wit maken dan ze zijn, maar gelukkig niet zo heel erg. Het product brengt simpel genoeg aan en ik merk dat ik de applicator prettig vind om mee te werken. Qua houdbaarheid had ik ontzettend veel verwacht, omdat ik dus had gelezen dat de Beauty Bakerie Lip Whips werden aangeraden voor bruiden. En tja, op je bruiloft eet en drink je natuurlijk wel het nodige én wil je niet de hele dag je make-up bij moeten werken. Helaas zou ik deze zelf absoluut niet op mijn toekomstige bruiloft dragen. Hij blijft bij mij namelijk niet de hele dag zitten en als je teveel bijwerkt gaat het product iets korrelen en kan het op je tanden terecht komen.

Conclusie

Qua kleur ben ik superenthousiast over Gingersnap! Alleen ben ik toch wel iets teleurgesteld in de houdbaarheid. Nu waren mijn verwachtingen ook wel bijzonder hoog, dus met een minder hoge verwachting ben je misschien juist wél heel tevreden. Kijk het bijwerken vind ik nog niet eens zo heel erg, maar dat ik vervolgens moet uitkijken dat ik geen korrels product op mijn tanden krijg, vind ik bijzonder irritant. De Beauty Bakerie Lip Whip Liquid Lipstick Gingersnap kost €18,79 bij Boozyshop en voor die prijs raad ik hem niet aan. Wel ben ik nog erg benieuwd naar andere producten van Beauty Bakerie!

Wat vind jij van Gingersnap? En van de kwaliteit van de laatste twee foto’s?

You may also like

7 reacties

  1. Inderdaad een mooi kleur maar wat jammer dat het verder toch wel wat tegenvalt. Voor die prijs vind ik het persoonlijk niet waard. Droogt het je lippen niet wat uit?

    1. Ze zijn net zoals de meeste liquid lipsticks qua uitdrogen; met een primer eronder heb ik er niet echt last van, maar als je hem er ‘s avonds afhaalt is het wel aan te raden om daarna een lippenbalsem aan te brengen.

  2. Jammer dat de houdbaarheid tegenvalt! Ik vind het kleurtje wel heel mooi en de verpakking ook. Echt wel een heel ander merk, heel uniek en speels!

    1. Ja dat is wat mij betreft toch een minpunt, maar misschien waren mijn verwachtingen ook wel te hoog als je je bedenkt dat ze de Lip Whips aanraden voor bruidjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *