Beauty Wishlist December 2015

December is misschien wel hét moment van het jaar om een wishlist te maken vanwege Sinterklaas en Kerst. Daarom heb ik er dan ook één gemaakt voor deze maand. Ik heb mij beperkt tot beauty. Benieuwd wat er zoal op mijn lijstje staat? Kijk dan snel mee!

Ik moet zeggen dat mijn wishlist weer vrij groot is; ik heb er 16 items opstaan en dan heb ik mij nog ingehouden. Ik heb mij wel ingehouden en geen producten van de Amerikaanse Sephora erbij gezet, aangezien je dan met extra kosten te maken krijgt. Wel kon ik het niet laten om wat van de Franse Sephora op mijn lijstje te zetten. (Ik heb deze afbeelding trouwens wat groter gemaakt dan ik normaal doe, zodat je de producten wat beter kunt zien.) wihslist 12-15

1) NARS Blush in Amour à €30,95 bij Sephora.fr. 

Over mijn NARS Blush in de kleur Sin ben ik erg tevreden, dus wil ik graag meer kleuren uitproberen. Amour spreekt mij daarbij op het moment het meest aan, die kleur lijkt mij prachtig.

2) MAC Mehr Lipstick à €19,50 bij ondere andere Douglas.

Mehr wilde ik eigenlijk tijdens de Shopping Night van Douglas ook al bestellen, maar toen was ik net te laat om dat nog met korting te kunnen doen (gelukkig had ik al wat anders besteld van MAC). Nu wil ik deze lipstick natuurlijk alsnog.

3) MAC 217 Blending Brush à €22,- bij onder andere Douglas.

Over deze kwast hoor ik bijna legendarische verhalen, dus ik vind het hoogtijd om hem zelf eens uit te gaan proberen.

4) MAC Powder Blush in Peony Petal à €22,50 bij onder ander Douglas.

Deze blush lijkt mij erg mooi. Aangezien ik momenteel echt in een blush-fase zit, kon ik het dan ook niet laten om hem op mijn lijstje te zetten.

5) Benefit Coralista Blush à €33,- bij Douglas.

Ook van Benefit wil ik nog graag meer blushes hebben en Coralista staat daarbij momenteel bovenaan mijn lijstje.

6) Urban Decay Multipurpose Primer Pencil Ozone à €15,50 bij Ici Paris XL.

Dit product is een primer voor op de lippen waardoor je lipstick beter blijft zitten en niet kan gaan schuiven. Ik ben benieuwd of dit goed werkt, want dan zou dit echt een uitkomst zijn.

7) Urban Decay After Glow Blush in Quickie à €28,80 bij Ici Paris XL.

Ja, ik heb nog meer blush op mijn wishlist staan! De blushes van Urban Decay heb ik nog niet geprobeerd, maar ik hoor er goede verhalen over, dus ik wil ze graag gaan proberen. Vooral de kleur Quickie spreekt mij aan.

8) Stila Eternal Love Stay All Day Liquid Lipstick Trio à circa €25,- bij Beautybay.

Ik wil meer liquid lipsticks gaan proberen en deze set van Stila lijkt mij daarvoor heel fijn.

9) Jeffree Star Liquid Lipstick in Masochist à circa €20,- bij Cocktail Cosmetics.

Ik heb een Britse website gevonden waar ze Jeffree Star verkopen en hoewel de pond en de verzendkosten het al snel wat duurder maken, is dit in verhouding wel goedkoper dan bestellen van de Amerikaanse website. Of deze site ook fijn is qua levering en dergelijke moet ik nog testen, dus mocht je ervaring hebben met deze webshop, laat het dan zeker weten in de comments! Het lijkt mij zo op het eerste gezicht wel betrouwbaar, maar ervaring zegt natuurlijk meer dan een eerste indruk.

10) LA Splash Cosmetics Dia de Los Muertos Liquid Lipsticks à €15,99 per stuk bij Boozyshop.

Deze foto heb ik van de officiële LA Splash Cosmetics site gehaald, aangezien ik zo niet goed kan kiezen welke kleur(en) ik het liefst wil hebben en zij hadden dit handige collage. Behalve bijzondere kleuren, spreken ook de superschattige verpakkingen (met doodshoofdjes) mij aan.

11) Stila Trust in Love Trio à circa €42,- bij Beautybay.

Deze set van Stila ziet er erg cute uit en daarnaast is de kwaliteit volgens de reviews die ik heb gelezen ook zeker goed, dus tja, dan is de enige optie natuurlijk om hem aan mijn wishlist toe te voegen.

12) Too Faced Chocolate Bon Bons Palette à ? ($49,- op de website van Too Faced).

Dit palette is nog niet uit wanneer ik dit artikel schrijf en waarschijnlijk ook nog niet wanneer deze wishlist online komt (het palette is verkrijgbaar vanaf 8 december), maar ik weet nu al dat ik het nieuwste Chocolate Palette van Too Faced wil hebben. Ik hoop dat hij snel verkrijgbaar is via de Franse Sephora!

13) Marc Jacobs Decadence eau de parfum vanaf ongeveer €54,- bij Ici Paris/Douglas.

Ik heb een tester van dit parfum liggen en ik vind hem zo lekker dat ik graag een full-size wil hebben.

14) Too Faced Love Flush Blush in Justify My Love à €28,- bij Sephora.fr.

Ik heb uit deze lijn Baby Love al en dat is helaas niet echt mijn kleur, maar de kwaliteit is wel goed, dus wil ik graag een kleur proberen die wel echt in mijn straatje ligt.

15) The Balm Nude Dude Palette à €34,99 bij ondere andere Boozyshop.

Hoewel de reviews niet allemaal even positief zijn, ben ik toch nog steeds benieuwd naar dit palette en wil ik hem stiekem alsnog.

16) Philosophy Christmas Cookie Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath à €19,95 bij Ici Paris XL.

Dit lijkt mij zo’n heerlijke Shower Gel dat ik hem wel toe moest voegen aan deze wishlist.

En dit was mijn wishlist dan! Ik besef mij goed dat het een aardige lijst is, maar ik vind het gewoon zo moeilijk om maar één ding te kiezen als er zoveel keuze is!

Wat staat er allemaal op jouw beauty wishlist?

You may also like

26 reacties

  1. Too Faced Chocolate Bon Bons Palette en Too Faced Love Flush Blush in Justify My Love zou ik ook willen hebben. Het is een mooie wishlist wat je hier hebt opstaan.

  2. Leuke ideeën 😀 ik moet ook eens snel aan een wish list beginnen.. heb zelf al wat ideeën 😀 Ik probeer wel weg te blijven van makeup, omdat ik al teveel heb haha.

  3. Wat heb je een heerlijke wishlist Kirsty <3 Ik word er zelf ook helemaal hebberig van haha. Zo te zien heb je de Nars smaak echt te pakken! De blush die jij hebt komt ook op mijn lijstje te staan! Verder ben ik erg benieuwd naar de Liquid Lipstick, die lijken mij zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *