Beauty Bakerie Sugar Lip Scrub

Het merk Beauty Bakerie had ik nog niet eerder geprobeerd, maar ik was er al tijden benieuwd naar. Op YouTube zag ik de meest schattige verpakkingen voorbij komen en laten we eerlijk zijn: ik heb een zwak voor leuke verpakkingen. Daarnaast waren ook de reviews positief, dus besloot ik een lipstick én de Beauty Bakerie Sugar Lip Scrub te bestellen. Inmiddels is het tijd voor mijn review!

Beauty Bakerie Sugar Lip Scrub

De scrub komt verpakt in een schattig doosje. Ik vind het thema van het merk ontzettend leuk. Ik ben totaal geen zoetekauw, maar ik houd wel erg van de geur versgebakken zoetigheden.

Op het doosje staan zelfs “baking tips,” zo leuk!

Oké, even heel eerlijk: ik heb getwijfeld voordat ik deze bestelde vanwege de ingrediënten. Waarom? Er zit minerale olie in en daar houd ik niet van. Op mijn lippen kan ik er wel tegen, maar op mijn gezichtshuid reageer ik er slecht op. Nu smeer je een lip scrub alleen op je lippen, dus besloot ik hem toch te bestellen. Daarnaast scrub ik meestal mijn lippen vlak voor ik ga douchen, zodat ik eventuele restjes er goed af kan spoelen.

Dit is hoe de scrub eruit ziet als je hem eenmaal uit het doosje haalt. Hmm, daar had ik stiekem toch ietsje meer van verwacht. Het ziet er nog steeds schattig uit, maar ook wat simpel in vergelijking met het doosje.

De scrub zelf heeft milde scrubdeeltjes en ruikt zoetig en een beetje naar vanille. Na gebruik voelen mijn lippen zacht aan en kan ik weer gewoon mijn favoriete liquid lipsticks op.

Conclusie

Al met al denk ik dat als je een nieuwe scrub nodig hebt voor je lippen en toevallig toch al gaat bestellen bij bijvoorbeeld Boozyshop, je deze prima mee kunt bestellen. Het is geen slecht product. Wel heb ik zelf de voorkeur voor een iets grovere scrub, maar dat is een kwestie van smaak. Je betaalt €11,49 voor de scrub via Boozyshop.

Heb jij al eens iets van Beauty Bakerie geprobeerd?

You may also like

4 reacties

  1. Klinkt als een prima scrub! Ik gebruik het vaakst die van Lush omdat je die ook mag ‘opeten’. Ik heb er ook wel eentje van Milani die je moet afvegen 🙂

    1. Ja die van Lush vind ik ook heel fijn! Volgens mij is het niet erg als je van de Beauty Bakerie scrub iets binnen krijgt, maar ik vind het toch anders dan met die van Lush.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *