Beauty Budget Tag

Een tijdje terug werd ik door Saskia getagd voor de Beauty Budget Tag. Omdat de tag mij erg aansprak, heb ik besloten hem te doen en wel in videovorm. Kijk je mee?

Heb jij een vast budget per maand wat je uit mag geven aan beauty?

You may also like

8 reacties

  1. Leuke tag! Kon ik het geld dat ik aan mijn stash heb besteed maar opnieuw besteden, dan zou ik zelfs over de kleinste aankoopjes een stuk beter nadenken. Al die kennis die je als beautyblogger krijgt is dan wel heel handig om een goede keuze te maken haha.

  2. Ik ben wel de laatste om tips te geven over hoe je niet te veel geld aan beautyproducten moet uitgeven. Leuke tag, leuk om wat te horen over jouw aankoopgedrag.

  3. Leuk filmpje heb je ervan gemaakt. Ik heb geen vast budget. Kijk een beetje naar wat ik nodig heb (als iets op is), hoeveel geld ik ‘over heb’ per maand en wat ik echt heel, heel graag wil hebben. Varieert enorm, van 0 tot 150 euro per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *