The Beauty Bakery Body Butters

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan twee verrukkelijke, slagroom-achtige body butters, namelijk aan de Coconut Mango en de Angel’s Secret Blend Body Butters van The Beauty Bakery. Ik beloof je dat je je als je deze butters gebruikt afvraagt of je ze niet op kan eten! (Doe dat alleen maar liever niet.) Kijk je mee?

Zoals je waarschijnlijk wel weet heb ik een tijdje terug mijn eerste bestelling bij The Beauty Bakery geplaatst met daarin onder andere een heerlijke Delights Bakery Box. Uit deze box heb je al wat producten voorbij zien komen voor een review en nu is het dus de beurt aan de twee heerlijke body butters.

The Beauty Bakery Body Butters

In de box zaten de varianten Coconut Mango en Angel’s Secret Blend. Ze zijn allebei verpakt in kleine plastic potjes met een inhoud van 120 ml. Ik moet bekennen dat ik de verpakking behalve cute ook een  heel klein beetje té simpel vind; zo mis ik hier net als op de andere verpakkingen een ingrediëntenlijst. Je zou dan verwachten dat de ingrediënten niet veel voor stellen, maar niks is minder waar, want na wat zoeken op de site ontdekte ik dat het volgende in alle body butters zit:

Fairtrade sheabutter, cacaobutter, sweet almond oil, sunflower oil, fragrance oil, cosmetic mica, vitamin E.

Dit zijn natuurlijk juist hele goede ingrediënten! Ik zou dit dus zeker op de verpakkingen vermelden. Wat trouwens stiekem wel een klein voordeel was aan het feit dat ik mij tijdens het eerste gebruik niet bewust was van de ingrediënten,  is dat ik hierdoor ook niet beïnvloed kon worden; normaal gesproken verwacht je wat van bepaalde ingrediënten en nu verwachtte ik niks en liet ik mij leiden door de butter zelf.

Angel’s Secret Blend

The Beauty Bakery Body Butters Angel's Secret Blend

Angel’s Secret Blend heeft een redelijk subtiele geur. Ik vind het een echte parfumgeur, maar kan zo geen ingrediënten ervan opnoemen helaas. Daarvoor is de geur mij te abstract. Wel vind ik de geur redelijk prettig ruiken. Het is niet een geur waar ik meteen gek van ben, maar dit is wel een geur die altijd kan, juist omdat hij niet te sterk is.

The Beauty Bakery Body Butters Angel's Secret Blend structure

Hierboven zie je de structuur van de body butter. Het is echt net slagroom! De slagroom-achtige structuur maakt het echt een feestje om deze body butter aan te brengen. Hmm, elke keer als ik  mijn vingers door het potje haal wil ik mijn vingers bijna aflikken, maar ik houd mij in.

Door de substantie en de ingrediënten is dit een hele voedende en lekkere butter voor je lichaam. Mijn lichaamshuid is redelijk normaal, maar heeft wel droge plekjes en met een normale body butter (bijvoorbeeld van The Body Shop), kan ik mij gerust royaal insmeren, omdat dat bij mij redelijk snel is ingetrokken. Met Angel’s Secret Blend werkt dit iets anders; ik merk dat het bij de droge plekjes vrij snel wordt opgenomen, maar bij de normale stukken huid blijft er een klein, vettig laagje achter. Dit is dus echt een product voor als je huid droog is!

Coconut Mango

The Beauty Bakery Body Butters Coconut Mango

Laten we nu verder gaan met mijn persoonlijke favoriet: Coconut Mango! Ik ben gek op de geur van kokos en in deze body butter ruik je dit lichtjes door een heerlijke, zoete mango geur door. Ik vind de kokos niet te aanwezig, maar je ruikt het wel.

The Beauty Bakery Body Butters Coconut Mango structure

Coconut Mango heeft net als Angel’s Secret Blend een verrukkelijke slagroom-achtige structuur. Doordat dit een witte butter is, moet ik mij nog meer inhouden niet een hapje te nemen. Het ziet er echt veel te lekker uit!

Qua werking is Coconut Mango hetzelfde als Angel’s Secret Blend, wat ik zelf geen probleem vind. Zeker nu het wat kouder wordt heb ik sneller last van een droge huid en deze twee body butters geven mijn huid een instant boost. Het enige minpunt dat ik aan deze producten kan bedenken is dat er maar 120 ml in de verpakking zit, maar de butters zijn vrij zuinig in gebruik door hun intense werking.

Je kunt deze body butters nu nog kopen in de Delights Bakery Box, wat extra voordelig is, maar normaal gesproken kosten ze zo’n €5,90 per stuk bij The Beauty Bakery.

Wat vind jij van The Beauty Bakery Body Butters?

You may also like

37 reacties

  1. Helaas heb ik alles wat ik toen gekocht heb bijna niet kunnen gebruiken heb het een paar dagen gebruikt maar mijn huid reageerde er heel raar op, en het bleef als een olie laagje op mijn huid liggen ( ook al gebruikte ik heel weinig) erg jammer, want zo te lezen zijn ze heerlijk qua gebruik x

  2. k ben benieuwd naar de Angel Secret Blend, De structuur lijkt mij ook echt super lekker. Ik vind zo een pot voor 5,90 en dan 120 ml helemaal niet zo duur! Ik ga eens in de webshop kijken.

  3. Lijken me zeer fijne body butters, de structuur ziet er echt goed uit. Beetje jammer inderdaad dat er geen ingrediëntenlijst op staan, want de ingrediënten zien er inderdaad goed uit!

  4. lol ligt het aan mij of ziet het eruit alsof je het zo lekker op kan eten :$ soort van choco mouse maar dan andere smaakjes haha. lijken me heeeerlijk!

  5. Zelf heb ik geen ervaring met de producten van TBB maar de Angel’s Secret Blend lijk me een hele fijn product voor mij (ik heb hele droge huid) maar wel jammer dat de ingrediënten niet gelijk op de verpakkingen zijn vermeld. Van mij mogen ze de verpakking wel upgraden, alleen een verpakking kan al ervoor zorgen dat iemand een product koopt.

  6. Ik hou persoonlijk niet zo van slagroom, dus ik zou de butters niet zo gauw proeven. Maar voor de koude maanden hou ik wel van voedende huidverzorging. Ik heb voor dit jaar al ingeslagen bij the Bodyshop, maar ik houd de beauty bakery zeker in mijn achterhoofd voor volgend jaar.

  7. Ik vind de body butters van TBB heel erg lekker! Ze voelen echt fijn aan en lekker voedend inderdaad! Ik ben trouwens heel benieuwd naar de geur van Angel’s Secret Blend.

  8. Wat een leuk product zeg! Het ziet er echt heerlijk uit als slagroom, haha. Het lijken me hele fijne producten, vooral de kokos geur lijkt me verukkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *