Beauty favorieten van 2016

Normaal gesproken maak ik aan het einde van het jaar/begin van het nieuwe jaar een video met mijn ultieme beauty favorieten van dat jaar. Dit keer heb ik dit niet gedaan, maar breng ik je mijn favorieten in de vorm van een artikel. Lees je mee?

Ik heb voor deze vorm gekozen vanwege twee redenen, 1) ik ben nu ik dit schrijf ziek en 2) Jeff heeft nachtdienst, waardoor ik niet zeker weet dat ik kan filmen bij daglicht (dat hangt immers af van hoe laat hij uit bed komt). Dan komt daar nog bij dat ik niet te lang wil wachten met de favorieten van een jaar dat al voorbij is; als het te lang duurt is het toch een beetje mosterd na de maaltijd. Ik hoop dat jullie ook deze vorm leuk vinden! Laten we nu snel beginnen. (Als ik een review heb geschreven over een product, vind je de link ook in dit artikel.)

Make-up – Basics

Laten we beginnen bij een aantal producten die ik wel mijn basics van 2016 zou kunnen noemen, omdat ik ze heel erg vaak heb gebruikt. Links zie je de Too Faced Love Flush Blush Baby Lovedit was echt mijn meest geliefde blush van afgelopen jaar en heb ik vooral sinds stage begon heel veel erbij gepakt, omdat hij bijna overal wel mooi bij staat. Dit vind ik wel bijzonder, want toen ik Baby Love net had vond ik hem eigenlijk juist geen succes.

Ook ontdekte ik dit jaar de Catrice All Matte Plus Shine Control Foundation doordat mijn andere foundation van dit merk er even niet was bij mijn Kruidvat filiaal en achteraf was dat maar goed ook. Ik heb toch het idee dat deze foundation bij mij wat beter blijft zitten. Als ik hem in de ochtend al vroeg aanbreng, zit hij er ‘s avonds nog prima op.

Qua eyeliner heb ik best veel uitgeprobeerd afgelopen jaar, maar de Rimmel Colour Precise Eyeliner vind ik denk ik toch wel de fijnste van allemaal.

Make-up – Lipsticks

Qua lipsticks heb ik afgelopen jaar niet zoveel spannends gedaan in het dagelijks leven. Voor mijn blog heb ik nog wel wat bijzondere kleuren getest, maar wanneer ik naar stage ging droeg ik toch vooral wat neutralere tinten. Zo heb ik Urban Decay Revolution Lipstick Fiend heel veel erbij gepakt, maar ook Kiko’s Pink Carnation en MAC’s Mehr heb ik heel veel gedragen. Ik denk dat Mehr toch wel mijn ultieme favoriete lipstick van 2016 was.

Make-up – Oogschaduwpalette

Qua oogschaduw had ik één hele grote favoriet, namelijk het Too Faced Chocolate Bon Bons PaletteZoals je kunt zien heb ik in één kleur (Molasses Chip) zelfs al een flinke pan geraakt en dat terwijl ik hem pas in 2016 heb gekocht.

Verzorgingsproducten

Qua verzorging ben ik afgelopen jaar blij verrast door het eigen merk van Etos. Zo is de Etos Hypoallergeen lijn wat mij betreft zeker een aanrader als je een wat gevoeligere huid hebt. Daarnaast vind ik de Bodymist Evening Kiss heel erg lekker ruiken en heb ik die al vaak gebruikt sinds ik hem heb. Ook ben ik een grote fan van de Rituals The Ritual of Light collectie geworden vanwege de heerlijke geur en fijne producten. Tot slot heb ik ook nog een nieuwe lip scrub ontdekt, namelijk de Sara Happ The Lip Scrub Sparkling Peach. Deze ruikt bijzonder lekker en doet ook nog eens zijn werk heel goed.

Wat waren jouw beauty favorieten van 2016?

You may also like

22 reacties

 1. Ik vind dit juist wel een fijne vorm hoor 🙂 Leuk ook om je favorieten te zien! Ik heb best wel veel mooie producten ontdekt het afgelopen jaar, de healing oil van L’anza vond ik bijvoorbeeld super.

 2. Oeh wat heb je toch mooie producten! Die Too Faced blush is echt prachtig! Die staat nog hoog op m’n wishlist, evenals het palette van Too Faced! De UD lipstick vind ik ook erg mooi.

 3. Dat kan je echt zien idd dat de Too Face is echt geliefde afgelopen jaar. Mooi als je toch de meeste genieten en veel kan uithalen van een palette. Catrice All Matte Plus Shine Control Foundation nu ben ik benieuwd naar, voor mijn zus die heb een matte effect heel echt nodig.

 4. Mooie favorieten! De Catrice foundation en The Ritual of Light collectie vind ik ook heel fijn. Ik vind je Too Faced blush en oogschaduw palette en lipsticks ook heel mooi!

 5. Wauw, het palette heb je echt met liefde gebruikt! Ik zit steeds te twijfelen om het ook te kopen, maar hoor er ook een aantal slechte dingen over. Maar bij jou is het dus wel héél duidelijk een favoriet palette 😉
  x

  1. Wat gek dat je slechte dingen hebt gehoord, ik kan mij alleen voorstellen dat niet iedereen de verpakking mooi zou vinden, dat is denk ik wel een kwestie van smaak. Bij mij is het zeker een favoriet 🙂

 6. Onwijs mooie favorieten heb je. Niet zo gek dat je ze daarom hier vermeld. Mehr is ook een groot favoriet van mij geweest vorig jaar, maar dit jaar zeker weer.

 7. De body mist van Etos is inderdaad erg lekker, heb hem ook! Zelf spuit ik hem wel eens op mijn dekbed voor ik ga slapen, ruikt erg lekker 🙂 Mehr vind ik ook mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *