Beauty UK Blush & Brush 1 Dawn Glow

Alweer een tijdje geleden deed ik een bestelling bij The Make Up Spot waar onder andere een blush van Beauty UK inzat in de prachtige roze kleur Dawn Glow. Vandaag deel ik mijn review van dit product met jullie. Lees snel verder! De verpakking vind ik leuk! De vorm van de verpakking is een beetje langwerpig en zwart. Simpel, maar toch leuk.

BeautyUK Blush Dawn Glow

Zoals je op de verpakking al kunt lezen zit er een kwastje bij de blush. Persoonlijk vind ik dat vaak niet zo nodig omdat ik mijn eigen kwasten heb die ik erg fijn vind, maar ik kan me voorstellen dat veel meiden die niet zoveel kwasten hebben dit wel handig vinden.

BeautyUK Blush Dawn Glow brush

Hier zie je het kwastje. Hij voelt vrij zacht aan en neemt niet meteen heel veel blush op, wat ik persoonlijk op zich wel fijn vind. Ik heb alleen voorkeur voor een andere vorm kwast, maar op zich is hier niks mis mee.

BeautyUK Blush Dawn Glow open

Dit is wat je ziet als je de blush voor het eerst opent. Er zit netjes een stukje plastic om het kwastje heen. Verder valt het me op dat er “make your statement” in de blush gedrukt staat. Ik vind dat wel een leuk detail! Ik verwacht alleen niet dat de letters heel lang duidelijk zichtbaar blijven.

BeautyUK Blush Dawn Glow swatch

Swatch-time! De pigmentatie van Dawn Glow is goed. Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit hoe ik de blush het beste kan omschrijven. Er zitten namelijk wel wat shimmers in maar niet erg veel. Dit is geen blush zoals Sleek Rose Gold die als een blush inclusief highlighter gebruikt kan worden naar mijn mening. Toch geven de shimmers wel een mooie glow.

BeautyUK Blush Dawn Glow full-face

Hierboven zie je een full-face foto van mij met Dawn Glow op mijn wangen. Ik vind het effect dat de blush geeft wel heel mooi. De kleur is roze en dat is toch wel een kleur waar ik snel naar grijp bij blushes; de ondertoon van mijn huid is koel en het roze past daarom naar mijn mening net iets beter bij mijn huidskleur en is dus een erg veilig optie.

Wat mij trouwens wel opviel tijdens het aanbrengen van de blush is dat je al snel té veel aanbrengt; Dawn Glow is zo gepigmenteerd dat je je kwast niet teveel erin moet dippen, omdat je anders al snel met knalroze wangen rondloopt. Op zich vind ik dat niet zo erg; beter een goed gepigmenteerde blush dan een slechte, maar toch pak ik dit soort gepigmenteerde blushers niet zo snel als hun iets minder dan blushers die je moet opbouwen. Vooral ‘s ochtends vroeg merk ik dit, omdat ik vaak  nog half sta te slapen voor de spiegel en je voor een blush van Dawn Glow dus wel goed wakker moet zijn en op moet letten.

Al met al ben ik eigenlijk wel heel tevreden over de blush; hij heeft een goede pigmentatie, een mooie kleur en een subtiele shimmer. Daarnaast is de prijs van deze blush ook nog eens heerlijk laag; voor slechts €3,75 kun je Dawn Glow al bestellen bij The Make Up Spot. Daar zijn trouwens ook de andere vier kleuren uit deze lijn te bestellen.

Wat vind jij van Beauty UK Blush & Brush 1 Dawn Glow?

You may also like

42 reacties

  1. Bij de eerste foto dacht ik al van ‘oei, die ziet er wel erg fel roze uit’ en het feit dat hij goed gepigmenteerd is bevestigd dat wel een beetje! 🙂
    Ik kan me perfect voorstellen dat je hiermee moet opletten, je wil namelijk ook geen clowntjes effect!
    Maar ik vind wel dat je hem mooi aangebracht hebt, staat je goed Kirsty!

  2. haha naar deze was ik benieuwd. dat hebben we vaker heh dat jij precies een andere versie van iets hebt gekocht als ik! hij lijkt wel op isla rose vind ik maar hij is mooi! alle blushes van Beauty uk zijn gepigmenteerd wind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *